Reklama

Reklama

Little Necro Red

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pred pár dňami som zhliadol prvý snímok spoločnosti Necrostorm - ADAM CHAPLIN. Dnes je to ich posledný uvedený do distribúcie, LITTLE NECRO RED. A po tomto všetkom mám vlastne jasné, akým smerom sa táto spoločnosť celú dekádu uberala a kam zatiaľ došla. Rozhodne ma neminú ich ostatné projekty, pretože to čo robia títo páni, nemá vo svete filmového splatteru ( v 21. storočí ) obdoby. Akokoľvek je snímok metafyzický a chce byť trochu viac a mať presah, je to stále čistokrvná gore zábava. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tvůrci se sice vyblbli a pod roztomilé gumové masky narvali mraky mletýho od Andreje, ale to samo o sobě nestačí. Já v tomhle případě samozřejmě nepožaduji nějakou extra zápletku. Stačilo by mi, kdyby se hlavní postava měla dostat z bodu A do bodu B. Jenže jsem tu nedokázal odhalit ani tu hlavní postavu, natož abych se vyznal v celém tom guláši. Pro ortodoxní gore fandy asi povinnost, pro mě jen další důkaz, že Taliáni jsou prostě divní. 35% ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tento Hororový subžánr moc nevyhledávám a ani Little Necro Red mě moc nepřesvědčil. Za zmínku stojí snad jen dvě věci a to povedené masky a Gore, které ale v závěru už nudilo (Top scéna - ženská s probodnutým obličejem v kuchyni a následné smažení) a pohledná herečka Lucy Drive (Diane). A to by bylo asi všechno. Polovinu filmu jsem absolutně neměl tušení o co jde. Za mě nic moc. (29. hodnocení, Full HD) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Italský snímek „Little Necro Red“ toho v sobě zase tolik italského nemá, ale to ani nevadí, protože u tohohle typu filmu je tak trochu jedno, jaká je lokace, nejdůležitější je skutečnost, že to bude rvavé a že to hnusné, proč si to vlastně celé pouštíme, bude natočeno velmi dobře. A v tomhle směru „Little Necro Red“ nezklame, naopak dovede nadchnout v tom, co je zde zachyceno. I když už jste viděli dost odporného v rámci filmové tvorby, jsou zde scény, které vás dovedou překvapit. A to je výsada tohoto filmu. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Akčná klasika s tradične poletujúcimi hlavami, zubami, končatinami, vnútornosťami a striekajúcou krvou všade, kde sa len dá. V podstate film podobný ako Adam Chaplin. Dejovo sa to opäť nikam nedohrabe. ale to už ani od Necrostormu nečakám. Ich silná stránka je totiž niekde úplne inde. A či do toho ísť je už na subjektívnom zvážení. Za mňa splatter ako má byť. ()

Reklama

Reklama