Reklama

Reklama

Cobra Kai

(seriál)
  • USA Cobra Kai
Trailer 4
Akční / Komedie / Drama / Rodinný / Sportovní
USA, (2018–2025), 37 h 29 min (Minutáž: 22–49 min)

Hrají:

Ralph Macchio, William Zabka, Xolo Maridueña, Mary Mouser, Courtney Henggeler, Tanner Buchanan, Peyton List, Vanessa Rubio, Jacob Bertrand, Gianni DeCenzo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(65)

Pár desítek let po turnaji, který jim změnil život, na sebe znova narazí soupeři Johnny a Daniel. (Netflix)

Videa (8)

Trailer 4

Recenze (219)

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Nejosmdesátkovatější , neosmdesátkovej seriál ze všech.  Nejsem nějaký extra fanoušek Karate Kidů, i když se mi to líbilo. A zjistil jsem že jsem asi viděl jen jedničku. Ale od Cobra kai se nemůžu odtrhnout. Je to vtipný, nostalgický, probudilo to ve mě moji dětskou duši. Spoustu klasického klišé, které si dělá srandu samo ze sebe a já to v těchhle filmech a seriálech miluju. Klišé, není klišém bezduvodu.  Suprový hlášky. A šikana v Dojo je skvělá. Nic tu není černobílé. Postavy jsou chvíli dobrý a pak parchanti. Něco jako ve Hře o trůny. Skvělé hraní Williho Zabky, to se musí uznat. První díly a série byli hodně o vtipu, ten šel později trochu dozadu, coz je trochu škoda. Ale není to výtka. Za mě tenhle seriál nemá žádnou chybu.  Vždycky , jednou za pár let většinou se objeví něco co mě položí a to je tenhle případ a nečekaný, to že mě Cobra Kai bude takhle bavit jsem fakt nečekal. Končím pátou sérii a sere mě to. Kdyby měla už teď 20 sérii vydrželo by mi to déle 😀  Jestřáb je TOP 😀 ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Jasně asi budu seriálový nostalgik. Bylo pár dílů, který se mi nijak zvlášť nelíbyli, ale celkově jde o super seriál, který má u mě místo. Staří známí jsou pořád rivalové a minulost vidí kažým po svém. O to víc mě překvapil závěr druhé série. Těším se na 3, ale kdo ví kdy bude. Údajně 2021 na netflixu ()

Reklama

gegina31 

všechny recenze uživatele

Nikdy by mě nenapadlo, že by mohlo vzniknout nějaké pokračování Karate Kid s původním obsazením a už vůbec by mě nenapadlo, že by se to mohlo tak povést. Na druhou stranu, kdyby pro mě Karate Kid nebyl tak velká srdcová záležitost, asi by mě to tak nechytlo. Proto si myslím, že kdo není opravdový fanoušek původního filmu, pro toho to není. První díl naprosto skvělý. Opravdu jsem se bavila Johnnyho beznadějí a tragickým životem. Měli to strašně dobře a vtipně udělaný. Vůbec nevadilo, že jsem ten film neviděla takových 10 let, protože tam ukazují střípky z minulosti, což divákovi opravdu hodně pomůže dostat se do děje. Postupně ten děj sem tam slábnul, už se to tak netýkalo karate, ale spíš problémů několika puberťáků na střední škole, což by někomu mohlo vadit, ale ne mně, protože já ráda filmy ze středoškolského prostředí. Co mi ale hodně vadilo byl nástup Kreese...já vím, že tam potřebovali nějakého záporáka, aby mohla vzniknout nějaká zápletka, ale ten herec je mi celkově nesympatický. Co ale tenhle seriál stoprocentně dokázal je to, že si poprvé po dvaceti letech přeji, aby ten finální zápas tenkrát vyhrál Johnny. William Zabka je hodně velkej sympaťák a ikdyž jeho herecké výkony a to hlavně ve vážnějších situacích nebyly stoprocentní, tak mě opravdu baví se na něj dívat a hrozně mu fandím. Už se těším na další pokračování. Jen doufám, že tenhle seriál ukončí dřív, než ztratí svoji úroveň, jak se stalo u mnoha jiných seriálů. (doporučeno uživatelem Ellmariachi) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Není to jen nostalgie a opakování. Tohle je o úhlu pohledu, o tom kam člověka vítězství a prohra může dostat a že všechno není jen černé a bílé. Do turnaje jsem byl naprosto nadšen perfektním scénářem (který dialog neměl smysl?), pomrkáváním na staré fanoušky, ale i novými pohledy (existuje pohled, v kterém je šikanující Johny ten outsider?). Turnaj pro mě byl trochu zlom, kdy jsem si řekl, jak tohle skončí a kudy to půjde a přesně to se stalo, ale scénáristé se pomalu vrací k tomu jednoznačnému rozdělení a to mě trochu mrzí. Doufám, že si opět uvědomí, že celé to kouzlo není v tom, tihle jsou špatní a tihle dobří, ale v tom, že každý má svojí cestu a každá situace má více úhlů pohledu. Po dlouhé době jde o seriál, který na mě působí lidsky, přirozeně a elegantně se každým dílem posouvá. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Ošuntelý karatisti sa vracajú na scénu v takom béčkovom duchu. Bez väčších nárokov ako také retro to poslúži svojmu účelu a miestami to aj navodí akú takú atmosféru aj vďaka prepojeniu záberov z pôvodného filmu Karate Kid. Prvá séria je len také rozkukávanie, vytvorí dobrú pôdu pod nohami aby sme v ďalších sériach o to viac ocenili príchod starých dobrých postáv  z pôvodných filmov Karate Kid. Výborne to tam sedí a vytvára krásne spomienky, aspoň pre tých čo na tomto v 80-90. rokoch vyrastali. Ja som si pošmáknul. Nostalgia, ktorá saje na každom kroku. /80%/ ()

Galerie (933)

Zajímavosti (33)

  • Ve scéně, kdy se poprvé ocitáme ve škole a sledujeme ústřední postavy v ní, začne v pozadí hrát píseň „Cruel Summer“ od skupiny Banarama. Tato píseň a scéna samotná vzdává hold totožné scéně (se stejnou písní) v původním Karate Kidovi (1984). (Knowho)

Související novinky

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

27.04.2024

Pokud jste fanoušky komiksových filmů a těšili jste se toto léto na pořádnou porci akční zábavy, máme pro vás špatnou zprávu. Sólovka spider-manovského záporáka ze stránek Marvel Comics, dlouho… (více)

Nový Karate Kid přivítá staré známé

Nový Karate Kid přivítá staré známé

25.11.2023

Legendy z plátna jen tak nemizí, zvlášť když je nostalgie v kurzu. Přibližně za rok a pár dnů, tedy 13. prosince 2024, by měla do kin dorazit nová reimaginace klasiky Karate Kid od studia Sony… (více)

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama