Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poslední díl trilogie přímo navazuje na předchozí film Vyvrženci pekla (2005). Zbylí členové šílené psychopatické vraždící rodiny Firefly – sourozenci Baby (Sheri Moon Zombie) a Otis Driftwood (Bill Moseley) a jejich otec, zvaný Kapitán Spaulding (Sid Haig), zázrakem přežili mnohačetná střelná zranění, která utržili při přestřelce s policií, a byli umístěni do věznice s maximální ostrahou. Kapitán Spaulding je po několika letech popraven. Od uvěznění uplyne 10 let. Zejména Baby nedokáže žít v souladu s vězeňským řádem, páchá mnoho přestupků, a tak většinu času tráví na samotce. Během práce mimo prostory věznice Otise krvavě osvobodí jeho kamarád Winslow Foxworth Coltrane, známý jako Půlnoční vlkodlak (Richard Brake). Oba později přinutí ředitele věznice, aby do jeho domu přivedl Babyho. Trojice pak pokračuje ve vlně vražd, šílenství a chaosu. (noelcoward73)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (117)

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Zombieho sympatická rodinka pokračuje v rodinných hrátkách... ale... není to tak trochu nuda...? Nezáživně natažená stopáž na těžko pozornost udržitelných 111 minut, kde z poloviny jen melou nesmysly nebo Bejby tancuje... Ani Gore nestálo za to - leda snad jeden moment... vlastně zde není nic, co by mě donutilo se na tyhle 3 pekelníky podívat znovu. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Vlastně zcela zbytečný dovětek, který potřeboval hlavně Zombie, protože slušně rozjetou kariéru drsného úderníka si pokazil druhým Halloweenem. Takže se znovu na scénu vrací Baby s Otisem. Baby je pořád stejně praštěná, zatímco Otis už občas dostává i rozum, samozřejmě je pořád stejně nemilosrdný. Třetí do party mě moc neseděl. Určitě jsem čekal daleko větší kravinu, ale nakonec slušný průměr z toho vypadl. Jsem zvědavý jestli se ještě někdy vrátí tihle řezníci na scénu. Občas člověk rád koukne na takovouto špinavou nechutnou záležitost. 55% ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Poněkud slabší odvar prvních dvou dílů, a taky zrejžovaný v poněkud odlišném stylu. Vražedné turné po státech amerických i mexických s úvodem z lapáku. No, Natural Born Killers to ale fakt nejsou (inspirace Stonem je myslím docela zjevná). Celé je to sice pojato s nadsázkou (aspoň něco), ale vtipu v tom mnoho není, jen sem tam jsem se pousmál. Měl jsem celou dobu takový dojem, že největší smysl tohohle filmu je ten, aby si Mrs. Zombie měla v čem zahrát, ovšem ta tu zároveň dosahuje možná vrcholu své herečské protivnosti - její diblíkovitý exhibicionismus a zpomalené záběry na ní jsou otravné jak strychnin. A kamera i střih jsou, jako už u Zombieho tradičně, výrazně vyližprdelní. Celkový dojem vylepšilo až vizuálně docela působivé mexické finále z jakéhosi amerického westernového skanzenu, i když Mexičani v něm mluví (i mezi sebou) anglicky a můžeme se jen dohadovat, jak se ti pronásledovaní desperáti do toho Mexika tak snadno dostali. ()

Claw 

všechny recenze uživatele

Film natočený z posledních možných sil jen pro těch pár skalních fanoušků, kteří by se dali zde na ČSFD spočítat na prstech jedné ruky... Nebavilo mě to. Vlastně mě nikdy nějak moc nebraly ani ty první dva díly. I když to bylo na svoji dobu docela extrémní a možná i trochu zajímavé, exploitační a odvážné, ani tehdy, ani potom to nebylo kdo ví co. 70kovým klasikám se to rovnat nemůže. Třetí díl mě akorát nebetyčně sral, nudil, nebavil a iritoval. Hysterické ječení, vřískání, vysmívání se, střílení, bodání a řezání před roztřesenou kamerou mě fakt už nijak neuspokojovalo... Mě se prostě nelíbí Rob Zombieho rukopis a vlastně i jako člověk, nemám ho rád. Vizuál docela ok, děj příšerný, postavy na facku a hlavně nuda... /30%/ ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já vlastně od 3 from Hell nečekal nic, info o tom, že to vznikne mě nechalo naprosto chladným. Ale že to bude až taková nudná, sebežroutská, křečovitá šmíra... Jedna hvězdička jen a pouze za pár světlejších okamžiků Sheri Moon Zombie. Zombie by se měl vzpamatovat a zase v sobě najít to, čím mě dokázal zaujmout. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Gang na konci filmu používá zbraně M4 s RIS lištami. Vzhledem k tomu, že se děj má odehrávat ještě v 80. letech, se jedná o hloupost. RIS lišty se začaly používat u zbraní až ve druhé polovině 90. let. Stejná chyba je i u pažeb těchto zbraní, tento typ se začal používat dokonce teprve kolem roku 2009. (SsgtJira)
  • Gang v bílých oblecích na konci filmu používá airsoftové zbraně místo originálních (lze vidět u okénka vyhazovače nábojů, který je při střelbě zavřený – má být otevřený). (SsgtJira)
  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Související novinky

Rob Zombie a adaptace kultovního sitcomu

Rob Zombie a adaptace kultovního sitcomu

09.06.2021

Americký režisér, scenárista a heavymetalový hudebník Rob Zombie (Vyvrženci pekla, Halloween) dva roky po uvedení svého posledního snímku 3 from Hell oznámil svůj další plánovaný projekt. A nemá jím… (více)

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

08.10.2019

Po úspěchu loňské filmové výpravy se čtyřčlenný ČSFD tým opět vydal na nejvýznamější festival pokleslých žánrů na světě. Hororoví fandové Filmmaniak, RUSSELL, Goldbeater a POMO (na spodní fotce zleva… (více)

Reklama

Reklama