Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film se odehrává ve dvacátých letech minulého století a jeho hlavní postavou je pilot letecké pošty E. Anscombe (Christopher Reeve), který ztroskotá se svojí pasažérkou T. Hansenovou (Rosanna Arquette) v divočině. Musí spojit síly, aby přežili v pustých horách obývaných pouze hladovými vlky a nalezli zpět cestu do civilizace. Předlohou snímku byla kniha The Aviator od Ernesta K. Ganna. (Všežrout)

(více)

Recenze (9)

majo25 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý príbeh o havárii lietadla a prežití dvojice rôznorodých individuí, ktoré k sebe postupne nachádzajú cestu. Zaujímavé je to z pohľadu doby, kedy sa to odohráva, zasadenia do horskej prírody a tiež nádychom napätia. Reeve je vcelku fajn, zato Arquettová je viac než nesympatická. Švrnou dobrodružne ladeného príbehu je vsuvka o vlkoch, ktorá síce kupodivu nie je zle spracovaná, ale postráda logiku, kedže vlci sú plaché tvory, ktoré ľudskú "spoločnosť" vonkoncom nevyhľadávajú, a to ani za účelom potravy. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Promarněná hodina a půl. Skvělí dabéři z Barrandova, jenomže Pavlata na Reeva a otravná Bartáková na Arquette vůbec nesedí, ve vedlejších rolích už přesní Cupák a Sejk. Dohromady se v tomhle filmu stane dost málo, aby trval 90 minut. Začátek je roztahaný, dobrodružství v lese nezajímavé a scény s vlky poněkud těžkopádné. ()

Reklama

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Superman tady v roli pilota podává heroické výkony, hodné toho nejostřílenějšího trapera. Já osobně, bych tu rozmazlenou káču přizabil ještě před nástupem do letadla. No a jak ho potom vyhodila do vzduchu, tak bych ji asi hodil z té skály :-)) Film je dobrá oddychovka, při které jsem se určitě nenudil a můžu ho všem doporučit. Dokonce jsem si zvykl i na tu ukecanou husičku :-) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nieco ako 6 dni, 7 noci s Fordom, ale naviac odohravajuce sa v minulosti. Lenze Rosanna Arquette je tu az prilis otravna a Christopher Reeve prilis velky chudak s mindrakom z minulosti. Nakoniec ani romanticka linia sa naplno nerozvinie. Celkovo to je take nemastne neslane. Proste priemer na jedno pozretie. Reeve mal celkom smolu na filmy, pritom charizmu mal. 5/10. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama