Reklama

Reklama

Tři vteřiny

  • Česko Tři sekundy (více)
Trailer 2

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý voják speciálních operací, který pracuje jako informátor pro FBI, aby pomohl zlikvidovat obchod polské mafie s drogami v New Yorku. Když se však operace FBI zvrtne a výsledkem je smrt tajného policisty newyorské policie, je Pete donucen vrátit se do Bale Hillu, vězení, ve kterém si předtím odpykával trest za zabití. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (162)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jediné, co tady působí trochu neotřele, je prostředí polské komunity, ale absence autorské invence mi vlastně ani nevadila. The Informer je čistou sázkou na jistotu a pokud chcete poctivě natočenou a slušně zahranou kriminálku, není v tomto případě co řešit. Kinnaman si i tady odehrál to svoje a záda mu celkem spolehlivě jistila Rosamund Pike, takže ani co herců týče si nestěžuji. Bavil jsem se. 70% ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Nechapu, jak takove pekna poctiva filmarina bez velkych efektu a zbesilych honicek je v modrych cislech. Lahudka, ktera umi budovat napeti, objektivne silna 4, ale pro tu nezaslouzenou modrou, tak 5. Navic kdyz to srovnam s temi naprosto dejove prazdnymi, ale efektama preplacanymi BadBoys Forever nebo jak se to jmenovalo, co tomuhle kousku nesahai ani po kotniky... A moc pekny nektery sceny, zadny kecani, stara dobra akce s jednim nozickem. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Drsný film nie kvôli krvi, ale kvôli fakt že dramatickej rovine a veľkej uveritelnosti. Nehrá sa to na žiadnu veľkú akciu ani krvák, hrá sa to na svinskú realitu. Pre toto by som nikdy nerobil informátora. Pre mňa osobne veľmi dobrý tvrdý film. A Joel Kinnaman je dobrý prehliadaný herec. Objektívne za štyri hviezdy, z dôvodu nízkeho hodnotenia na ČSFD dvíham o jednu hore. Takýchto filmov treba viac a treba to aj náležite oceniť. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Starý dobrý poctivý thriller o chlapíkovi, který se dostal mezi mlýnská kola a přesto to nevzdal. Scénář není nijak zvlášť originální, ale je dostatečně hutný a s tématikou kriminality a praktik FBI pracuje na výbornou. Joel Kinnaman umí postavu Pietra prodat. Jako vždy je uvěřitelný, nepřehrává a navíc umí svým postavám dodat vnitřní napětí, které diváka přiměje mu fandit. Účasti větších jmen moc nerozumím...Owen i Pike si svoje odvedli, ale nějakého velkého hereckého umu nebylo třeba...a taky se ani nekonal. Jejich role by zvládl kdokoliv dostatečně charismatický. Třeba jako Common, kterýmu postava zarputilého detektiva parádně sedla. To ale není výtka; ve skutečnosti mě vlastně ani nenapadá, proč nedat plný počet hvězd. Přesto je nedám, chybí mi tam nějaká wow scéna, která by mi po skončení filmu v hlavě zůstala. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Dobré, ale mohlo být vynikající, protože všechny předpoklady byly na místě. Charizmatičtí klaďasové, neokoukaní a patříčně úlisní záporaci, syrové vězení, působivě autentické, zrnité filtry, zemitá režie, zkrátka vše na svém místě pro kvalitní street krimi drama. Bohužel druhá polovina pomalinku, polehounku klouže svojí přehnanou nápaditostí a rafinovaností z drsného dramatu ve stylu Shot Callera do typicky nastavované (a předvídatelné) hollywoodské produkce s více a více nepravděpodobnými situacemi a zvraty. Na druhý film Di Stefana ale rozhodně slušné a dávající naději, že další filmy budou podobně dobré, jako třeba ty od Zahlera, specialisty na krimi dramata s těmi správnými chlapáky a se scénáristicky dotaženými finále. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)
  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama