Reklama

Reklama

VOD (1)

Život bankovního manažera se obrátí vzhůru nohama, když ho kamarád navede, aby předstíral smrt a vydal se za dobrodružstvím. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler se svojí produkční společností spojil síly s Netflixem a natáčí ve spolupráci jeden film za druhým. Nevím, jestli mu to vlilo novou energii do žil, ale od spojení točí jednu bláznivou komedii vedle druhé. A i když je to všechno na jedno brdo, pořád na jeho filmy hrozně rád koukám. Sice už se dlouho nestalo, aby některá z jeho komedií byla víc výrazná, než ostatní, ale ten solidní komediální (a sem tam i fekální) standard si to prostě udržuje. Takže jestli máte Adamův humr rádi, tak tady je to totální klasika se vším všudy. Sem tam hrozná prdel, sem tam trošku vopruz, ale celkově vzato totální pohoda, která mi z celého amerického komediálního univerza v současnosti sedí asi nejvíc. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Prvá polka dosť priemerná, ale potom sa to skvelo rozbehlo a dokonca sa z toho vykľula kvalitná dráma, miestami dokonca thriller. A napokon to nebolo ani tak úboho priamočiare ako to zozačiatku vyzeralo. Dokonca nechýbal ani klasický sandlerovský humor, len škoda že zbytočne pretkaný zbytočnými perverznosťami a nechutnosťami, bez ktorých by sa to kľudne zaobišlo. Ale dalo sa to prežiť a viacmenej prevládajú celkové pozitívne dojmy, až som z toho trochu prekvapený, keďže som mal pocit, že so Sandlerom to už ide trochu dole vodou. Nie je to na čisté 4*, ale zas o kus lepšie ako mnohé komédie, ktorým som dal po tri hviezdy. Tak preto teraz 4*. ()

Reklama

majec4 

všechny recenze uživatele

Tak mna tato sandlerovka celkom bavila. Nebyt tej zapletky s vdovou, mimochodom Patton bola velmi sexy, tak by som siel mozno aj do 4*, lebo bolo to svieze a vtipy fungovali. Neskor v deji to uz bola dost trochu zlatanina, lebo z blbej komedie bolo zrazu tazke krimi o vrahoch a liecbe rakoviny.  Aj napriek takemu zamotaniu ma to bavilo a ocenujem niektore napady. Ten gymnasta nemal chybu fakt, budem na neho dlho pamatat. Posledne co som videl od Sandlera, Murder Mystery (2019) , tak ma to vobec neoslovilo, ale toto je opat moja salka kavy. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Možná mi k sandlerovkám chybí dabink a nebo je tahle prostě nechutnější a debilnější než jiné. Když už se mi nějaký fórek zalíbí, tak ho srazí nějaká nechutnost (jako třeba kapání potu z koulí). Celý děj je navíc hodně zamotaný a na takovou komedii zbytečně. Kdyby nešlo o komedii ale thriller, byl by zajímavý. V takovéhle komedii by ale bohatě stačila zápletka z první čtvrt hodiny. Přidat kočičky, přidat víc zabijáků a přidat víc blbnutí v obří vile. Bylo by to jednoduchý a účelnější. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Som prekvapený že Netflix dáva toľko peňazí na toto. Najhoršie na tom je, že je to už vyprázdnenosť. Na 10 zlých Sandlerových filmov príde jeden dobrý. Poslednú dobu ale toto nie je ten prípad. The Do Over začínajú celkom zábavne ale všetky konflikty, ktoré to posúvajú na úroveň nejakého hodnotového buddy filmu to v zásade podkopávajú. Hlavne svojou nelogickosťou a akčnou líniou. Poteší Paula Patton v naprataných šatách a aj sympaťák Spade, ktorý si zase strihol zbytočnú úlohu. Pozerateľné, ale takto si zábavu nepredstavujem. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Savannahu (USA) a v Portoriku. (kellne)

Související novinky

Sandler prodloužil s Netflixem

Sandler prodloužil s Netflixem

01.02.2020

2 miliardy hodin. Tolik času lidé strávili s filmy Adama Sandlera na Netflixu od premiéry The Ridiculous 6. Nejpopulárnějším z jeho snímků na streamovací službě byla jednoznačně komedie Murder… (více)

Reklama

Reklama