Reklama

Reklama

Little Necro Red

Trailer

Recenze (19)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pred pár dňami som zhliadol prvý snímok spoločnosti Necrostorm - ADAM CHAPLIN. Dnes je to ich posledný uvedený do distribúcie, LITTLE NECRO RED. A po tomto všetkom mám vlastne jasné, akým smerom sa táto spoločnosť celú dekádu uberala a kam zatiaľ došla. Rozhodne ma neminú ich ostatné projekty, pretože to čo robia títo páni, nemá vo svete filmového splatteru ( v 21. storočí ) obdoby. Akokoľvek je snímok metafyzický a chce byť trochu viac a mať presah, je to stále čistokrvná gore zábava. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Akčná klasika s tradične poletujúcimi hlavami, zubami, končatinami, vnútornosťami a striekajúcou krvou všade, kde sa len dá. V podstate film podobný ako Adam Chaplin. Dejovo sa to opäť nikam nedohrabe. ale to už ani od Necrostormu nečakám. Ich silná stránka je totiž niekde úplne inde. A či do toho ísť je už na subjektívnom zvážení. Za mňa splatter ako má byť. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Řezník z Itálie Giulio De Santi natočil další gore řezničinu pro Okrajové publikum, ale jeho vrcholné tvorbě v podobě Hotelu Inferna 2 bohužel nedosahuje ani po kotníky. Jestliže Hotel Inferno 2 měl vynikající atmosféru, perfektní prostředí, cool hlášky, nádhernou hudbu, odkazy na hry snad za 20 let, skvělou first person kameru, nekončící řežbu, která se nezabývala zbytečnými dialogy a skvělé gore, tak tady zůstalo jen to Gore a i to je bohužel moc přestřelené. Film se snaží o nějaký děj, který je prostě divný, nedává tam nic smysl, nikoho to nezajímá a absolutně jsem netušil O co tam jde, není zde žádný hlavní hrdina a hodně času se tráví v kuchyni, kde jsou dvě ženy, které tam chlastají, kouří a vaří si vajíčka, tak to mě opravdu ve Splatteru nezajímá a jelikož pohled na dva neherce je vyloženě bolavý, tak to místy bylo nudné utrpení. Vadilo mi, že se zde víc kecá než řeže a ikdyž se řeže, tak se tam řežou dvě postavy o kterých nic nevím a většinou se veškeré gore scény soustředí na hlavu ( mozek, oči, zuby) a když to člověk vidí 20x, tak to působí repetitivně a nezajímavě. Taky mi vadilo, že se zde nepoužívají žádné zbraně, tady už stačí někomu pouhá ruka, aby vytrhl někomu srdce z těla, takže nápady nulové, humor zde chybí a masky jsou opět snaživé, ale co z toho když víc jak půlku filmu posloucháte trapné dialogy, sledujete otravné herce a vizuálně je film snad ještě levnější než Hotel Inferno 1. Nebavilo mě to. 4/10. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ale áno, to gore je miestami veľmi slušné, pričom niekoho kto ma slabšiu povahu, by mohlo aj mierne napnúť. Nič to však nemení na tom, že sa jedna o extrémne lacný brak, či už z pohľadu dejovej linky, hereckého obsadenia, respektíve celkového nádychu samotného snímku. Musíte byť vyslovene milovníkom takýchto amatérskych počinov, aby vás “Little Necro Red” nadchol natoľko, aby ste s hodnotením zašli na NAD priemernú úroveň. Ja nie som (!), no tú štvrtú aj tak pridelím, lebo napriek tomu, že sa jedná o amatérčinu ako Brno, svoju úlohu z pohľadu subžánru splnil viac než slušne. Každopádne, súhlasím aj s názorom užívateľa: "iXtr3m3". A to do poslednej bodky. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Podivný kult okolo Velké matky a Vlčí kletba. A jak onu kletbu zastavit? Zmasakrovat její nositele. Jenže naivní představa, že tím budou členové kultu včetně Matky v bezpečí je velmi naivní. Poteče krev, hodně krve, galony, potoky, vodopády. A na střeva ven dojde hned několikrát, a taky oči ven a mozek a zkrátka vše, co jde. Roztrhaná těla, vyrvaná srdce, urvané čelisti, rozdrcené hlavy, utrhané ruce, absolutní masakr. Na rozdíl od Hotelu Inferno mi ale tohle přišlo lepší z hlediska propracovanosti gore, a pak je tu přeci jen dějová linka, byť jednoduchá, jelikož hlavním účelem je předvést co největší gorefest. Kvalitní splatter v současném italském filmu sedne především okrajovému publiku, které má kečupové šílenství rádo.... Hodnotím tedy gore, které se směrem k závěru stupňuje. A nesmím zapomenout na červy! Velká matka jakoby vypadla ze série o Hellraiserovi - chuťovka. