Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mimořádný večer k 85. výročí narození Waldemara Matušky plný exkluzivních hudebních čísel. Nezapomenutelné písně v podání špičkových interpretů střídají vzpomínky na bouřliváka Waldu, a to z úst jeho kolegů a přátel. Ke slovu se dostanou také archivní ukázky, které s lehkostí a humorem připomenou mnoho tváří Waldemara Matušky a jejichž prostřednictvím si Waldu živě připomeneme. Moderní, stylová a vkusná dekorace, přesto v lehkém retro duchu. Podium připomíná hned několik lásek Waldemara Matušky, loď na kterou se chtěl nechat najmout, když byl mladík, dálky a toulání, které ho vždy lákaly, a v neposlední řadě i hospodu, kde ho bylo všude plno a kde bavil lidi blízké i úplně cizí. Aranží slavných písní Waldemara Matušky se ujal hudebník a dirigent Václav Hybš. (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takhle vypadá peklo. Ještě, že se toho Waldemar nedožil. Pochybuji, že by to bral jako poctu. Když jsem se v dávných dobách díval na všechna ta televarieté, kouzelníky atd... s Kornem, Lábusem a Kaserem vždy mne fascinovala ta hojná účast všech tehdy známých serebrit v publiku v roli smějících se hostů. Asi je tam chudáky nahnali, říkal jsem si... O Silvestru (tedy v roce 2017 tedy 28 let od pádu komančů..no pádu...ehm...) jsem při roštování kanálů náhodně přepnul a věřte nebo ne, byli tam zase ! Tak nějak nevím jak to s tím možným ,,nahnáním'' vlastně bylo... Zase ti samí, respektive ti co doposud neumřeli (ač na to někteří už pomalu i vypadali). Chvilku jsem to ze zájmu sledoval, písničky Waldemara mám rád, je to moje dětství - mám všechny jeho desky a byl znechuceně nucen přepnout jinam. A tak mně také napadlo, kolik je to o poctě a kolik o možnosti přisát se na tu echt ikonu Waldemara Matušky ať je výkon jakýkoliv... Než toto tak jsem raději sledoval Mississippi Queen z Pohořelic, kde to opravdu bylo o kumštu a né o návštěvě hromadného mauzolea. ODPAD ! ()

Reklama

LadyPupu odpad!

všechny recenze uživatele

Cesty osudu mě nedávno zavedly do Benešova na vlakové nádraží, kde mají ceduli: Zákaz kouření!!! Kuřák je toxikoman, který vážně ohrožuje zdraví a pohodu lidí ve svém okolí. A někdo k tomu přisprejoval: JSI ČURÁK. Pod tou cedulí stála baba a hulila jak starý kamna. Tak tohle mi přišlo daleko víc zábavnější, než tenhleten pořad, kterej jsem vůbec nepochopila a jehož natáčení se buď a) nikdo nechtěl účastnit b) ty, co Waldemara pamatujou, jsou už skoro všichni mrtví. Jinak nedovedu pochopit to směšně poloprázdné studio. Jo a btw. sledování tohoto pořadu taky ohrožuje zdraví a pohodu lidí ve svém okolí. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Vize stvořit vzpomínkový pořad na Waldu u příležitosti Silvestra a jeho nedožitých 85 let rozhodně nebyla špatná, bohužel realizace byla tak děsně bez energie, že se mi tomu ani nechce věřit. Nevím, zda je to režisérem nebo tím, že dnes už prostě nejde udělat takové pořady, jako byly před 40ti lety, ale jestliže nejlepší na takovém pořadu jsou vzpomínkové ukázky, něco tu není dobře. Pořad mi připadal jako leklá ryba, kterou se bojíte upéct, protože nevíte, co se po pozření stane. Škoda. Hudební aranžmá: Václav Hybš, hudbu nahrál Orchestr Václava Hybše ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad, skvělé písničky (mám rád Wladu), co celou věc sráží, je účast Martina Dejdara, údajného baviče, kterým právě postaví-li se vedle Matušky není. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama