Reklama

Reklama

VOD (1)

Bratr a sestra nabourají Santovy sáně a pak musí celou noc zachraňovat Vánoce. Ještě že si Santa vždycky umí poradit. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (206)

lamps 

všechny recenze uživatele

Ten film jde hrozně napůl cesty. Má řadu originálních nápadů a skvělého Santu v energickém podání Kurta Russella, ale vesměs nezajímavou režii a rozbředlé tempo, takže kdykoli příběh na delší dobu odbočí od bodrého fousáče, začíná nudit. Jako nová vánoční výplň to šlape bez problémů, ale zaděláno bylo na mnohem zábavnější jízdu, která tak často neřadí ze sympatické akční rychlosti na obyčejný rodinný neutrál. 60% ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Další průměrný film od Netflixu oděný do vánočního hávu. Neurazí ani nenadchne, možná ale chytne částečně za srdce. Věřím, že Kurt Russell si natáčení parádně užil. Jeho role mu opravdu sedne a patří k tomu lepšímu z celého snímku. Dvojka má být údajně lepší i díky spojení s jeho starou dobrou parťačkou Goldie Hawn. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Chris Columbus vianočne filmy rozhodne vie. Pod týmto je podpísaný ako producent a hlavne s toho dôvodu som sa na to pozrel. Musím sa priznať, že to s veľkej časti nebol zlý film, vianočná atmosféra nechýba a tak isto aj pekne zábery, ktoré navodia tu správnu atmosféru. Výborný je aj Kurt Russell, no škoda tých detí, ktoré trošku kazia zážitok s filmu. Prišlo mi to miestami ako keby sa tvorcovia nevedeli rozhodnúť, či sa zamerať na dospelých alebo na deti a výsledok skončil niekde tak uprostred, ktorý trochu rozpoľuje dobrý dojem s filmu. 70% - 3* ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Akčnejšie ako by jeden čakal, čo je len a len dobre a v niektorých sekvenciách bohužiaľ aj omnoho infantilnejšie ako by jeden čakal. Škriatkov akoby vytvorili dizajnéri Chipmunkov a ak by tu tieto "bytosti" neboli, asi by sa málokto hneval. Naopak pani manželka mohla do príbehu povedať viac, než len prekvapiť tým, kto ju hrá. Poteší originálne roznášanie darčekov, avšak trochu nepochopiteľne pôsobí fakt, že darčeky dostávajú iba deti z USA, Kanady a Mexika. Možno je tých Santov viac, každý na nejakých 500 miliónov obyvateľov alebo tak, mohli nám to trošku lepšie vysvetliť. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Bohužel mi Vánoční kronika připadala nevynalézavá snad ve všech ohledech. A že bych přitom od filmu s takovou tématikou a ještě s očividným zaměřením na děti čekal, že autoři trochu povolí uzdu své fantazie. Kurt Russell si roli Santy sice očividně užívá, ale to je asi jediný důvod, proč bych toto vánoční rádoby dobrodružství někomu doporučil. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v Pinewood Toronto Studios v Torontu (Ontario, Kanada). (Rominator)

Reklama

Reklama