Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejlepší přátelé Toni a Paul se na 100 dnů vzdají díky sázce všeho, co vlastní. Každý den dostanou jednu ze svých věcí zpět. Během této výzvy si možná uvědomí, že jediné, bez čeho nelze žít, je přátelství. (Bioscop)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (204)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

I když mám Floriana a německé komedie velmi rád, tahle mě absolutně neuspokojila. Přišla mi hodně obyčejná až skoro laciná. Solidní námět byl využit jen v pár povedených scénách, zbytek bylo jen přešlapování na místě, které vyústilo v hodně nepovedeném konci, na nějž se budu snažit co nejrychleji zapomenout. ()

Blondsky 

všechny recenze uživatele

Co první říct... rozhodně to není film pro každého. Celý film se nese v pomalém duchu, což filmu zároveň prospívá, ale i ubírá. Samotná myšlenka vzdát se všech věcí a každý den si vzít pouze jednu věc je neskutečně zajímavá a má téměř neomezeno možností. Úhlavní duo je hodně fajn. Nakonec bych ještě chtěl vyzvednout samotný závěr, který byl naprostý strop celého filmu. Dabing také nebyl špatný. Z Německa přišel nejosobitější a nejlidštější snímek za tenhle rok. 70 % . Doporučuji lidem , kteří nejsou až moc zaujatí na dnešní Blockbustery :) ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele

Zbytečně přeplácaná kritika konzumní společnosti, rozebírání řady filosofických otázek, nicméně však zcela běžných, které si myslící člověk pokládá několikrát za den, proloženo hodnotami, štěstím, láskou, ztrátou babičky a anabází kolem byznysu s apkou. Nahustili toho do filmu asi jako když pejsek s kočičkou vařili dort, takže vnímavý divák si už během projekce začne notovat píseň o pile a tlačení. Většinou spílám na promarněný potenciál, v tomto případě hořekuji: méně je někdy více. Na letní večer ale fajn jednohubka. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

V poslednej dobe som bola nemeckou kinematografiou milo prekvapena, ale tento film sa mi nijako zvlast nepacil. Na komediu to bolo slabe, malo vtipne. Posobilo to cele tak nerealne. Herecka dvojica sympaticka, ale na dobry film to nestaci. Velmi ma sklamal aj dabing v kine! Keby som bola vedela...to ho nemohli nechat v nemcine? Asi som mala ist radsej na Spidermana. Nevyslo to, skoda...55%. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(6.5/10). Originální, svým způsobem dost revoluční snímek od soudruhů z NDR. Hlavní herec mě svým hereckým koncertem opravdu překvapil a celkově jsem byl hereckými výkony dost unešen. Soudruzi nám opět ukázali jako třeba v Narušiteli systému, že umí. To téma je samo o sobě dost silné a udrží si vaši pozornost po většinu stopáže. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (6)

  • Hlavná časť natáčania sa odohrala od 27. februára do 30. apríla 2018 počas 35 natáčacích dní v strednom Nemecku, najmä v Berlíne a Brandenbursku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama