Reklama

Reklama

Addamsova rodina

  • USA The Addams Family (více)
Trailer 9

Obsahy(1)

Připravte si prsty na lusknutí! Na plátna kin se vrací ikonická rodina, která každý rok vyhrává všechny soutěže na Halloween. Tentokrát se členové této vtipné a výstřední rodinky představí v animované podobě. Malí i velcí diváci se mohou těšit na skvělou zábavu, protože Addamsovi se budou snažit mermomocí dokázat, že dobří sousedé jsou pro své okolí k nezaplacení. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (13)

Trailer 9

Recenze (156)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha neškodných animáků, které vidíte a v podstatě už cestou z kina ani pořádně nevíte, o čem byly. Zápletka je banální, postavy jsou ploché, humor je přítomný, leč nevýrazný. Ode mne tři kousky místo dvou za určitou nostalgii, protože na AD jsem se tu a tam podíval v 90. letech. Jinak nic. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Hodně chabá zápletka, uměle roztahaná zbytečnými a nezajímavými liniemi. Do toho si připočtěme nefunkční vtipy (z nichž některé nejsou špatné, ale většina jich je unyle podaná nebo prostě není vtipná), únavné tempo a tadá! Máme tady Addamsovu rodinu 2019. Naprosto zbytečný film, který na ty dva z devadesátek nemá ani trochu. Navíc mi dost vadilo, že se museli nacpat moderní technologie. K téhle rodince to moc prostě nesedí. A je v tom i skrytý politický podtext, ale to už v tom možná vidím něco, co tam možná ani není. Každopádně existenci tohohle filmu fakt nechápu, možná tak jako pokus o zmodernění, ale v tomhle podání je to naprosto zbytečné. 2* ()

Reklama

tnp101 

všechny recenze uživatele

Z tvůrčího hlediska podobně divné jako rodinka Addamsů mezi „normálními“ lidmi. Na jednu stranu působí animák lacině, skoro až amatérsky, na druhou z něj vyzařuje jakási zvláštní energie (jako kdyby si tvůrci v tomto duchu s divákem zahrávali). Animace je divná, dabing je divný, ani o jednom se nedá říct, že by to bylo špatné, prostě jenom nestandardní. I po pár dnech se mi většina scén stále vybavuje. 60% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jak kdyby si tvůrci tohoto animáku vzali jako vzor hranou verzi Addamsovy rodiny z devadesátých let a tu převedli do digitální podoby, včetně návaznosti příběhu a dokonce i některých scén. Plus, aby přišli s něčím novým, tak těm scénám přidali na absurditě a neskutečnosti, když už je to kreslené a možné je vlastně cokoliv. Nemůžu si pomoct, ale mám pocit, že v kreslené formě to zde vůbec nefunguje. Pořád jsem si říkal, kde je ta hranice únosnosti pro dětského diváka. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Je hodně sympatický vidět Addamsovu rodinku tak, jak byla původně nakreslena. Původní obrázkové vtipy jsem ale nečetl, tak těžko říct, jestli byli autoři tohoto filmu věrní předloze i v jiných ohledech. Vzhledem k moderní zápletce o reality show, která dá dohromady vyumělkované město s vyumělkovanou komunitou asi tolik ne, ale občas jsem měl u nějakých hlášek a vtípků pocit, že to trochu humor novinových stripů připomíná. Celkově je to však animáč v moderním střihu, který jako správná pohádka nabízí i nějaké to poselství, zde konkrétně jde hlavně o strach z neznámého kombinovaný s drby a hoaxy. Tahle "message" je zpracovaná dobře, vypadá to, jako kdyby Addamsova rodinka byla na tohle téma jako dělaná. Ve filmu je jinak pohodový humor a má fajn postavy. Nová Addams Family má sice předvídatelný děj, ale hezky odcejpá a je to celkově taková dobrá animovaná pohodička. (7/10) ()

Galerie (57)

Zajímavosti (14)

  • V tomto snímku je Vec (ruka) ľavá, na rodziel od predošlých filmov, kde je to pravá ruka. V originálnom seriáli The Addams Family (1964) ale tvorcovia občas ruku pre zábavu striedali. (belinko)
  • Ve filmu je odkaz na film To (2017), a to ve scéně, kdy malá Wensdy přinese červený balónek a matka ji na to odpoví: „Tyhle věci většinou drží v ruce nějaký vraždící klaun.“ (Hovadin)
  • Ku koncu snímku, keď celé mesto príde na prestavbu domu Addamsovcov, časť domu je ružová. V seriáli The Addams Family (1964) bola veľká časť scén natretá práve ružovou farbou, aby sa získali tie správne odtiene čiernej, bielej a šedej pre čiernobiele premietanie. (belinko)

Reklama

Reklama