Reklama

Reklama

Podfukářky

  • USA The Hustle (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Svět je plný bohatých, zkažených a sebejistých mužů A přesně takové milují hrdinky komedie Podfukářky. Okouzlující Angličance Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabané Američance Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale jen a jen o peníze... hodně peněz. Tyto dvě podvodnice jsou jasným důkazem, že ženské pokolení nelze podceňovat v žádném povolání. Dokonalá profesionálka se po náhodném setkání ve vlaku podujme zasvětit nadšenou amatérku do tajů svádění a okrádání mužů. S vypětím všech sil a po sérii neuvěřitelných zážitků se Josephine podaří z Penny vykřesat kolegyni na úrovni, sice trošku nekonvenční, ale zato s obrovským potenciálem. A najednou se ze žákyně stává vážná konkurentka. Která z nich bude nakonec úspěšnější? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (203)

boshke 

všechny recenze uživatele

Sobota večer. Manželka říká, ať se podívám, co dávají v televizi. Ale že se chce koukat na nějaký kvalitní film. Mimo jiné dávají Podraz (90%) a Podfukářky (57%)... A na co jsme se koukali?! Námět jako takový není vůbec špatný, relativně slušné procento vtipů je podařených, ale hned vzápětí humor výrazně poklesne. Proti Rebel Wilson nic nemám, třeba v Jojo Rabbit byla super, ale jestliže hraje postavu, jejíž jedinou charakteristikou je "tlustá neohrabaná ženská", tak mi to k zasmání opravdu nestačí. Pár dějových zvratů pozitivně překvapilo, ale jinak díky trapnému humoru spíše podprůměrný film... 50% ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Komediální, akční, barevné, hezké, kýčovité, odvážné. Andule to neskutečně slušelo, její elegance v kombinaci s hereckým výkonem táhla celý film. Rebel je prostě otylá holka, která trochu přehrává. Kromě krásného prostředí a kostýmů, se mi co do děje líbilo, že děj měl spád, žádná hluchá místa. Jako pohodový film, který vás má pobavit a má být odpočinkový, naprosto ideální. ..já bych chtěla být taky tak pěkná..mrcha.. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Podfukářky nejsou bůhvíjak chytrá komedie, která by dostala diváka smíchy do kolen a křečí, nicméně díky půvabné Anne Hathaway a trhlé Rebel Wilson člověk rád obětuje hodinu a půl svého času a nechá se unášet na vychytralých a nadmíru podlých tricích těchto dvou na první pohled diametrálně odlišných postav i hereček. Musím ocenit, že tvůrci nenaservírovali scenáristicky úplně plochou komedii, ale že se jim podařilo připravit i nějaké to překvapení a dějový zvrat. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak už před filmem je jasný, že díky obsazení do hlavní role Rebel Wilsonové, bude zaručeně biják plnej nekvality. A hle, je to tak! Nevím o co přesně se pan Addison s děvčaty pokoušel, ale s tímhle může v klidu táhnout do prdele! Jediný koukatelný na The Hustle je půvab Anne Hathaway, jinak takřka nekoukatelná záležitost, plná ničeho a vyžrané krávy! 35% ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Slabé je to i na letní lehkou komedii. Přičemž Anne a Rebel vůbec nebyly špatné. Však když je blbý scénář, tak je po filmu. Člověk se pousmál tak dvakrát, víceméně vtipu, který si tam někde sám našel (a určitě to nebylo během ultrastupidní akce Pán prstenů, kde si to režisér zřejmě maloval), prostředí bylo nádherné, Anne to také seklo, přestože je vychrtlá jako Audrey Hepburn, ale celkově to za vstupenku do kina nestálo. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Dr. Schaffhausenová (Anne Hathaway) nosí podpätky Christian Louboutin (rozpoznateľné podľa ich červenej podrážky), čo je veľmi exkluzívna a drahá francúzska značka. (m.a.t.o.)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě filmová scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama