Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Beverly Donofriová vyrůstá v šedesátých letech na malém městě a jakmile se jí přiblíží puberta, zajímají ji především kluci. Společně s přítelkyněmi vyrazí na večírek, kde se pokusí upoutat pozornost místní fotbalové hvězdy, do níž je beznadějně zamilovaná. Chlapec ji však znemožní a Beverly se ze smutku vyplakává v koupelně. Tady náhodně narazí na Raye Haseka, který se jí zastane. Beverly je ve škole považována za chytrou a talentovanou studentku, touží jít na univerzitu a stát se spisovatelkou. Její sen se zhroutí v okamžiku, kdy zjistí, že je v patnácti těhotná s Rayem... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Roztodivné příběhy jedné nepříjemné hysterky. 1) 26letá Drew Barrymoreová hraje 15leté (!) děvče (nepřesvědčivě), zatímco později hraje matku svému synovi (rovněž nepřesvědčivě), o dva roky staršímu Adamu Garciovi. Tak nevím... 2) 28letý Australan Adam Garcia (syn Jason) vypadal dobře. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem ledacos, ale rozhodně ne něco co mě tolik potěší... Popravdě jsem se na snímek dívala hlavně kvůli Brittany Murphy, která mě nikdy nepřestane udivovat jak může někdo tak skvělý jako byla ona dostávat tak malé role. Bohužel "ubohá" a ufňukaná Beverly v podání Drew Barrymore mi ty zdlouhavé 2 hodiny a 12 minut lezla celkem dost na nervy, že se dost divím, že s ní vydržel ten malý klučina. No jo holt za chyby se musí platit a hloupé patnáctileté děvenky by v dnešní době také zasloužily proplesknout. Když tedy pomineme to, že se má oblíbená Britt (a v jejím případě nedokážu film hodnotit objektivně) objevila ve filmu asi jen na půl hodiny a možná ani to ne a udělám tedy výčet dalších herců, co si zaslouží pochválit: Steve Zahn, Adam Garcia, Peter Facinelli, Maggie Gyllenhaal, Logan Lerman a v neposlední řadě mistr Hans Zimmer a také ta ufňukaná Drew Barrymore mi na konci až tolik nevadila. Potěšil mě chytrý citát, který byl vyřčen postavou, kterou hrála Brittany Murphy: "Někdy milujeme tak moc, že se vůči tomu musíme obrnit. Kdybychom to opravdu pocítily, zabilo by nás to. To neznamená, že jsi špatný člověk. Máš jenom moc velké srdce." ()

Reklama

DandaPiper 

všechny recenze uživatele

Tento film znám vlastně téměř od jeho vzniku. Za dob HBO zdarma a období, když bylo všechno ještě prostý a zdánlivě jednoduchý. Už tehdy jsem ho měl rád a uchovával ho jaksi v povědomí. Dnes jsem ho ale po dlouhé pauze opět viděl a musel jsem svoje hodnocení zvednout. A to hned na plnej počet. On totiž funguje velmi dobře jako komedie, ale jako drama funguje ještě daleko lépe a to je něco, co jsem schopen ocenit až dnes a na co se mi vyplatilo těch pár let počkat. Drew není ani moje oblíbená herečka, ale ani neoblíbená, tím pádem tu nefunguje žádná zaujatost, která by se přikláněla na jednu nebo druhou stranu. Nicméně toto je už druhej film, kterej mám v oblibených, a kde ztvárnuje hlavní postavu, takže ...je nakonec svým způsobem oblíbenkyní, nebo si jen vybírá filmy, který jsou mi prostě něčím sympatický? Neodpovídejte:) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Film s premárneným potenciálom. Dramaticky plytké, povrchné a tým pádom aj často nudné, ale aj napriek tomu musím konštatovať, že sa na snímok aspoň dobre pozeralo. Keby tam však nehrala Drew Barrymore a charakterovo najvýraznejšia postava Steve Zahna, tak to celé spadne do totálnej šedivej diery podpriemernosti. 55/100 Videné v rámci - Project 52 Films by Woman. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný, i když chvílemi dost tvrdý film, na kterém se účast Drew Barrymorové klasicky neuvěřitelně podepsala. Nejen ona tu má ale důležitou roli. Například Steve Zahn ukazuje, že herec je a ne ledajaký. Jeho proměny před plátnem jsou fakt neuvěřitelný. Drew ale do filmu i přes spletitě smutný příběh dokázala narvat kopu pozitivní atmosféry, a proto se mi na film moc hezky koukalo. ()

Galerie (63)

Reklama

Reklama