Reklama

Reklama

Podfukářky

  • USA The Hustle (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Svět je plný bohatých, zkažených a sebejistých mužů A přesně takové milují hrdinky komedie Podfukářky. Okouzlující Angličance Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabané Američance Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale jen a jen o peníze... hodně peněz. Tyto dvě podvodnice jsou jasným důkazem, že ženské pokolení nelze podceňovat v žádném povolání. Dokonalá profesionálka se po náhodném setkání ve vlaku podujme zasvětit nadšenou amatérku do tajů svádění a okrádání mužů. S vypětím všech sil a po sérii neuvěřitelných zážitků se Josephine podaří z Penny vykřesat kolegyni na úrovni, sice trošku nekonvenční, ale zato s obrovským potenciálem. A najednou se ze žákyně stává vážná konkurentka. Která z nich bude nakonec úspěšnější? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (201)

elanius 

všechny recenze uživatele

(19/2022) / No (asi) aj takéto filmy musia vznikať. Zo začiatku som si nebol istý, či to vôbec zvládnem do konca, ono sa to ale tak dáko rozbehlo a musím uznať, že niektoré vtípky boli celkom vydarené. Aj Anne s Rebel Wilson to celkom sadlo, to taký nesúrodý párik až to bolo vlastne funny. Super, že filmík ledva presiahne hoďku a pol, všetko navyše by už bolo trápenie. (5/10) ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"FAŠOUNSKEJ GLUME, MUSÍŠ MLUVIT TROCHU ZŘETELNĚJC." Nebojím se přiznat, že jsem se bavil... Žel, tak v první hodině (nasmál jsem se hodně a po chuti). Závěrečná část moc nevyšla a předchozí stopáž kope nesportovně do koulí a nechává v křeči svíjet na podlaze. Škoda, přesto minimálně 2/3 kvituji. 65% ()

Reklama

JustMeeKatie 

všechny recenze uživatele

Víc než 3* asi dát nemůžu, ale nebyla to vůbec taková hrůza, jak naznačovaly zahraniční kritiky a zdejší hodnocení. Je zde ale hodně vidět, že se cílilo spíše na ženské publikum. Pár trapnějších scén se tu najde (o ty se postarala hlavně postava Penny), ale "Podfukářky" jsou hlavně oddechová podívaná, u které může člověk vypnout a trochu se pobavit. Anne a Rebel se mi k sobě skvěle hodí a doufám, že si spolupráci ještě někdy v budoucnu zopakují. PS: Chvíli mi trvalo, než jsem přišla na chuť britskému přízvuku Anne, nebo spíše hlasu, protože mi přišlo, že oproti normálu klesla o pár oktáv níž, ale plně mi to vynahradila tím německým, který jí šel na výbornou a bylo by super, kdyby ho ještě jednou pro nějaký budoucí projekt mohla využít. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Poměrně milé překvapení, čekal jsem festival trapnosti, ale nakonec jsem se nenáročně bavil (a trapnost se udržela v únosných mezích). Ať si kdo chce co chce říká, Rebel Wilson umí být vtipná, Anne Hathaway také a ještě jí to sekne, a dohromady utvořily sympatickou konkurenční dvojku ženských podfukářů (samozřejmě zaměřenou na oškubávání nadržených, nevěrných a/nebo přitroublých chlapů). ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Účel svätí prostriedky a potvrdilo sa mi to aj v tomto filmovom spracovaní Podfukárok, ktoré sú vlastne remaqom staršieho diely s podobnou tématikou. Ani sa tým netaja dokonca sa natáča v rovnakom fiktívnom meste a musím za seba povedať že exteriéry mi neskutočne sadli a dominovali v príbehu. Množstvo situačného humoru, ktorý bol vraj vo veľkej miere dávkovaný už v upútavke, ktorej som sa našťastie, úspešne vyhol bol dokonalo dávkovaný. Herecké výkony na komédiu tohot kalibru sú nadštandardné. Nasmial som sa a to je podstatné. 79% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Keď Penny prvýkrát stretne Josephine vo vlaku smerujúcom do južného Francúzska, Josephine číta román Marka Haddona "The Curious Incident of the Dog in the Night-Time" ("Čudná príhoda so psom uprostred noci"). Alex Sharp (Thomas) debutoval na Broadwayi v rovnomennej hre podľa tohto románu. (m.a.t.o.)
  • Natáčeno na Mallorce. (rafix)
  • Původní premiéra filmu měla být 29. června 2018, poté byla přesunuta na 10. srpen 2018 a nakonec měl film premiéru 10. května 2019. (Varan)

Reklama

Reklama