Reklama

Reklama

Detektiv Chadwick Boseman dostane na starost případ hromadné vraždy policistů, které někdo zabil v jedné místní restauraci, jež sloužila jako úschovna drog. Aby pachatelé nemohli uniknout, nechá uzavřít všech 21 mostů vedoucích z Manhattanu. V průběhu vyšetřování nachází další stopy vedoucí i do samotného policejního sboru. Podaří se mu dopadnout všechny, kteří jedou v tomto krvavém drogovém byznysu? (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (210)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Od 21 bridges jsem příliš nečekal, ale ve výsledku příjemné překvapení, které jede ve stylu 90´s Cop korupčních krimi thrillerů, kde exceluje Black Panther. Příběh se zaměřuje na 2 zloděje, kteří jdou ukrást 30 kilo kokainu, ovšem naleznou tam 300 kg a nečekaně je tam vyruší policejní jednotka a skončí to brutální přestřelkou s 8 mrtvými policisty. Na scénu přijíždí Detektiv Chadwick Boseman, který nechá uzavřít celý Manhattan a má 5 hodin na to, aby vrahy policajtů dopadl. Film je velmi intenzivní od začátku do konce, v tempu nepolevuje a řítí se dopředu jako 300 km jedoucí vlak, disponuje parádní hudbou, solidní akcí a dobrou dávkou napětí, která v závěru přinese i zajímavé rozuzlení. Dnes se už moc podobné filmy netočí, je to spíše záležitost minulé dekády, takže jsem si v kině film užíval. 8/10. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $33miliónov║Tržby USA $28,539,757║Tržby Celosvetovo $50,269,000▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,593,112 ║ Tržby za predaj DVD v USA $2,182,600 ║ Konečne poriadna akčná pecka, ktorá má drive od začiatku po koniec. Stále to šľape na plné obrátky, stále je na čo pozerať, herci to dobre ustoja, neprehrávajú, poteší že sú prestrelky prehľadné, dynamická kamera. Dramaticky sa to mení každou chvíľou, takže nechýbajú zvraty. Dosť dobre mi tam sadol skalopevne dôsledných Chadwick Boseman. Taký Taylor Kitsch zas vie prekvapiť polohou bývalého mariňáka na úteku pred skorumpovanou spravedlnosťou. Tématicky podobných filmov tu je ale dosť ale tento jeden z tých zvládnutých. Veľká spokojnosť. /90%/ ()

Reklama

Maynard. 

všechny recenze uživatele

R.I.P. Black Panter :o(. Škoda tohodle borce, kterej měl nakročeno na hvězdnou kariéru. A to nejen díky Avengers. NA tomhle filmu je vidět, že hrát uměl. Ale v tomhle filmu mi přišlo, že už byl krapet pohublej, vo to větší respekt, že svou nemoc nepřiznal a tiše s ní bojoval bez vědomí ostatních. Tohle je moc vydařená akční podívaná. Od začátku je to pořádná přestřelka, pak pár honiček, zase přestřelek no a na konec je to grandiózní vyústění. Malinko podobný L.A. Přísně tajný...Korupce, korupce, všude samá korupce, nedělejte ze mě blbce, já seru na ty tupce, P.O.L.I.C.I.E.chce te vopruzovat mě, tak to teda ne. :o) ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Sympatická policajná žánrovka s kvalitným obsadením, no napriek tomu, že sa v nej neustále niečo deje, svojim príbehom, ani podaním nikdy vyložene nestrhne. Už skoršie naznačovaným záverom navyše uhne do koľají, kde sa jej predchodcovia orientovali o niečo ladnejšie a v konečnom dôsledku skôr škodí, že film neostal pri pôvodnej premise. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(7/10). Detektivní krimi tady byly a budou, ale tento snímek patří rozhodně k tomu lepšímu. Přestřelky, autentičnost, zvraty a Black Panther s bouchačkou, která nikdy nemine. Co víc si přát? Známe tváře jsou jen bonusem pro tento i tak poutavý a napínavý snímek. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se od 24. září do 24. listopadu 2018 ve Filadelfii (Pensylvánie, USA). (rafix)
  • Vrtulníky, které používá NYPD, jsou Agusta A119 Koala. (ČSFD)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

29.08.2020

Hvězda Black Panthera herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let. Talentovaný herec prohrál svůj čtyřletý boj s rakovinou tlustého střeva. Boseman hrál kromě krále ve filmech od Marvelu také ve… (více)

Reklama

Reklama