Reklama

Reklama

Podfukářky

  • USA The Hustle (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Svět je plný bohatých, zkažených a sebejistých mužů A přesně takové milují hrdinky komedie Podfukářky. Okouzlující Angličance Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabané Američance Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale jen a jen o peníze... hodně peněz. Tyto dvě podvodnice jsou jasným důkazem, že ženské pokolení nelze podceňovat v žádném povolání. Dokonalá profesionálka se po náhodném setkání ve vlaku podujme zasvětit nadšenou amatérku do tajů svádění a okrádání mužů. S vypětím všech sil a po sérii neuvěřitelných zážitků se Josephine podaří z Penny vykřesat kolegyni na úrovni, sice trošku nekonvenční, ale zato s obrovským potenciálem. A najednou se ze žákyně stává vážná konkurentka. Která z nich bude nakonec úspěšnější? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (203)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Komediální, akční, barevné, hezké, kýčovité, odvážné. Andule to neskutečně slušelo, její elegance v kombinaci s hereckým výkonem táhla celý film. Rebel je prostě otylá holka, která trochu přehrává. Kromě krásného prostředí a kostýmů, se mi co do děje líbilo, že děj měl spád, žádná hluchá místa. Jako pohodový film, který vás má pobavit a má být odpočinkový, naprosto ideální. ..já bych chtěla být taky tak pěkná..mrcha.. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem ani jednu z předloh, nicméně troufám si tvrdit, že nikdo z kvarteta Brando, Niven, Martin a Caine se ani nepřiblížil úrovni upoceného buranského humoru té rebelující vyhřezlé kýly. Atraktivní lokace měly být podhoubím elegantní zábavy, ale všude prorůstal jen bezduchý plevel. Nápaditá pointa? Není důvod pro plusové body, protože byla opsána od předchůdců. Když už nic, zde alespoň nabízím soupis momentů, u kterých se budete zaručeně popadat za břicho (smíchem): ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Anne je nádherná a skvělá herečka, dokazuje to i třeba právě scénou, kdy z ničeho nic začne brečet. Naproti tomu to kazí ta tlustá kráva, nad některým výběrem šatníku mi zůstával rozum stát a ne, tohle mi opravdu nepřijde vtipné. Dal bych tomu 3 hvězdy, protože jsem byl jak vzrušen, tak i znechucen, ale možná díky tomu jsem si nevšímal, co na mě na konci chystají a vracím jednu hvězdu za celkem mnoho zvratů. ... GA Cinema ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Opravdu nečekaně hodně zábavná a svěží komedie, od které jsem tedy nečekal rozhodně žádné terno, ale opak se stal pravdou, jelikož jde o skutečně zatraceně svižnou a vážně vtipnou podívanou, které neomylně dominuje skvělá Rebel Wilson, jenž nechává veškerý zbytek osazenstva hrubě za sebou, a to včetně Anne Hathaway, která jí absolutně nestíhá a vlastně jí po celou dobu jen přihrává a sekunduje, ovšem abych Anne jen nekřivdil, dělá to s grácií a navíc jí to pořád sakra sekne, nicméně tou hlavní hvězdou a tahounem Podfukářek je prostě bez debat právě Rebel a každý její výstup, scéna, či dialog je jednoduše opravdu vtipný a tahle komička si tak svým perfektním výkonem prakticky ukradla tento snímek sama pro sebe. Krom ní ovšem Podfukářky určitě baví i díky výborné zápletce, která ačkoliv si hraje s tím klasickým „podfukářským stylem“, který bývá většinou pořádně zamotaný, až překombinovaný, tak zde má poměrně jednoduchou a přímočarou linii, ve které dali navíc tvůrci před nečekanými zvraty a vyšponovanými pointami spíš přednost humoru a odlehčenosti, podstatné nicméně je, že film funguje ve všech zmíněných ohledech, a to od první až do poslední minuty. Já se u Podfukářek zkrátka báječně bavil, mělo to spád, nápaditost, vtipnost, prostě parádní oddychovka, která baví na maximum. ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Elegantná a sympatická Anne Hathaway sa snaží zachraňovať v tejto komédii čo sa dá, ale Rebel Wilson celý film zráža na absolútne dno. Podobne ako Petra Polnišová, ani Rebel nedokáže nič iné, iba zo seba robiť totálnu kravu. Evidentne jej to celý svet žerie, ale ja som iba neveriacky krútil hlavou. Každopádne, aj keď scenár je neoriginálny, film je natočený celkom slušne a rýchlo odsýpa. Škoda tej Rebel.... ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě filmová scéna. (Rominator)
  • Natáčeno na Mallorce. (rafix)

Reklama

Reklama