Reklama

Reklama

Recenze (34)

Lyli 

všechny recenze uživatele

Znáte to, když pracujete v čistě ženském kolektivu? Já jo! A tenhle song to téměř vystihuje...jen si představte, že aktérkám je asi sto, vy jste nejmladší ( je vám asi o 70 míň ) a posloucháte velké pravdy o všech a o všem. Hmm, už vám přešel mráz po zádech? Tak si to vynásobte deseti a možná pochopíte. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Tak tady jsem se opravdu bavila přepychově! Bára je neuvěřitelný přírodní úkaz. Je skutečně skvělá, SKVĚLÁ! :-) Zpěvačka a komediální herečka jak víno, jenž si dokáže bez sebemenších problémů dělat prdel sama ze sebe. Ovšem do mých artrotických kolen mě dostala i taková Martha Issová a její tanec svatého Víta, který předvedla na parketu. Luxusní videoklip. ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Slabší než Kráva, ale upřímně mi to přijde výstižné a pořád mě to docela bavilo, i když moc vtipné to není a koukat se na to dá jen tak, že odhalujete, kdo všechno tam vůbec hraje. Takže z toho důvodu poměrně chytrý tah, který přitáhne pozornost, což z toho dělá takovou Českou "Bad Blood." Nic moc písnička s jednoduchým klipem. ()

Nonna 

všechny recenze uživatele

Písnička celkem nijaká, ale klip a jeho myšlenka mě fakt zaujala. Tak nějak shrnuje realitu dané skupiny paní a slečen. Co mě ale dostalo do kolen, byly taneční kreace Marty Issové. Ta by se hodila do filmu Kouř panu Cabanovi a mohla s ním směle střihnout Je to fajn! Na klip koukám převážně kvůli ní. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Vôbec netuším kto je to Barbora Poláková. Nemám ani potuchy z ktorej prdele sa vyhrabala. Na jej videoklip ku skladbe s mimoriadne hlúpym názvom "Nafrnená" som natrafil celkom náhodou. No a nestačil som sa čudovať koľko kyslých frigidných feministických kúnd sa v ňom objavilo. To sa fakt len tak nevidí. Sprosté kravy a hnusné šeredy, ktoré sa predbiehali v trapnosti. Vôbec to nebolo vtipné. Bolo to odporné, odpudivé a mrzké. Hnus. Odpad! ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama