Reklama

Reklama

VOD (1)

Muž mírné povahy už nechce být jenom obětí šikany a přihlásí se do karate. Záhadný instruktor ho pak uvede do silně maskulinní subkultury, ze které jde strach. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (113)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Humor je tu tak břitký, až je to vlastně spíše drama. Postavy se chovají značně absurdně, ale mají u toho neustále vážný ksichty. Cedí hlášky, za které by se nestyděl ani Frank Drebin, ale přitom atmosféra filmu je ponurá. Kdybych to měl k něčemu přirovnat, tak asi kombinace Klubu Rváčů a Napoleona Dynamita. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa popisu ma to síce až tak neťahalo, skôr ma k tomu prilákali Jesse Eisenberg a Imogen Poots. Ale napokon celkom fajn film s prvkami čiernej komédie. Kopu irónie, sarkazmu a dôvtipných dialógov - to všetko ja môžem. A samozrejme, nechýbal ani moment prekvapenia, takže to celkovo ten film potiahlo k ešte väčšej atraktivite, ako som pôvodne očakával. Akurát to karate a bojové umenia nie sú zrovna moja srdcovka, ale našťastie mal film celkom iný odkaz, a za to som rád. ()

Reklama

husokachna 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší film z letošního Türkish airlines dobrodružství. A taky nejsubjektivnější hodnocení, kdy osobně bych tenhle film asi nikomu nedoporučil. Pomalá trapno-divno odysea Jesseho "magora" Iceberga (right ahead) za očištěním a sebepoznáním umístěná v děsivé a zároveň čímsi naivní nerealitě. Takový anti Karate kid na oblbovácích, o kterém nevím, co si mám myslet a u kterého si nejsem jist, jestli si se mnou nevytřel prdel. Ale líbilo se mi to, coby ne, nechtějte po mě vědět proč, a pokud se na to podíváte, vaše hra...PS: jo a díky JASM jsem si vzpomněl, co mi tam vadilo - přerod hlavního hrdiny je rychlej a ničím nepodloženej. ()

horor2 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec úplně jiný film, než jsem čekal. Tušil jsem, že to nebude ten typ komedie o chudáčkovi a jeho změně apod. Sedlo mi to, ale je jen škoda, že závěr jsem věděl cca po 30 minutách. Jesse Eisenberg byl skvělý stejně tak jako Alessandro Nivola. Zítra si hned půjdu koupit pásek, i když nevím jakou barvu :-) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nemám ho rád ale pochváliť musím. Eisenberg to zahral perfektne a zaujímavé to začína byť aspoň trochu po 45 minútach. Nájdeme tu tragicko-vtipné momenty, ale nebavila ma bizarná dejová linka, v ktorej je mnoho vaty, takých kecov, ktoré sa mi ani nechce počúvať. Záver bol ale vskutku takmer "šokujúci". ()

Galerie (97)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v Louisville (Kentucky, USA). (vojacekr)
  • Pravidla Dódžá jsou: 1. Žádné boty na matraci. 2. Žádné jídlo nebo pití na matraci. 3. Uklonit se. když vcházím nebo odcházím z matrace. 4. Vždy si nosit svůj pásek. 5. Prát si svoje Gi (kimono). 6. Respektovat svého protivníka. 7. Klepnutí, jinak uslyšíte prasknutí. 8. Klepněte, jinak si zdřímnete. 9. Zůstaňte hydratovaní. 10. Pokud to funguje, využijte toho. 11. Zbraně jsou pro slabochy. (Bawnjourno)

Reklama

Reklama