Reklama

Reklama

The Morning Show - Série 3

(série)
Trailer 1
USA, 2023, 8 h 45 min (Minutáž: 46–56 min)

Hrají:

Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Jon Hamm, Natalie Morales, Billy Crudup, Bel Powley, Janina Gavankar, Marcia Gay Harden, Holland Taylor, Greta Lee (více)
(další profese)

Epizody(10)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (12)

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapuje mě, že si Morning Show stále drží kvalitu. I když začátek mi přišel dost zpomalený a průměrný, tak od poloviny se to krásně vyhouplo a gradovalo, ale to tenhle seriál ani jinak neumí. Trochu mě ale mrzelo, že nevyšel vztah mezi Jennifer a Jonem Hammem, ta chemie mezi nimi byla neskutečná! ()

luciasce 

všechny recenze uživatele

A jak si ten seriál nesl celkem dobrou kvalitku v první a lehce horší druhé sérii, tak třetí serie je dle mě celkem propadák, naprosto souhlasím se vším, co napsala vydumnica a podepisuju, je to takové splácané, neucelené a témata, která stála za to rozvinout se naprosto ztratila a místo toho se tam tlačilo vše na sílu a přišlo mi, že se v herci v těch svých rolích tak nějak kroutí bolestí. A ten závěr byl fakt fiasko. Už je potvrzená čtvrtá serie, no skoro nemám chut se k tomu vracet, tak uvidíme. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

po slabé druhé řadě se Morning show pracně vrací na cestu kterou vyšlapala stále nepřekonaná první řada. I tady se opět honí hned několik zajíců, ale nejvíce prostoru dostává připravovaný obchod ve kterém má celou společnost koupit seriálový ekvivalent Elona Muska a tak je celkem jasné že ne všechno bude úplně růžové. Osobně sem rád, že se Morning Show vzpamatovalo a třetí série většinu času funguje ve všech svých linkách tak jak má. Celkem bych se obešel bez linky Reese a jejího bratra, ale asi bylo třeba sem nějak zakomponovat útok na Kapitol (i když pouze v retrospektivě)...70% ()

Benjamin_L 

všechny recenze uživatele

Celkově lepší než druhá série, ale bohužel to moc našláplo na woke vlnu. Alex už toho přes plastiky nemá moc co říct a je celkem těžké určit co v UBA vlastně dělá. Z Bradley je lesba a společně s Corym a skvělou Stellou se stala nejvýraznější postavou třetí série. Tragikomický nádech z naší české kotliny tomu dává přehnaný nářek nad tématy potratů, Floyda či rasismu a jako třešnička na dortu je ten, kdo se popere s policistou, označen jako strašlivý terorista. ()

fixaman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestliže s druhou sérií přišel kvalitativní sešup (scénář se narychlo přepisoval s nástupem Covidu), tak třetí sérii je opět fantastická. Všichni hrají jako o život, děj je perfektně promyšlený a plný zvratů a těch deset dílů neskutečně rychle uteče. The Morning Show je už třetím rokem můj nejoblíbenější seriál a doufám, že se dočkáme ještě pěkných pár sérií. Top! ()

Galerie (82)

Reklama

Reklama