Reklama

Reklama

Odebrat z přátel: Dark web

  • USA Unfriended: Dark Web (více)
Trailer 1

Po přihlášení do ukradeného notebooku je parta mladých lidí vtažena do online hry na život a na smrt. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (110)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

formát,který překvapil a potěšil v prvním díle sice už nemá čím překvapit,ale jako jednohubka poměrně slušně funguje i dvojka.Tím spíš,že se snaží působit reálnějším dojmem.Přesně takovým tím,že se to klidně může stát komukoliv,protože darknet a hackeři jsou všehoschopní a dokáží dělat vše v řádu vteřin a je tak nakonec úplně jedno,že některé věci takhle velmi pravděpodobně vůbec nefungují...60% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Prvé Odobrať z priateľov ma celkom bavilo, ale dvojka bola horšia. Paradoxne, keď sa  naplno rozbehla (až cca 30 minút pred koncom), tak ma prestala baviť. Dovtedy to bolo príjemne mrazivé, potom blbosť. K tomu nesympatické postavy, béčkarskí herci a množstvo iritujúcich scén, kedy po sebe ziape päť postáv naraz, no proste úžasné, radosť počúvať. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Po půlhodině jsem to chtěl vypnout a podobně jako první díl označit za odpad, ale kupodivu pak se to docela rozjelo. Děj dával jakž takž smysl, partička mládežníků přestala být úplně na pěst a postupem času se film stával napínavějším, což vyvrcholilo v posledních cca 20 minutách, které měly fakt koule. Takže za mě překvapivě lehký nadprůměr. 60% ()

cskomando 

všechny recenze uživatele

Je to jenom noční ale dějově pěkně promakaná hra. Napětí, sem tam akce spojená s vraždami. Čistý horor to ale úplně není a na diváka ani tak nemůže působit. Lekačky zde nejsou, morbidní vraždy a gore také ne. Každopádně solidní pokračování s celkem propracovaným dějem, který v závěru opravdu překvapí. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Splnilo účel, tj. zaujalo a zabavilo. Akorát tvůrci nepřicházejí s ničím novým, a zajímavý je film vlastně jenom v první půlce, kdy se zlehka odkrývá tajemství záhadného notebooku. Jak ale dojde na lámání chleba, začal tenhle amatérský Nezvratný osud mezi ilumináty ztrácet mou pozornost. Ale říkám, jako mysteriózní jednohubka to ujde. [Netflix] ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Někdy v tomto filmu Matias (Colin Woodell) používá k volání Facebook Messenger, ale používá prohlížeč Safari a volání Facebook Messenger v tomto prohlížeči nefungují. (LUKICKK)
  • V závěrečné scéně, kdy se kamera pomalu oddaluje od velké obrazovky s živým přenosem „Game Night“, je v postranním chatu možné zahlédnout českou větu: „Děkuji za hru.“ (martanius)

Reklama

Reklama