Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postava filmu Eliška s tváří Ester Geislerové, má svatbu a čeká na svůj velký moment. Namísto svého „ano“ ale ženich řekne „ne“ a od oltáře uteče. Naštěstí má zdrcená Eliška skvělou kamarádku s jasným receptem, co je potřeba dělat. Ona sama střídá kluky jako ponožky a proto hned založí Elišce profil na osvědčené seznamce. Té to není příliš po chuti, ale je jí už 35 let, je single a má strach, aby jí neujel vlak. A chce vzít život pevněji do svých rukou. Vrhá se proto do randění naslepo a mezi řadou katastrofických schůzek zkusí najít novou lásku. Zároveň se musí rychle přestěhovat a jedinou možností je bydlet společně s nevlastním bratrem, podivínem, který pěstuje na střeše včely a který ji doma nechce. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (225)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tuctové ingredience, nepřirozenost, zaměnitelný popík, jeden ťažký guľomet a brutální zkratky k naplnění těch nejprofláklejších žánrových šablon (krize zhruba v osmé desetině stopáže a následně se někam běží). Opravdu se čeká, že je divák naiva, který netuší, že pod svícnem bude největší tma a středy nemusí patřit jen tomu jedinému? Cílovka asi spokojená, ale mě chvílemi přepadaly stavy Pleslova Jarouška.. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Zlatí Rafťáci aneb Janák odhazuje svou tvůrčí soudnost někam do dáli Zbytečný, nudný a prázdný film, kde nikdo nemá co hrát, proto asi to snaživé pitvoření druhořadých herců (Ondřeje Malého jsem fakt litoval a komediální vsuvka Jardy Plesla bylo to jediné, čemu se i spokojení diváci smáli) a nestoudně primitivní scénář. 106 minut se budeš ptát, proč toto vlastně vzniklo? Nebýt trapně sexistické a ve finále zcela zbytečné postavy Evelyny Kramerové, přidal bych ještě jednu, takhle mi stačí hvězda za Esterku a chvílemi povedenou hudbu (posmutnělá kytarová melodie ke konci filmu je obzvlášť krásná). Co je to ale platné, když zbytek nestojí za nic. [Kino Citadela - Litvínov] ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Televizní historka roztahaná na neskutečně dlouhých hodinu a čtyřicet, kde Ester hraje naprostou krávu a spoiler - krávou zůstane až do konce filmu, ale ten ajťák k ní i tak bude chovat něžné city, a ona k němu - což je mimochodem jasné od první chvíle, kdy se potkají a je nám vehementně vysvětleno, že nejsou ani nevlastní bratr a sestra, aby to chápal i divák pitomec. Děj zde vlastně není, a to, co se na plátně děje, plíží se pomalu,odehrává se pomalu, a odnikud nikam to nejde. Komedie to taky není (až snad na scénu utírání očí kočičkou), rodiče dívky mi přijdou jako z jiného světa a postavy obecně se chovají tak mimoňsky, že to snad je vážně film o ufounech, kteří si zkoušejí hrát na lidi podle českých romanťáren poslední doby včetně všech klišé. Nemá to ani žádné napětí, nečekané zvraty, nic. Ale zas si Janák aspoň mohl koupit dron a simulovat let včeličky, úžasné. A kupodivu ani z města (Pardubice) a jeho historických zákoutí kamera nic moc nevykouzlila. Potěšil mě jen zápas Komety v telce. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Evidentně jsem asi jeden z mála, ale mně tato romanťárna hodně sedla. Ester to fakt seklo, nehraje si na modelku a přitom je to krásná herečka. J. Prachařovi začínám opravdu přicházet na chuť, tady byl výborný. Slabý článěk bych viděl v jebnuté kámošce E. Kramerové. Malinko mi to bortila. Nemuselo se tolik zpívat, ale vtipné to bylo. Závod na pardubickém závodišti super. U mě fakt dobré, pohodová komedie. Necítil jsem až takový tlak na to, aby se tato komedie něčím stala, v tom vidím velké plus... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $1,104,000▐ Janák je akýsi dojdení, bez lepších nápadov. Samozrejme že chce byť originálny a trefní na dnešnú dobu ale je to dosť kostrbaté, potenciál to nedokáže vôbec využiť, zas taká troška zbytočnosť. /35%/ ()

Galerie (46)

Zajímavosti (13)

  • Když zpíval Richard (Jakub Prachař) pro Elišku (Ester Geislerová) „Lékořici“, měl ji zazpívat trochu falešně. Prachař však zpíval tak falešně, že rozesmával celý štáb i herce a ti scénu opakovaně pokazili. (Tonula)
  • Při scéně v baru se vedle Elišky (Ester Geislerová) líbá pár mladých lidí. Scénu museli několikrát opakovat. Oba mladí hráli tak náruživě, že měli velký problém odehrát svou scénu bez smíchu. (Tonula)
  • Postavu Pati (Evelyn) dostala pôvodne ponuku hrať Petra Polnišová. Herečka na ponuku kývla a už sa na postavu pripravovala, ale na poslednú chvíľu sa jej skomplikovali plány a tak Karel Janák obsadil Evelyn, s ktorou už mal pozitívnu skúsenosť z natáčania filmu Cuky Luky (2017). (matthew.17)

Reklama

Reklama