Reklama

Reklama

VOD (1)

Přeživší vycházejí z úkrytu. (Disney+)

Recenze (55)

nitrak 

všechny recenze uživatele

Tahle epizoda mě snad nejvíc zklamala. Tak předvídatelný scénář, až to vůbec nebylo napínavý. Hned mi bylo jasný, že se ženou za imperiálama do pasti. No a jak dali MG masku a jetpack, to mě úplně dorazilo. Proč nepoužila meč o 5 minut dřív na dveře pro pomoc DJ? Achjo, moc nad tim přemejšlim a to je asi špatně.. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oživlý cyberpunkový artwork na úvod, mechaGrogu, plachetnice jak z kultovního béčka Vesmírný lovec a pak koktejl ověřených SW přísad. (Impérium je svině, vyhlazování, staré křivdy, obětování, JE TO PAST!) Strašně skvělá epizoda. A je to dobře - první polovina třetí série vyhrožovala nezáživnou povinností, což se teď zdá být skoro až zastíracím manévrem. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z mala epizod, kedy sa nieco deje. Slusna akcia, hlupunka naivita a patos vsak nikdy neustupili. Podla nadsenych pathviezdi je mi vsak jasne, ze toto je serial vylucne pre SW-skalnych. Ja ako fanusik dobreho sci-fi to vsak vidim inak. Je to maximalne slabsi priemer. Podstatne je, nakolko sa pri tom da pobavit, bez pocitu trapna, ci ineho vyrusovania. :) . 40% ()

Tomas.Abi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá a temná epizoda, kde se opravdu bojíte o své hrdiny a vidíte, jak jsou pozůstatky Impéria nebezpečné. Naši hrdinové zde opravdu nic nedostanou zadarmo a vyváznou jen tak tak, ovšem za cenu obětí. Takové Impérium, či jeho zbytky se mi líbí, z takového Impéria jde opravdu strach. Vracíme se k silnému a nebezpečnému nepříteli, kde Impérium skutečně vrací úder a pochybujeme, zda to může v té finální epizodě skončit dobře. Takto má vypadat protivník, který chce uchvátit galaxii pro sebe. ()

66pepo66 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príde mi, že je celkom škoda, keď Mandalorian kráča takou zvláštnou cestou. Buduje si svoj príbeh, ale v každej časti z neho načrtne iba malý kúsok. V zásade je to akoby tvorené štýlom cez kopirák. Každá časť ma maly utŕžil, ktorý pridá do hlavného príbehu niečo, no inak ide o nejakú záchranu ktoviekoho a ktoviekde. Keď to porovnám s Andorom, tak je to veľký rozdiel. Din Djarin sa v tretej sérii vo vlastnom serialy ocitol v úlohe zátišia. Postava, ktorá si získala fanúšikov a musela doslova v dvoch častiach zachraňovať, inak mizerný, seriál Bobba Fett? Grogu je taktiež doslova čisté krovie, ktoré sa len občas usmeje a vydá nejaký milý zvuk. Ja nebudem zapierať, že Bo-Katan som si veľmi obľúbil a keby vznikol spinoff, ktorý by mal hlavu a pätu, kde by bola hlavnou postavou, tak by som sa veľmi potešil. Ale oni jej v Mandalorianovi venujú hlavný screen tíme a doslova tu pôsobí tak, že tretia séria patrí v prvom rade iba jej. Vôbec sa nečudujem, že sa nájde veľa ľudí, ktorí túto sériu kritizujú. Aj keď som si doteraz užil každú časť a páčili sa mi, tak to nie je ono. Pritom tie postavy majú potenciál, len by to mal začať asi písať niekto iný ako Filoni či Favreau.  Ale nechcem iba písať iba o nedostatkoch. Tato časť bola naozaj vydarená. Páči sa mi návrat záporáka. Páčilo sa mi, že konečne pospájal útržky tretej serie do nejakej ucelenejšej podoby. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Projekt Necromancer byl tajný imperiální plán na přivedení císaře zpět pomocí klonování. Tento projekt byl zahájen již několik let před pádem republiky a první zmínku můžeme vidět 19 BBY v hoře Tantiss v seriálu Star Wars: Vadná várka (od r. 2021). (Veskoslav)
  • Během zasedání stínové rady Impéria je zde jedna zajímavá a významná postava – kapitán Gilad Pellaeon. Pravá ruka velkoadmirála Thrawna se poprvé představuje „naživo“. Jeho lodí byl hvězdný destruktor Harbinger. Poprvé jej ale z temnoty Star Wars Legends přivedl už seriál Star Wars Povstalci (od r. 2014), a to konkrétně dvojepizoda Family Reunion and Farewell. Hlas mu propůjčil Jim Cummings, který daboval Hondu Ohnaku. Samotná postava si pak odbyla knižní premiéru v roce 1991 v knize „Dědic Impéria“. (Veskoslav)
  • Ve stínové radě je druhý zprava Brendol Hux, kterého si zahrál Brian Gleeson. Je to otec generála Armitage Huxe z nové trilogie, kterého hrál jeho bratr Domhnall Gleeson. Brendon Hux měl na starost výcvik dětských kadetů, kdy inspiraci vzal z výcviku rytířů Jedi ještě z dob služby v republikové armádě, kde přímo spadal pod jedijské velení. Tento program pak sloužil i jako výcviková metoda Prvního řádu, který ji převzal a kdy unášel děti, z nichž cvičil vojáky. Tento osud potkal Finna, kterého hrál John Boyega v Star Wars: Síla se probouzí (2015). (Veskoslav)

Reklama

Reklama