Reklama

Reklama

Nicky Larson: Agent amatér

  • Slovensko Nicky Larson: Agent amatér (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nicky Larson (Philippe Lacheau) je mimořádný soukromý detektiv, který se proslavil také jako neporazitelný pouliční bojovník či neomylný odstřelovač. Často bývá pověřován řešením úkolů, s nimiž si nedokáže poradit nikdo jiný na světě. Za pomoci své partnerky Laury (Elodie Fontanová) nabízí zákazníkům výjimečné služby, přičemž všechny jsou víceméně velmi nebezpečné. Ale i takový slavný profesionál jako Larson má jisté osobní nedostatky - často podléhá obzvláště silné náklonnosti k něžnému pohlaví, což nejen ohrožuje výsledky jeho práce, ale i šíleně zlobí jeho partnerku Lauru. Jeden z jeho významných klientů ho jednoho dne pověří náročným úkolem: je třeba zajistit bezpečnost vznešeného Kupidova parfému, vůně, která udělá každého, kdo jej použije, absolutně neodolatelným. V důsledku chvilkové Larsonovy nepozornosti však legendární parfém padne do rukou zločincům. Nicky Larson musí božský parfém získat zpět a regenerovat jeho skvělé vlastnosti, což však zdaleka nebude jednoduché ... (JOJ Cinema)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (76)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Sice jednoduché, ale přitom žánrově naprosto čisté. Akční scény, kamera, střih-za to by se nemusel Hollywood stydět. Navíc je to odlehčené, a ztřeštěné, ale přitom ne hloupé a některé vtipy jsou prostě ultimátní. Obsazení fajn, dlouhé akorát. Tahle partička má sice výkyvy v kvalitě humoru, ale tohle se povedlo. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Našlapaná akční komedie, která se v rámci žánru řadí k tomu nejlepšímu za několik posledních let. Nicméně jak už tady někdo napsal, je to tak vyvážené a dobré, že to místy trochu ztrácí glanc a není  tu žádná scéna nebo sekvence, která by diváka vystřelila z ponožek. Každopádně mě asi nejvíc pobavila videoherní scéna z vrakoviště a boží bylo i kachňátko. Herecky vše OK a to včetně bůhvíkde vykopané a oživené Pamely Anderson. Vůbec bych se nezlobil, kdybych se s Nickym potkal i v budoucnu. 80% ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Jste na super párty se skvělýma kočkama, všichni se baví, alkohol teče proudem...jenže vy jste ten nebožák, který musí zůstat střízlivý, protože slíbil že všechny rozveze do jejich domovů. Sledujete jak se všichni smějí stupidním fórům, uzavírají absurdní sázky a holky hrají driblovanou s vlastníma kozama. Všichni hubu od ucha k uchu...paráda. A vám, střízlivému hovadu nepříjde nic z toho vtipné...vlastně je vám za ně trapně a nechcete tam být. Tak nějak jsem si připadal při sledování tohoto filmu. Infantilní, hloupé fórky, pitomá a primitivní zápletka...posledních cca 20 min. už jsem ani nedokoukal. Připravil mě covid o smysl pro humor? Kdoví, ale aspoň takto po paměti se mi to úplně nezdá. Pravděpodobnější je, že jsem svoje nároky, ani vzhledem k nízké úrovni současných komedií, prostě nesnížil. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Jsem hodně rozčarovaná z toho, že už i ve Francii se točí nevkusné sexistické komedie. A taky se fakt nedokážu popadat za břicho při pokusu o vtip, kdy jeden z divnotýpků chce zahřát prochladlého křečka v mikrovlnce, aniž by mu došlo, že to nepřežije a pak se strašně diví, když dojde k jeho vznícení. Pokud humor takto zoufalým způsobem pokulhává, mohli si tvůrci dát alespoň trochu záležet na vystavění kloudného příběhu, který bohužel absentuje. Ba dokonce ani hudební doprovod mě ničím neoslovil. (35%) ()

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Tak na Lacheauovy komedie to bylo dost slabý a kdo ví, jestli to potěší fandy původního City Huntera. Skoro žádný balónky a to tam bylo hezkých slečen dostatek :-), Nicky tam na žádný baby nic nezkouší, prostě nuda, byť chápu, že část filmu ani nemohl :-) (nicméně marné pokusy o MOKKORI mohly udělat film zábavnější) . Jen si tam častěji dobírá Lauru (Kaori) a to je vše. Už aby byl venku aspoň ten celovečerní animák City Hunter z letoška. Ještě má todle přijít do českých kin, ale pochybuju, že to bude mít vůbec úspěch. A navíc to možná zničí dabingem paní Veselá, co dělala předchozí Lacheauovy filmy a nechápe francouzský humor a propadák roku bude na světě. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (24)

  • Na začiatku filmu si Laura (Élodie Fontan) odfotí číslo pod „kódom“, pomocou ktorého ich zákazníci kontaktujú. Kód „X Y Z“ odkazuje na názov prvej epizódy anime City Hunter (1987–1991). (Raccoon.city)
  • Natáčení začalo 21. května 2018 a skončilo v srpnu 2018. Trvalo celkem čtrnáct týdnů, což je pro francouzskou komedii docela vzácné. Scény se natáčely na letišti Nice-Côte d'Azur, v Monaku, Paříži a Île-de-France. (bianci)
  • Élodie Fontan (Laura) spomína, že režisér Philippe Lacheau (Nicky Larson) a zároveň hlavný hrdina filmu chcel, aby bola Laura verná kreslenej sérii, ale, aby ju prispôsobila sebe, aby zostala dôveryhodná. Aby ľudia, ktorí nepoznajú svet Nickyho Larsona, ho ocenili a pochopili, nemusí byť príliš bláznivá. A, aby to hrala tak, aby nikdy nebola otravná. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama