Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Chadwick Boseman dostane na starost případ hromadné vraždy policistů, které někdo zabil v jedné místní restauraci, jež sloužila jako úschovna drog. Aby pachatelé nemohli uniknout, nechá uzavřít všech 21 mostů vedoucích z Manhattanu. V průběhu vyšetřování nachází další stopy vedoucí i do samotného policejního sboru. Podaří se mu dopadnout všechny, kteří jedou v tomto krvavém drogovém byznysu? (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (210)

choze 

všechny recenze uživatele

Do pořádného policajtského fláku Ayerovského ražení tomu chybí prokreslenější postavy a vztahy, ale děj i dialogy mají švih, jaký jsem po nevýrazném trajleru nečekal, a ani o dobrou akci není nouze. Hrdina je zprvu sympatický tím, že se zjevnou chutí střílí zločince, a později tím, že místo střílení přemýšlí a na konci má zajímavé dilema. Ostatní policajtské postavy jsou ale až do finále jen na okrasu, v tomhle směru je to postavené blbě. Že se to odehrává prakticky celé během jedné noci na omezeném prostoru je samozřejmě plus. Překvapivě zábavný krimithriller. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„JAK JE CHCETE DOSTAT?“… „NA MANHATTAN VEDE 21 MOSTŮ. ZATARASTE JE!…“ /// Film plnej profíků…profi banditi, profík polda, profík rejža, profíci scénáristi… Dramatickej a napínavej krimi thriller, ve kterým je dramatická i ta akce (ve který střelci většinou neminou). Nechápu, jak jsem tenkrát mohl ten film minout já? Nikdo nic nevysvětluje, příběh běží parádním tempem a k tomu, aby bavil, můžete bejt klidně bez důvtipu. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Rád koukám zlu do obličeje. 2.) Miluju filmy, ve kterých je víc mrtvejch poldů, než dokážu spočítat. 3.) Thx za titule „vasabi“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Slušně odsýpající detektivní drama s neotřele podávanou zápletkou a plejádou známých hereckých tváří. Snímek 21 Bridges režiséra Briana Kirka rovněž zaujme i velkoryse natočenými akčními scénami a scénářem, který je díky přijatelné stopáži svižný a téměř bez nějakých větších hluchých míst. Ve finále tedy zamrzí pouze fakt, že je ke konci až moc předvídatelný a na tento styl filmů i překvapivě pozitivně vyznívající. Pokud tedy hledáte nenáročnou a dobře vypadající detektivku na volný večer, 21 Bridges je přesně tou pravou ingrediencí pro Vás. Skvělá práce! „We got twenty-one bridges in and out of Manhattan. Shut them down. Three rivers. Close them. Four tunnels. Block them. Stop every train and loop the subways. Then, we flood the island with blue.“ ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Asi trochu spletitější příběh, kdy většina podobných filmů končí tím, že hlavní hrdinové (ne)přežijí a tím dojde k rozuzlení v podstaty příběhu, tady protagonisté jsou nositeli informací, které vítězoslavně přebírá nastupující protagonista v poslední třetině filmu, který se odehrává v živém čase a svižně tak odvíjí tempo. ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

21 Bridges je velmi slušná žánrovka, která se na konci docela zajímavě (jakkoliv předvídatelně) větví a má v podstatě dva závěry. Naturalita přestřelek se místy solidně blíží tomu nejlepšímu od Michaela Manna. Chadwick Boseman se ze všech sil snaží dokázat, že opravdu hrát umí a vlastně se mu to celkem daří. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Vrtulníky, které používá NYPD, jsou Agusta A119 Koala. (ČSFD)
  • Natáčelo se od 24. září do 24. listopadu 2018 ve Filadelfii (Pensylvánie, USA). (rafix)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

29.08.2020

Hvězda Black Panthera herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let. Talentovaný herec prohrál svůj čtyřletý boj s rakovinou tlustého střeva. Boseman hrál kromě krále ve filmech od Marvelu také ve… (více)

Reklama

Reklama