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Takhle propracovanej příběh jsem už dlouho neviděl.... Dělám si prdel. Kvůli příběhu jsem do filmu nešel.  Chtěl jsem nějakou jatkařinu a tu jsem dostal. Komu se líbil Adam Chaplin(2011) od Emanuele De Santi musí být spokojenej i s tímhle. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tento Hororový subžánr moc nevyhledávám a ani Little Necro Red mě moc nepřesvědčil. Za zmínku stojí snad jen dvě věci a to povedené masky a Gore, které ale v závěru už nudilo (Top scéna - ženská s probodnutým obličejem v kuchyni a následné smažení) a pohledná herečka Lucy Drive (Diane). A to by bylo asi všechno. Polovinu filmu jsem absolutně neměl tušení o co jde. Za mě nic moc. (29. hodnocení, Full HD) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tvůrci se sice vyblbli a pod roztomilé gumové masky narvali mraky mletýho od Andreje, ale to samo o sobě nestačí. Já v tomhle případě samozřejmě nepožaduji nějakou extra zápletku. Stačilo by mi, kdyby se hlavní postava měla dostat z bodu A do bodu B. Jenže jsem tu nedokázal odhalit ani tu hlavní postavu, natož abych se vyznal v celém tom guláši. Pro ortodoxní gore fandy asi povinnost, pro mě jen další důkaz, že Taliáni jsou prostě divní. 35% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Medzi hotelom Inferno 2 a 3 si Giulio De Santi odbehol spraviť ďalší okultisticko demonické krviprelievanie, kde sú rozmlátene hlavy, potrhane tváre, udupané všetky časti tiel a krvi, že hádam ani Domaša nemá toľko vody, čo tu bolo nejakej tekutiny, ktorá , ale od krvi bola veľmi vzdialená. Je to podobne hotelu Inferno, ale aj tak je to veľmi vzdialené, lebo Hotel Infeno mal intenzitu, vtip, zaujímavý spád, ale hlavne parádny príbeh o putovaný bolesťou až po vykúpenie. Toto, ale na rozdiel od Hotelu už nemalo čo ponúknuť a ešte to bolo podane takou kostrbatou formou, kde vidieť, ze De Santi nevie pracovať s hercami, on vie pracovať s efektami, vie navodiť hnusnú pachuť po nejakých scénach, ale keď má ukočírovat hercov, tak tá cela jeho práca stráca na príťažlivosti. Tá finálna Van Dammeho vybíjaná bola štýlová a slušne vystupňovaná, ale ako celok to už nezachránilo a tak ma to vobec ani neoslovilo. Hádam keby tu boli Cenobiti a po nich by išiel nejaký Sandokan, možno by som bol viac spokojný, ale pri tomto, že tu nie je  žiadny solídny príbeh a len nezaujímavé mordovačky a do toho hnusne hrajúci herci, nemôžem ísť na viac ako na slabé 2*. Z tohto si myslím žiadna trilógia nebude, pochopil to aj sám režisér, že tento film už potenciál k ďalšiemu dielu nemá, ale na Inferno 4 sa teším stále, to bude iná zmena. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Italský snímek „Little Necro Red“ toho v sobě zase tolik italského nemá, ale to ani nevadí, protože u tohohle typu filmu je tak trochu jedno, jaká je lokace, nejdůležitější je skutečnost, že to bude rvavé a že to hnusné, proč si to vlastně celé pouštíme, bude natočeno velmi dobře. A v tomhle směru „Little Necro Red“ nezklame, naopak dovede nadchnout v tom, co je zde zachyceno. I když už jste viděli dost odporného v rámci filmové tvorby, jsou zde scény, které vás dovedou překvapit. A to je výsada tohoto filmu. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Dve hviezdy len za technickú úroveň, ale v podstate ani nie tak všeobecnú, lebo je to amatérsky spracované ako sviňa, ale tie gore efekty sú fakt že cez čiaru bežnej produkcie. Len absencia nejakého deja a samoúčelné lietanie všetkých možných aj nemožných končatín a častí tela, vnútorností, očí a neviem čoho ešte, to na super film nestačí. Muselo by to byť buď zábavnejšie alebo hororovejšie. Nie je to ani jedno. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Dalsi horor z Talianska,ktory ma totalne dementny dej,absolutna nula,jedine,cim dokaze aspon ako tak zaujat,je maskami a gore efektami,ktore su na dobrej urovni,inak sa to stava casom strasne nudne a stale o tom istom,podarilo sa mi pri tom zaspat,dve hviezdicky bohate stacia,aj to s odretymi usami...:-) ()

patho666 

všechny recenze uživatele

Bez myšlienky, bez deja, bez profi techniky...milovníci čisto čistého gore musia chrochtať blahom. A taliansko z toho nejde cítiť ani omylom. ()

Reklama

Reklama