Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Maureen najde řešení problému s palivem, ale realizace jejího plánu je těžší, než čekala. Doktorka Smithová si uvědomí, že její utajení je prozrazeno. (Netflix)

Recenze (11)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ešte dve časti a je koniec. Čiže linky okolo jednotlivých postáv sa začínajú nekompromisne uťahovať a uvidíme, čo im z toho na konci vylezie. Absencia robota robí každopádne svoje a mechanik s dobrým srdcom sa snaží, ale sám to neutiahne. Na konci sa dočkáme brutálneho cliffhanger, tak ale asi každému je jasné, že tvorcovia také postavy v skutočnosti nezabili, mrk mrk. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já se opravdu hodně snažím nebýt k seriálu příliš krutý, když to má být vlastně rodinná záležitost pro spíše naivní diváky, ale vadí mi, že si tvůrci scénáře nedali alespoň trochu větší práci s tím, aby všechno nebylo tak děsivě předvídatelné. Z toho, co se dá v této sérii vidět, je mi docela smutno. ()

Reklama

BroDan270 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hm, zaujímavá časť, opäť chyby ako aj pri predošlých epizódach, spomeniem aspoň dve. John v predošlej časti syčal od bolesti pri šoférovaní vozidla, lebo ho bolela ruka. A tu ho môžeme vidieť ako bez problémov vyšplhá na vzlietajúcu loď? A čo tá simulácia preťaženia? Zatlačiť na hrudník a je to? Will nesklamal a prebral štafetu sprostých rozhodnutí bez štipky inteligencie. Cliffhanger na konci ma ale nechal v miernom úžase a aj keď si myslím, že sa to ešte nejak vráti do starých koľají, tak prihodil jednu hviezdičku. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedená epizoda ve všech ohledech. Napětí i dramatické finále...otázkou je, jestli pro nás scénáristi nepřipravili nějaký hloupý dějový kotrmelec, který oněch posledních pět minut, nevrátí o deset kroků zpět. Dr. Smith se nám taky rozehřívá a začíná být padouchodní, takže snad měli scénáristi koule a nepříjdou z nějakým nesmyslem. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prevažná časť epizódy sa točí okolo prípravy nebezpečného štartu a finále je samozrejme venované tomuto úkonu. Pričom posledný záber vyrazí fanúšikom seriálu dych. Kto sa nechytil doteraz, toho možno záver možno aj výrazne poteší. Potešia aj dobre napísané dialógy Smithky s osadenstvom lode spoza "mreží", kde opäť platí, že kto sa nechytil doteraz, bude aj tie považovať za totálne dementné. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama