Reklama

Reklama

TY

(seriál)
  • USA You
Trailer 2
Krimi / Drama / Romantický / Thriller / Psychologický
USA, (2018–2024), 39 h 24 min (Minutáž: 42–58 min)

Předloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Penn Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti, James Scully, Shay Mitchell, Luca Padovan, Ambyr Childers, Nicole Kang, Jenna Ortega, Carmela Zumbado (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. (Netflix)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (177)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série se nesla ve stejném duchu jako první, jiná byla hlavně v postavách a trochu zamotanějším ději, ale jinak jela skoro ve stejné šabloně jako jednička, což je možná trochu škoda. Od půlky a ke konci série ale nabírá neskutečné tempo, sází jeden zvrat za druhým a ukazuje se, že všechno je jinak, než původě vypadalo. Nakonec překvapivě povedená a možná o něco lepší , než první série, což se často nestává. ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Srovnání s Dexterem je na místě stylem, ale ne kvalitou. Je to sice moc dobrý seriál, leč trochu přehnaný a nějak mu to nevěřím.  První série je skvelá, druhá už nebyla tak zajímavá a třetí zatím vypadá divně a ta jeho žena mi leze na nervy. Ale to vlastně Rita v Dexterovi v některých dílech taky, i když něčím jiným.  V první řadě je to vlastně fakt jen Stalker. I když se mu to trochu vymkne a někoho zabije. Tak v dalších už je to vlastně víc vrah. Ke konci třetí série hvězdičku ubírám. Zvrhlo se to v ujetost. Třeba to čtvrtá napraví. Ale ani se mi do toho skoro nechce . ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Treba varovať ľudí, že druhá séria dosť kazí hodnotenie tohto seriálu. Inak vám ho vopred všetkým odporúčam. V prvej sérií je hlavne radosť sledovať obľúbenú Elizabeth Leil. Seriál je to veľmi zaujímavý. Podobný Dexterovi. Vlastne skoro akoby ho jedna mater mala, respektíve akoby ho jeden režisér robil. Penn Badgley je pre mňa neznámy pojem. V živote som ho nevidel a nepočul o ňom, ale treba napísať, že si ho už navždy zapamätám, ako úchylného zvrhlíka, voayera, vraha a suseda od vedľa. Druhá séria už akoby nemala čo ponúknuť. Všetko je nám už jasné z jednotky, pripadalo mi to, akoby mala byť len 1.séria, ale nakoniec si to tvorcovia rozmysleli. Neviem čo je na tom pravdy, ale druhá séria je podstatne horšia. Netvrdím však že som sa nudil. ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Problém je, že není komu fandit. Určitě ne Joeovi, protože je to hnusák první kategorie. Z ideální Beck se taky vyklube všechno možné, jenom ne materiál na partnerku. Srovnání s Dexterem je mimo, protože Joe nemá svědomí, ale Dexter nemá ani emoce a svědomí nahrazuje morálkou. Dexter žije v realitě, Joe ve svém iluzorním světě. Emocí má Joe až přemíru a morálku nulovou. Má však i kladnou stránku například ve vztahu s klukem ze sousedství. Vysoké hodnocení tedy nedělají hrdinové, ale scénář a kvalitní filmařina. Výběr hlavního herce se povedl, protože vypadá na půl cesty mezi úchylákem a klukem, co se líbí holkám. Děj graduje pomalu a informace jsou dávkovány, aby každý díl přinesl něco nového. A vše je protkáno dnešní internetovou morálkou, protože život na sociálních sítích je často důležitější než ten reálný. Internetový stalker Joe se tak může snadno zamilovat do facebookové Beck. ()

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Hustý. A já si říkal, že po Dexterovi psychopat podobných rozměrů už nepřijde. A vida, je tu Joe! První řada se Netflixu povedla, uvidíme, jestli stejnou laťku udrží i ta druhá. Zatím super, příjemná mrazivá atmosféra plná zvratů. Všech deset dílů zhltnuto za víkend, to se stane málokdy, že mě něco takhle připoutá k obrazovce, takže zatím za 5 hvězd a uvidíme, jestli po druhé řadě trošku neklesne moje hodnocení. EDIT: Ani po druhé řadě hodnocení nejde snížit, protože ta byla snad ještě promakanější než ta první. ()

Galerie (499)

Zajímavosti (18)

  • Epizóda je venovaná pamiatke Nicka Gereffiho. (EvilMatus)
  • 14 z 15 skladieb v soundtracku začína v druhej sérii slovom Love. (EvilMatus)

Související novinky

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama