Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poslední díl trilogie přímo navazuje na předchozí film Vyvrženci pekla (2005). Zbylí členové šílené psychopatické vraždící rodiny Firefly – sourozenci Baby (Sheri Moon Zombie) a Otis Driftwood (Bill Moseley) a jejich otec, zvaný Kapitán Spaulding (Sid Haig), zázrakem přežili mnohačetná střelná zranění, která utržili při přestřelce s policií, a byli umístěni do věznice s maximální ostrahou. Kapitán Spaulding je po několika letech popraven. Od uvěznění uplyne 10 let. Zejména Baby nedokáže žít v souladu s vězeňským řádem, páchá mnoho přestupků, a tak většinu času tráví na samotce. Během práce mimo prostory věznice Otise krvavě osvobodí jeho kamarád Winslow Foxworth Coltrane, známý jako Půlnoční vlkodlak (Richard Brake). Oba později přinutí ředitele věznice, aby do jeho domu přivedl Babyho. Trojice pak pokračuje ve vlně vražd, šílenství a chaosu. (noelcoward73)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (117)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„I'm just a clown dancing to the sins of mankind..“ Sid už bohužel nebyl fit a Smrt před ním ani nenechala brzdnou dráhu, pozérské dialogy vypadají jako napsané třináctiletým puberťákem a paní Zombieová svými „vznáším se na obláčku“ kreacemi připomínala Terezu Pergnerovou při moderování Esa. Kdo v tom ovšem hledá Zombieho se vším, co k němu patří, ten ho tam najde (v tom je jeho autorská zacyklenost fajn). Čekat od toho něco jiného, je stejně naivní, jako hledat u zaměstnankyň Estrella Del Motel panenskou blánu.. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Je to přesně to, co jsem očekával od špinavýho Zombieho. Nedoufal jsem, že to dosáhne kvality Devils Rejects, ale že to bude lepší než House of 1000 corpses. Dostálo to tomu, co jsem očekával. Smrt a šílenství je na každým kroku, Otis je hajzl jak si pamatuju, Baby ještě víc twisted mind a novej týpek místo Cpt. Spauldinga bavil (už v 31 mi ten herec sednul). Je to správně špinavý, ujetý, odpuzující, hudebně skvěle podkreslený. Prostě grindhouse, co mi sedí. Škoda je, že se s tím Zombie tak sere a nesype jeden film za druhým, je to takovej low budget trash Tarantino horroru. Závěr v Mexiku už je jen perverzně/pestře/násilná tečka. Do poslední minuty jsem byl za 4* ale nakonec to bude 5. Mnohem lepší než první díl, o něco maličko horší než druhej. 5* a.k.a 85% ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Důchodcovští hippie vrahouni bez motivace na útěku. Rob Zombie jim rozhodně fandí a rád jimi nechává masakrovat nevinné. Film má parádní rozjezd, ale nadšení postupně upadne. Druhé dějství (barák) ještě baví, ale poslední už je natahovaná a potenciálem prostředí a postav bezradně plýtvající bída. [Sitges FF] ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „3 from Hell“ je prostě jen ukázkou toho, že se Rob Zombie zasekl u svých postav, sem tam se k nim chce vrátit, ale bohužel nikoli v případě, kdy má skutečně co říct, kdy je schopen předat něco nového, třeba i rozvinout jejich příběh. Ne, tady jen chce mít další trojici šílených vrahů, nechává je potulovat po špinavém světě a nikam dál se s nimi nedostane. Zbytečné dvě hodiny. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Keď ich pred štrnástimi rokmi vyvrhli z pekla, boli omnoho zábavnejší a malý deviant v mojom srdiečku im nadšene fandil. Po Spauldingovi ostalo prázdno, charizma postáv je preč, stratili šmrnc a vtip, nemala som komu držať nožíky. Baby je vyložene otravná a navyše pre pani Zombieovú už nastala časová perióda, kedy vizuálne začína robiť česť svojmu priezvisku. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)
  • Gang na konci filmu používá zbraně M4 s RIS lištami. Vzhledem k tomu, že se děj má odehrávat ještě v 80. letech, se jedná o hloupost. RIS lišty se začaly používat u zbraní až ve druhé polovině 90. let. Stejná chyba je i u pažeb těchto zbraní, tento typ se začal používat dokonce teprve kolem roku 2009. (SsgtJira)

Související novinky

Rob Zombie a adaptace kultovního sitcomu

Rob Zombie a adaptace kultovního sitcomu

09.06.2021

Americký režisér, scenárista a heavymetalový hudebník Rob Zombie (Vyvrženci pekla, Halloween) dva roky po uvedení svého posledního snímku 3 from Hell oznámil svůj další plánovaný projekt. A nemá jím… (více)

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

08.10.2019

Po úspěchu loňské filmové výpravy se čtyřčlenný ČSFD tým opět vydal na nejvýznamější festival pokleslých žánrů na světě. Hororoví fandové Filmmaniak, RUSSELL, Goldbeater a POMO (na spodní fotce zleva… (více)

Reklama

Reklama