Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postava filmu Eliška s tváří Ester Geislerové, má svatbu a čeká na svůj velký moment. Namísto svého „ano“ ale ženich řekne „ne“ a od oltáře uteče. Naštěstí má zdrcená Eliška skvělou kamarádku s jasným receptem, co je potřeba dělat. Ona sama střídá kluky jako ponožky a proto hned založí Elišce profil na osvědčené seznamce. Té to není příliš po chuti, ale je jí už 35 let, je single a má strach, aby jí neujel vlak. A chce vzít život pevněji do svých rukou. Vrhá se proto do randění naslepo a mezi řadou katastrofických schůzek zkusí najít novou lásku. Zároveň se musí rychle přestěhovat a jedinou možností je bydlet společně s nevlastním bratrem, podivínem, který pěstuje na střeše včely a který ji doma nechce. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (225)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Je fajn, když má fanoušek čehokoliv perspektivu, a tu získá tím, že kouká i na to špatné. LOVEní nicméně nakonec není takový odpad jak by kdekdo čekal, v tomto ohledu najdeme v našem českém rybníčku mnohem větší "skvosty." Možná je to tím, že jsem na Janákovy teenagerské komedie v mládí s oblibou koukal a celkem jsem se i zasmál. Hlavní dvojka byla nakonec sympatičtější, než jsem ze začátku čekal a ačkoliv neočekávám, že bych se kdykoliv na film podíval znovu, tak to celkem příjemně uteklo. Lehký nadprůměr. ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Nedělám to běžně, ale tady to střelím z první... Náhodou jsem přepl v TV na Novu a byl vržen do průběhu tohoto příšernýho počinu. Viděl jsem z toho cca 4-5 minut a takovej amatérismus, neherecký výkony, lacině působící vizuál... tak to se jen tak nevidí. Víc tomu věnovat nehodlám! Ani času, ani slov... ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

LOVEnie nebolo vôbec márne (ako by sa dalo čakať podľa podpriemerných hodnotení). Práve naopak, mierne prihlúply dôvtip, ktorý sa niesol takmer celým filmom na mňa vcelku zapôsobil. Scenár filmu bol takmer na kompletku typická rom-com šablóna, ale aspoň to prevedenie, v ktorom to bolo zaobalené, to potiahlo o úroveň vyššie. Hlavné postavy Eliška a Richard boli naozaj príjemné a aj vcelku zábavné, horšie to už bolo s tými vedľajšími (konkrétne Eva a Patrícia). Nemôžem si pomôcť, ale herecký prejav Evelyn je pre mňa absolútne nesympatický, a výnimkou nebol ani tento jej herecký výkon (alebo lepšie povedané - pokus o herectvo). To ako fakt nemal Karel Janák už nikoho iného, komu by hodil na krk túto rolu? Odhliadnuc od tohto obrovského mínusu to bolo napokon celkom milé a nápadité. Takže aspoň 3* určite! ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Další Janákův sterilní nesmysl, který z naprosté zoufalosti pomohla pozvednout Evelyn Kramerová. Ona by to opět sice mohla být vděčná divácká romkom plná vítanných stereotypů o děvčeti, které dostalo kopačky během svatebního obřadu. Ale to by hlavní roli nesměla hrát Ester jako leklou rybu a scénář by musel dávat smysl. Náhody, omyly, sny, to vše je spatlané na jedné hromadě a každá další zákruta dusí. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tuctové ingredience, nepřirozenost, zaměnitelný popík, jeden ťažký guľomet a brutální zkratky k naplnění těch nejprofláklejších žánrových šablon (krize zhruba v osmé desetině stopáže a následně se někam běží). Opravdu se čeká, že je divák naiva, který netuší, že pod svícnem bude největší tma a středy nemusí patřit jen tomu jedinému? Cílovka asi spokojená, ale mě chvílemi přepadaly stavy Pleslova Jarouška.. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (13)

  • Postavu Pati (Evelyn) dostala pôvodne ponuku hrať Petra Polnišová. Herečka na ponuku kývla a už sa na postavu pripravovala, ale na poslednú chvíľu sa jej skomplikovali plány a tak Karel Janák obsadil Evelyn, s ktorou už mal pozitívnu skúsenosť z natáčania filmu Cuky Luky (2017). (matthew.17)
  • Karel Janák nutil Ester běhat po dostihovém závodišti a chtěl, aby s ostatnými přeběhla Taxisův příkop během Malé Pardubické. Točili scénu přímo v den, kdy se skutečný závod konal. (ČSFD)
  • Film je kompletně natočený v Pardubicích. Točilo se od 2. října do 1. listopadu 2018. (Duoscop)

Reklama

Reklama