Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postava filmu Eliška s tváří Ester Geislerové, má svatbu a čeká na svůj velký moment. Namísto svého „ano“ ale ženich řekne „ne“ a od oltáře uteče. Naštěstí má zdrcená Eliška skvělou kamarádku s jasným receptem, co je potřeba dělat. Ona sama střídá kluky jako ponožky a proto hned založí Elišce profil na osvědčené seznamce. Té to není příliš po chuti, ale je jí už 35 let, je single a má strach, aby jí neujel vlak. A chce vzít život pevněji do svých rukou. Vrhá se proto do randění naslepo a mezi řadou katastrofických schůzek zkusí najít novou lásku. Zároveň se musí rychle přestěhovat a jedinou možností je bydlet společně s nevlastním bratrem, podivínem, který pěstuje na střeše včely a který ji doma nechce. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (225)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Zřejmě si stále ještě udržuji určitou dávku naivity, protože jsem kdesi hluboko uvnitř doufal, že bych se snad tentokrát mohl dočkat kvalitní české komedie. No, nedočkal... Romantické komedie jsou v určitém ohledu skoro všechny stejné- děj je až děsivě předvídatelný. LOVEní nepatřilo mezi výjimky, od počátku bylo jasné, kdo s kým skončí, přestože se jistě objeví řada překážek, ale s tím jsem už předem počítal. Problém byl v tom, že byl film chvílemi opravdu trapný, to už mi vadilo velice velmi, Evelyn mám rád jako komičku, jako herečka Eva Kramerová je ale hodně nepřesvědčivá, postavu Evy v podání Romany Goščíkové jsem vůbec nepochopil a ke spokojenosti jsem měl hodně daleko, ale... Bajkery a Špindl jsem zodpadoval, tady se mi do toho nechtělo, protože jsem se chvílemi docela bavil, Ester Geislerová zahrála výborně (tik v očním víčku na svatbě byl dokonalý), Jaroslav Plesl mě ve své mini roli totálně odvařil, a svým výkonem mě mile překvapil Jakub Prachař. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $1,104,000▐ Janák je akýsi dojdení, bez lepších nápadov. Samozrejme že chce byť originálny a trefní na dnešnú dobu ale je to dosť kostrbaté, potenciál to nedokáže vôbec využiť, zas taká troška zbytočnosť. /35%/ ()

Reklama

feeme 

všechny recenze uživatele

Ty lokace jsou v Pardubicích, to mi udělalo na jednu stranu jakoby radost, koukat na film z Pardubic, ale zároveň ne, protože když vidíte, jak přejede z jedný scény do druhý, ale víte, že ty místa jsou od sebe několik kilometrů vzdálená... Hh, ale to je zaujatost a rejpáníčko. Ale to je to, co si budu pamatovat a co si chci pamatovat. Víc nic. Plný stereotypů, i když si to hraje na to, že jako ne a že jinak, tak jo a je to protivný. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Karel Janák je zkušený režisér, a umí natočit dobrou a vtipnou komedii. Jen by nesměl jet na půl plynu. A to je bohužel případ i tohoto snímku. LOVEní není špatný film, a svým způsobem má i dobře rozdané karty. Jen s nimi Janák nechce a nebo v té horší možnosti, neumí hrát. A přitom stačilo tak málo, a z podprůměrné komedie jsme mohly dostat průměrnou až lehce nadprůměrnou komedii. Největší kámen úrazu je délka, která je přepálená a příběh s postavy nemají na to, aby jí utáhly. A pak je tu scénář, jenž není tak vtipný a nedokáže pořádně prodat romantikou linku obou hlavní postav. A je to škoda, protože tam ten potenciál vidím. Herci se snaží, a některé situace zachraňují, ale k čemu to je, když to pak jako celek moc nefunguje. LOVEní je obyčejná komedie, která neurazí, ale nijak extra nepobaví. ()

Harapes 

všechny recenze uživatele

Žádný nový nápad nehledejme. Žádná originalita vtipů, co by jsme už někde neviděli. Bohužel problém mám i s hlavní představitelkou... byla prostě Ester nudná, nezajímavá osoba. Kdo tedy mě opravdu překvapil, byl Jakub Prachař. Takový divný človíček... a svou roli přesvědčivě zahrál. Pan režisér Janák je dobrý řemeslník, ale tady bohužel šlápl vedle. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (13)

  • Když zpíval Richard (Jakub Prachař) pro Elišku (Ester Geislerová) „Lékořici“, měl ji zazpívat trochu falešně. Prachař však zpíval tak falešně, že rozesmával celý štáb i herce a ti scénu opakovaně pokazili. (Tonula)
  • Potkanů hrálo ve filmu víc, protože každý uměl něco jiného. Jeden šplhal nahoru, druhý dolů, další uměl zahrát mrtvého. (Tonula)
  • Film šel do kin se sloganem „Hledá se láska, Zn. Spěchá“. (ČSFD)

Reklama

Reklama