Reklama

Reklama

102 dalmatinů

  • USA 102 Dalmatians (více)
Trailer

Obsahy(1)

Módní návrhářka Cruella ve vězení podstoupila terapii, která změnila její povahu a učinila z ní milovnici zvířat. Po třech letech je propuštěna na svobodu s podmínkou, že odpracuje pět set hodin veřejně prospěšných prací. Zdá se, že se Cruella opravdu změnila. Přesvědčí se o tom sympatický Kevin Shepard, majitel psího útulku, který je ve vážných finančních potížích. Cruella všechny dluhy zaplatí a přestěhuje útulek do nových prostor. Pro Kevina pracuje kamarád Ewan, který má shodou okolností stejnou kurátorku jako Cruella, sympatickou Chloe Simonovou. Ta napravené návrhářce příliš nevěří. Doktor Pavlov, který měl na starost Cruellinu terapii, zjistí, že zvuk londýnského Big Benu ruší účinky této terapie. A právě to se stane Cruelle, která je při jedné z návštěv u Chloe vystavena intenzivnímu zvuku slavného zvonu. Znovu zatouží mít kožich z kůže malých dalmatinů a znovu se nedočkavě vrhne na své odložené kožichy. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

PetrJulian 

všechny recenze uživatele

Hlavní mužský hrdina "klaďas" mi byl nesympatický, už proto, že chodil jak hastroš - v zimě měl na sobě kabát a k tomu kraťasy... jednou jedinkrát se oblíkl, to když šel na rande s večeří v restauraci... bohužel tam to pokazil tím, že neuměl jíst špagety. Dále se mi nelíbilo zpracování filmu - námět solidní, ale některé moderní prvky prostě nemám rád. Nakonec ale dávám tři hvězdy - jednak kvůli snaze aspoň trochu pozvednout hodnocení, jednak kvůli jedné ze závěrečných scén "pečení" Glenn Close - to nemělo chybu. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Zprvu příjemné volné pokračování s krásnou Alicí Evans a znepokojivě dobrodivou, vyléčenou (Cru)Ellou (démonicky rozjetá Glenn Close) ztratilo po "padoušském procitnutí" někdy kolem poloviny úplně náboj. Tudíž (opakovaný) únos smečky 100(+2) štěňat v pošetilé snaze udělat z nich luxusní kožich a jejich útěk jsem jako rutinní hranou grotesku se zvířátky, cílenou vyloženě na malé špunty, celý prozíval. ()

Reklama

helrohir 

všechny recenze uživatele

Celé zle! Po (do istej miery) zábavných "101 dalmatíncoch" prišla táto hrôza, ktorá okrem psov a hroznej Glenn Close nemá s prvým filmom spoločné absolútne nič. Takto to proste vyzerá, keď chcete natočiť pokračovanie komerčne úspešného filmu s vidinou podobného úspechu, avšak bez poriadneho príbehu. Jednu hviezdu dávam za papagája, ktorý ma pár krát prinútil jemne roztiahnuť kútiky úst. ()

C0r0ner odpad!

všechny recenze uživatele

Příběh 101 dalmatinů mě nikdy moc neoslovil, asi proto, že nějak zvlášť nemusím psy, natož když jich je sto. Původní příběh je takovou nijakou pohádkou, která se na jiné podobné nemůže ani zdaleka hrabat. Pokračování, které je jenom vývarem prvního dílu, je samozřejmě hrůza a nechápu, proč vůbec bylo natočeno. 10% ()

MRK 

všechny recenze uživatele

bez Glenn Close by to bolo pre mňa nestráviteľné, pretože ústredná herecká dvojica je nudná, z úst oboch počujeme len trápne drby a so psíkmi je to to isté ako v diele prvom, atakisto je to aj s cruellou, ktorá na seba právom stháva všetku pozornosť a kradne film pre seba celý film, a tak mi aj hlúpe hlášky a disneyovské akože dojemné momenty pripadajú znesiteľnejšie... ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Protože štěňata dalmatinů rostou příliš rychle, každé štěně si ve filmu zahrálo jen 2 týdny a následně muselo být nahrazeno mladším štěnětem. (HappySmile)
  • V souladu s Disneyho tradicí byly v pár záběrech změněny siluety některých štěňat tak, aby vypadaly jako Mickey Mouse. (HappySmile)
  • Cruellin politicky korektní kostým byl celý vyroben z černo-bílých bublinkových obalů. (HappySmile)

Reklama

Reklama