Reklama

Reklama

Sabrinina děsivá dobrodružství

(seriál)
  • USA Chilling Adventures of Sabrina
Trailer
USA, (2018–2020), 34 h 52 min (Minutáž: 50–64 min)

Hudba:

Adam Taylor

Hrají:

Kiernan Shipka, Ross Lynch, Lucy Davis, Miranda Otto, Chance Perdomo, Michelle Gomez, Richard Coyle, Jaz Sinclair, Tati Gabrielle, Gavin Leatherwood (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(36)

Napůl člověk a napůl čarodějka Sabrina se pohybuje mezi dvěma světy, svoji pozornost dělí mezi vylomeniny náctileté smrtelnice a kouzelnický rodinný odkaz – Církev noci. (Netflix)

Videa (6)

Trailer

Recenze (107)

Teringer 

všechny recenze uživatele

Tenhle kousek je vcelku sympatický a pro nemocná, v posteli proležená odpoledne docela ideální, ale víc nic. Cítím, že cílová skupina je o už o značných pár let mladší, ale ačkoliv jsem si párkrát ťukala na čelo, tak jsem vyloženě netrpěla (oproti Riverdale, oof). Jen "středobod vesmíru/můžu všechno" Sabrina byla chvílema docela nesnesitelná, což je škoda. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sabrinina děsivá dobrodružství nejsou zrovna moc z tvorby Roberto Aguirre-Sacasa vydařená :/. Riverdale a Katy Keene jsou bezva, ale tohle je nudné, dlouhé, na to, že tu je čarodějnictví, to není moc zábavné a nevyhovuje mi postava Sabriny. Její partička přátel je dobrá, ale je to dost málo na to, aby mě to udržel při sledování. Jako zvládl bych seriál dosledovat, ale to bych furt dával 2 hvězdy, a to by za to nestálo. Humoru se tolik nechytám a teta Zelda a High Priest jsou strašně o ho*ně. Koho reálně jejich vztah zajímá? Myslel jsem, že se mi to bude hodit k 6. sérii Riverdaleu, ale nakonec jsem se bez toho obešel. Vyhodnocení: Nechápu postavu učitelky co chce ()

Reklama

Sharpooter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál jsem si určitě užil. První dvě série mají takový jemný nádech tajemna a jsou nejlepší. Tyto první série se zabývají jednoduchými zápletkami a mají dobře napsaný konec. Také mají jednoduše vysvětlený svět, který je následně v třetí a čtvrté sérii okořeněn více a více informacemi a já osobně v seriálovém vesmíru měl celkem bordel. Jelikož následně k nebi a peklu scénáristi přidaly smyšlené bohy, nebo řeckou mytologii, což moc nedává smysl, ale dobře. Měl jsem pocit, že scénáristi měly dobře promyšlený scénář, ale když přišlo na udělání třetí řady, tak trochu brain off. Co mi trochu vadí je, že seriál nebude mít pátou řadu a je ukončen, jak je ukončen. Sabrinina děsivá dobrodružství budou pokračovat v komiksu, který doufám, vyjde i u nás v Česku. Teoreticky když si nebudete chtít komiks přečíst tak nezoufejte, jelikož konec čtvrté řady se dá považovat za úplný konec. I přesto je seriál super a já doporučuji zkouknout – 8/10. ()

MCZ 

všechny recenze uživatele

První dva díly jsou dost slibné, a i přes množství nelogičností a klišé jsem se tak nějak rád nechal unést tou hororově-pohádkovou atmosférou, už jen kvůli slabosti pro dané téma (čarodějnice mi vždycky naháněly hrůzu). Jenže epizoda od epizody je seriál slabší a slabší, ty logické lapsy už se nedají přehlížet ani když se člověk otočí zády k obrazovce a v neposledku se časem vytratily i poslední zbytky mé sympatie k hlavní postavě. Ten nápad převrátit klasický sitcom do vážné "dospělejší" roviny mi přišel docela fajn, problém ale je, že nová inkarnace Sabriny se bere až příliš vážně na to, jaká je to vlastně pitomost. Takže teď už jen trochu váhám, jestli to stojí za to dokoukat s tím, že finální verdikt bude velice pravděpodobně mnohem horší anebo raději ušetřit čas. Moc dobrý výsledek to každopádně není. 4/10 ()

CaladanChmur 

všechny recenze uživatele

Je to silně nevyrovnaný seriál.A to jak jednotlivými díly ,tak i v epizodách samotných.Navíc je to až neskutečný myšmaš všeho možného,který spolu dost dobře nespolupracuje.Jediné co se mi tu líbilo byl casting,vyjímečně nemám k němu jedinou výhradu.Ale to kvalitu nezachrání.Celkově je to neuvěřitelně pitmoučké,nelogicky překombinované a ještě navíc děsně předvídatelné.Je smutné jestliže se u 70% obsahu nudíte..A po přečtení některých komentářů mám co dělat,aby jsem se nerozesmál....nazývat tohle "halloweenskou peckou s neskutočnou atmosférou starých hororů" či "super stylovou čarodějnickou záležitostí"...to považuji za hodně odvážné tvrzení.Za mě celkově tak 45%.PS: No ty voe on jim někdo dal prašule na 4 řady?Asi je potřeba něco vyprat,protože když si vezmu,že třeba Carnivale skončilo po dvou řadách a je to tak o 60% ( ze 100%) kvalitnější...Opravdu věřím tomu,že populace na Zemi má většinou v hlavě vymydleno... ()

Galerie (400)

Zajímavosti (25)

  • Podobne ako pri seriáli Riverdale (od r. 2017), tak aj tu je ťažké povedať, kedy sa seriál odohráva. Seriál obsahuje odkazy na šesťdesiate a sedemdesiate roky, ale niektoré postavy vlastnia produkty Apple, takže je zaradenie do jednoznačnej doby nemožné. [Zdroj: popbuzz.com] (Marceloo)
  • Poté, co Netflix ohlásil, že čtvrtou sérií seriál skončí, fanoušci sepsali petici, v níž žádali HBO MAX, aby seriál zachránil a natočil pátou řadu. V březnu 2021 měla petice přes 350 tisíc podpisů. (oli009)

Reklama

Reklama