Reklama

Reklama

Monster Hunter

  • Německo Monster Hunter (více)
Trailer 3

Za hranicemi našeho světa se nachází jiná dimenze, kde vládnou krutá a nebezpečná monstra. Když do tohoto neznámého a nepřátelského prostředí zavleče písečná bouře poručici Artemis (Milla Jovovich) a její elitní jednotku, začíná boj o holý život. V zoufalé snaze vrátit se domů skupina spojí síly s tajemným lovcem (Tony Jaa), jehož schopnosti a zkušenosti jsou pro přežití v nehostinné zemi nepostradatelné. Tým bojovníků musí odrážet nesčetné útoky zákeřných příšer a připravit se na konečné zúčtování... (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (342)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Muhehe. Hlučná a bezbreho stupídna nonstop márovačka z dimenzie, kde je všetko možné, takže Milla Jovovich hrá ešte horšie ako zvyčajne (tú drsnú mariňácku veliteľku som jej neveril ani sekundu) a je dôstojným súperom v súboji s Tonym Jaa (hehe), Ron Perlman brázdi púšť na pirátskej plachetnici s kocúrom v čižmách ako kuchárom... a tí všetci bojujú s rôznymi monštrami, od oheň chrliaceho draka cez akéhosi piesočného býkosaura až po príšerky, čo sú kombináciou arachnidov, votrelcov a tých hnusákov z Čiernočiernej tmy. Samozrejme, rotačákom či granátometom, ba ani tankom si s nimi neporadíte, ale ak máte obrovský kostený meč, obrovskú kostenú sekeru alebo obrovský kostený luk, ktorý strieľa dynamitové šípy, víťazstvo je vaše. Celé to má obstojné triky (na takúto béčkovú produkciu), žiadnu krv, asi 20 riadkov dialógov a presne jednu hlášku (Ron Perlman kričí na obludu: "Hey, ugly!"). ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Míla má partu. Míla je šéf. Parta má smůlu. Jsou tu monstra (velká, hnusná věc). Monstra chtít zabít Mílu i partu...Míla bojuje. Parta vymírá (to znamená, že jeden po druhém umřou). Míla najde kamaráda ( to je něco jako ten kokot, kterého máte v přátelích na FB). Bojují spolu...Monstrum má smůlu. Moc pěkný obrásky...Pro žáky prvních tříd škol pro integrované retardy a Livingdeada naprosto postačující výplach ganglií. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Navzdory účesu Rona Perlmana a reputaci Paula W.S. Andersona to není špatné! Mille Jovovich jsem tu věřil více než mezi zombíky, akční scény byly super, trikům nemám co vytknout a příjemně mě překvapil počet monster. Největší slabinou filmu ovšem je, že zjevně vznikl hlavně proto, aby mohl vzniknout další díl, protože spousta věcí zůstane nevyřešená a ačkoliv mě ten pouštní, doslova příšerný pobyt bavil, na konci jsem se prostě musel zeptat: K čemu to celé bylo? Nemyslel bych si, že to po nastavované kaši jménem Resident Evil někdy napíšu, ale tentokrát ano, docela rád bych, aby Anderson natočil pokračování. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som chcel napísať „som milo prekvapený, že to bola menšia blbosť, než som čakal“... ale ono to vlastne bola plus mínus presne taká veľká blbosť, ako som čakal. Je tomu podriadené všetko, od obrovských (ale prekvapivo dobrých) trikov cez pomerne epickú výpravu a prepálené (ale zábavné) akčné scény, až po kasting v čele s tradične znesiteľnou a akceptovateľnou Millou Jovovich a v podpornej úlohe s Ronom Perlmanom (s najúchvatnejším účesom od osemdesiateho prvého, teda od Boja o oheň). A keď si vyčerpane poviete, že vás tu už nič nemôže prekvapiť, príde „mačka“. Tam už sme sa ocitli až kdesi medzi Ostrovom Dr. Moreaua (!) a Princeznou Fantaghiro (!!). Okrem toho sa tu hojne vykráda ešte Hviezdna brána (film) a Tremors. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

V raných dobách videoher - třeba na IQ 151 - jste z pixelového vrtulníčku shazovali kostičky na kostičkové město a postupně je ničili. Nebo potom přišlo něco víc luxusnějšího, jedna velká kulatá hlava s pusou požírala kuličky a musela projít labyrintem, než ji sežerou jiné hlavičky. Z toho by taky šla udělat extrovní filmová podívaná, no ne? V prvním případě by The Rock zachraňoval lidi z města, ve druhém by se skupina dobrodruhů vydala cestou labyrintu, aby ji nezahlédli strážci, a na konci by vstoupili, považte, do druhého levelu! No a pak je tu třeba hra, kde mlátíte monstra, mladší synek to hraje na mobilu docela často, musí sbírat body zkušenosti a pak se postavit nějakým monstrům a doufat, že má dost bodů na jejich zničení. Někoho napadlo k tou přimíchat trochu omáčky ve stylu mraku a věže, přes které se naše světy prolínají - a hurá, filmová řežba může začít. Určitě nebude nikdo považovat za spoiler, že všichni vojáci včetně chlapsýkch drsoňů zhebnou, jen jejich velitelka veškeré řezné a bodné rány, pády z výšek, rány do hlavy atd. přežije a se stále vycíděnými zuby se usměje (nebo zamračí, podle toho, kdo je poblíž) a jde bojovat dál. Docela by mne spíš zajímal svět kolem prastaré civilizace a věže, ale v tom se nijaké odpovědi nedočkáme. Prostě tu žijí screamers pod pískem pouště, vetřelci ve skalách, a věž hlídá pěkně zlý drak, který chrlí oheň a rve tanky nehty na pařátech. Musím ale uznat, že triky jsou na skvostné úrovni, sem tam se dokonce objeví cosi jako vtip a že některé souboje nejsou až tak bezduše natočené. Takže zkouknout se to dá bez újmy, tady dovnitř, tudy ven, zítra si na nic z filmu nevzpomenete. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (11)

  • Film je voľne založený na sérii videohier rovnakého názvu, ktorú vyrobil Capcom. (fAZEN)
  • V čase 0:28:17 Link (T.I.) říká, že ho bolí na hrudníku a necítí ruku. Ruku má svěšenou, jako by ji měl ochrnutou, ale od času 0:29:05 s ní normálně hýbe, vyhrnuje si s ní triko a pak ho i oběma rukama trhá. (Ace.A.T.L.)
  • T.I. (Lincoln) uvedl, že ho k roli ve filmu přesvědčil jeho nejmladší syn, který je fanouškem videohry. (Stanislaus)

Související novinky

Wonder Woman 1984 se v kinech nedaří

Wonder Woman 1984 se v kinech nedaří

20.12.2020

Přestože se pokračování Wonder Woman tentokrát zasazené do roku 1984 dočkalo vlny pozitivních reakcí jak z řad diváků, tak i zámořských kritiků, první víkend v kinech se slavné hrdince od DC úplně… (více)

Monster Hunter v čínských kinech neudeří

Monster Hunter v čínských kinech neudeří

06.12.2020

Žádná jiná země na světě momentálně nedisponuje tolika otevřenými kiny, jako právě Čína. Přidejte fakt, že snímek Monster Hunter, filmová adaptace známé herní série, vyloženě cílí na asijský trh, a… (více)

Reklama

Reklama