Reklama

Reklama

Beatlemanie a jeden obyčejný den v životě nejslavnější hudební skupiny všech dob. Skvělá hudba a anglický humor v podání čtyř známých zpěváků: Johna Lennona, Paula McCartneyho, George Harrisona a Ringa Stara. Je to jejich filmový debut, který získal ocenění - Nejlepší britský film roku 1964 v kategorii muzikál/komedie. Obsahuje známé hity jako: "A Hard Day`s Night", "Can`t Buy My Love", "She Loves You" a další. Film doprovází členy skupiny The Beatles během jejich jednodenního maratónu - od cesty vlakem do hotelu a do TV studia. Je určený fanouškům z celého světa - dospělým i dětem všech věkových kategorií. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (231)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Už jen ty písně v sobě mám tak hluboko, že by to stačilo na to, abych tenhle film hodnotil 100 %, ale on je tu ještě fakt, že na tom filmu je strašně moc vidět, jak si to všichni užívali, ale také to, jak se snažili diváka zaujmout a zabavit. Je to den ze života jedné úžasné skupiny, ale hlavně je to zábavný den, při kterém se pořád něco děje a je to místy krásně absurdní. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

ano, roztomilý hraný hudební dokument bez hlubší myšlenky, ostatně stejně jako tomu původně bylo i v rámci onoho bezstarostného jednání čtveřice legendárních mladíků... coby zachycení doby a perných dnů brouků jde o povedený počin plný (leckdy) suchého britského humoru a největších fláků bítlsáků... ale přesto jsem (byť asi naivně) očekával víc než jen ochutnávku atmosféry a čtyř prdlých, šílenstvívyvolávajících úsměvů... 60% ()

Reklama

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Beatles mám ráda, nikdy to u mě sice nebyla mánie, ale písničky si poslechnu s chutí. Perný den jsem chtěla vidět. Bohužel musím říct, že jsem od samotného filmu čekala více, ale ty písničky to všechno napravují. Byla to jízda, ale čekala jsem ji divočejší, strhující, ono to kolem mě jen tak nějak proplulo... ()

Turiec 

všechny recenze uživatele

Mladí Beatles v časoch najväčšej slávy, ktorá sa míňa len veľmi veľmi pomaly. Prišli s novou hudbou a novými účesmi a vyvolali šialenstvo. To im nezávidím. Vo filme, kde ťažko povedať ako veľmi vystihol ich samých a ich život a nakoľko bol imidžotvorným vidno dostatočne veľa humoru a počuť dostatočne veľa ich hudby. Tak takí boli (?) The Beatles. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Dokumentárne ladená komédia pojednáva o jednom ťažkom dni slávnej kapely The Beatles. Ten je spôsobený koncertným vystúpením a trampotami so starým otcom Paula. Štvorica "chrobákov" sa pred kamerami evidentne baví a vy sa budete tiež. A to nielen vďaka legendárnym pesničkám. Prvý z filmových projektov tohto zoskupenia získal nomináciu na Oscara za scenár. ()

Galerie (138)

Zajímavosti (60)

  • Režisér Richard Lester využíval pro davové scény početných skupin fanoušků, kteří dostali za účast symbolický honorář. Důležitější pro ně bylo (jak Lester podotkl), že se dostali do blízkosti svých idolů. Režisér jim dal jedinou instrukci: "Snažte se je chytit." Efekt to mělo takový, že se členové The Beatles hordy fanoušků skutečně báli a při odjezdu vlaku dokonce vynervovaný George Harrison pohrozil Lesterovi pěstí. (Robbi)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno