Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ringo Starr náhodou získá vzácný prsten, který je určen oběti, která má na konci dne zemřít. Z Indie do Anglie ho pronásleduje banda fanatiků, kteří mají za úkol Ringa najít, zabít, rozkrájet... Navíc je mu na stopě i šílený vědec, který chce za pomoci prstenu ovládnout svět. Kapela ho ovšem chrání, pomáhá jim i půvabná Ahme, a tak za poslechu She's got the ticket to ride, You´ve got to hide your love away nebo právě titulní Help! putujeme do Alp a dál. (Jinny)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

#47 

všechny recenze uživatele

Druhý a zároveň poslední Beatle-movie z "Ranného období Beatles". Tentokrát je sice ve filmu možná až moc děje (narozdíl od Hard day's night), což ale naopak ukázalo třeba Ringův ale i Lennonův nesporný herecký talent. Ať už je ale příběh jakkoliv praštěný, jedná se opět spíš o sled hudebních klipů proložených nějakou takovou jakoby-zápletkou, i když tentokrát i dějová část stojí za to...a srovnání s humorem Monty Pythonů je tady asi na místě. Opět jde ve filmu hlavně o skvělou hudbu kterou tentokrát jednoznačně táhne Lennon (Help, You've got to hide your love away, Ticket to ride, It's only love, You're going to lose that girl atd.), navíc tentokrát výrazně přispěl i George Harrison (I need you)...nedat pět by pro mě znamenalo popření kultu Broučího božstva... ()

MrGregor 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem si rozmýšlel, jaké hodnocení filmu udělím... Beatles a jejich hudbu mám opravdu rád, ale zápletka o prstenu, některé scény, souboje a vůbec celý scénář filmu opravdu za moc nestál... na druhou stranu Beatles, chovající se spíše jako kluci s jejich vtípky, různými vymoženostmi a klidným přirozeným hraním jsou více než úžasní (může to znít naivně, ale přesně tak jsem si je představoval a představovat budu)... takže celkový pocit z filmu je dobrý, příjemný a když do toho hraje ta hudba... no, nejsou plné, ale jsou to 4 hvězdy :) ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Zábavná crazy komedie v dobovém duchu, to jest prošpikovaná absurdním humorem a hodně ulítlými nápady všeho druhu (zmenšovací paprsek, tanková bitva, šílení vědci a ještě bláznivější následovníci kultu bohyně Kailí). Několik odkazů na bondovky, různé akčně špionážní díla, sellersovky, všechno dohromady. ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Tenhle film miluju už od malička. Absurdní humor, hudba Beatles, šílená zápletka, zábavný konec, tenhle film má vážně co nabídnout. Co na tom, že to třeba nemá úplně bezchybný scénář nebo geniální kameru, tím je celý příběh ještě zvláštnější a zábavnější. Help je u mě naprostá klasika a zábava, které není co vytknout. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Rozhodně není potřeba se na to dívat nějak shovívavě jenom proto, že to jsou Beatles a jsou tam dobrý písničky. Sice to není tak vtipný a zábavný jako předchozí Perný den, najde se tam několik slabších a roztahanějších míst, ale celkově musím hodnotit pozitivně, neboť se jedná o skvělou oddechovou komedii. ()

Galerie (137)

Zajímavosti (26)

  • Ona „známá elektrárna“, v níž během azylu Beatles v Buckinghamském paláci vypadnou pojistky, je londýnská Battersea Power Station. Roku 1939 byla dokončena původní dvoukomínová hala, v letech 1953–1959 přibyla identická druhá část a tím získala budova svůj ikonický vzhled. Proslula především propojením s deskou „Animals“ skupiny Pink Floyd, když mezi její komíny bylo vypuštěno obrovské nafukovací prase. První hala (1939) skončila s výrobou elektřiny v roce 1975, sousední pak o osm let později. Battersea dnes slouží jako kulturně komerční centrum. (Robbi)
  • Kdeže všude to Beatles natáčeli? Nahrávací studio jim filmaři postavili ve twickenhamských ateliérech, alpskou sekvenci vytvořili v rakouském Obertauernu, vojenské cvičiště bylo situováno do Wiltshire, na Bahamách vrčely kamery v Balmoralu a na Paradise Island. (Robbi)
  • Z filmu bylo vystřiženo několik méně podstatných scén, které se objevily na remasterované a digitálně upravené dvoudiskové DVD verzi, uvedené na trh v roce 2008. (Robbi)

Reklama

Reklama