Reklama

Reklama

Beatlemanie a jeden obyčejný den v životě nejslavnější hudební skupiny všech dob. Skvělá hudba a anglický humor v podání čtyř známých zpěváků: Johna Lennona, Paula McCartneyho, George Harrisona a Ringa Stara. Je to jejich filmový debut, který získal ocenění - Nejlepší britský film roku 1964 v kategorii muzikál/komedie. Obsahuje známé hity jako: "A Hard Day`s Night", "Can`t Buy My Love", "She Loves You" a další. Film doprovází členy skupiny The Beatles během jejich jednodenního maratónu - od cesty vlakem do hotelu a do TV studia. Je určený fanouškům z celého světa - dospělým i dětem všech věkových kategorií. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (231)

janek85 

všechny recenze uživatele

Další z řady filmů natočene Beatles. Nádherná hudba, humor a celkový dojem je prostě na 5*. Ve filmu se objevuje jen první strana desky. Seznam písní vyskytující se ve filmu:1. A Hard Day's Night 2. I Should Have Known Better 3. If I Fell 4. I'm Happy Just To Dance With You 5. And I Love Her 6. Tell Me Why 7. Can't Buy Me Love. Zde bych si dovolil dát text písně A hard day´s night: It's been a hard day's night and I've been working like a dog It's been a hard day's night I should be sleeping like a log But when I get home to you I find the things that you do will make me feel al---right You know I work all day to get you money to buy things And it's worth it just to hear you say you're gonna give me ev'rything So why I love to come home 'cause when I get you alone you know I'll be O.K. When I home ev'rything seems to be alright When I'm home feeling you holding me tight, tight,yeah It's been a hard day's night and I've been working like a dog It's been a hard day's night I should be sleeping like a log But when I get home to you I find the things that you do will make me feel al---right When I home ev'rything seems to be alright When I'm home feeling you holding me tight, tight,yeah It's been a hard day's night and I've been working like a dog It's been a hard day's night I should be sleeping like a log But when I get home to you I find the things that you do will make me feel al---right You know I feel al---right ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Beatles je mocný fenomén. Tento film není ani tak dokument o beatlemánii, jako spíš perfektním marketingovým tahem. Dlouhý videoklip ukazující "ty naše kluky" při rozverném kočkování a to ze všech úhlů. Hezcí mladí kluci s moderními názory, vše ovšem uhlazeně anglické, gentlemani jak má být. Nechybí snaha o nekonvenční přístup, nadsázku, humorem a vtipem to jen srší, ale bojím se, že vše vyznívá trošinku nacvičeně a uměle. Kluci to prostě špatně hrajou, ale přesto jim to holky žerou i s chlupama. Je tu přece ještě jejich geniální hudba s texty, které musí pochopit i středně retardovaný bernardýn. Přesto všechno, co tento film dělá povrchním, je to pořád film o Beatles, a je to docela sranda. Trochu blboučký, ale vcelku roztomilý film, s nestárnoucími hity, které se asi budou hrát i za sto let po nás. 80% ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Dokumentárne ladená komédia pojednáva o jednom ťažkom dni slávnej kapely The Beatles. Ten je spôsobený koncertným vystúpením a trampotami so starým otcom Paula. Štvorica "chrobákov" sa pred kamerami evidentne baví a vy sa budete tiež. A to nielen vďaka legendárnym pesničkám. Prvý z filmových projektov tohto zoskupenia získal nomináciu na Oscara za scenár. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

70% Beatles mají asi ohromné štěstí, že po téměř padesáti letech nejsou zapomenuti třeba jako takový Al Jolson a že Perný den je koukatelnější než Jazzový zpěvák. Velká část skladeb zde prezentovaných je totiž poměrně nudná a navíc i nudně odprezentovaná, výjimkou je snad jen jejich hraní ve vlaku. Snímek zachraňují šílené scénky, ve kterých se nezpívá a potrhlý dědeček. ()

Bigrambo 

všechny recenze uživatele

Beatles jsou tak obrovský fenomén a legenda v hudební branži, že podobný úkaz se asi hodně dlouho (jestli vůbec) opakovat nebude. Takže nápad natočit s nimi celovečerní film, který je protkán jejich hity, se tak nějak sám nabízel. A John, Paul, George a Ringo si toto natáčení evidentně užívali plnými doušky, zablbli si, zašprýmovali, sem tam přihodili nějaký ten hit a mě to s nimi moc bavilo i po padesáti letech od uvedení tohoto snímku na světlo světa! ()

Galerie (138)

Zajímavosti (60)

  • Po uvedení filmu do kin se objevil názor, že zvláštní provedení písničky "I Should Have Known Better", kterou The Beatles hráli v oplocené části zavazadlového vozu, je narážka na jejich "uvěznění" v tenatech vlastní slávy. (Robbi)
  • Svetr, který měl Victor Spinetti (televizní režisér) na sobě, byl jeho vlastní. Dostal ho jako dárek a později ho věnoval fanklubu, který ho o něj požádal. (Morien)

Reklama

Reklama