Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Nová ředitelka se snaží srovnat do latě neukázněné studenty na „škole sexu“, o které si už cvrlikají i vrabci na střeše. Otis nechce, aby se provalily jeho tajné pletky. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (118)

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí serie dá nahlédnout pod pokličku některým z dosud vedlejších postav. A pořád je to lidské a  vtipné a taky tak strašně motivační, ale.... některé scény, u nichž bych si v jiném seriálu rvala vlasy studem, jsou tu podány s takovou nadsázkou, že baví. Příběh se uzavřel a já jen doufám, že ho nepokazí další sérií. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejslabší série. Už to nějak ztrácí šťávu, ale velmi, velmi pomalu. Nový pár Otis a Ruby (ta mimochodem totálně vládne!) byl výborný, finále byla správná ždímačka emocí, mix vážných témat a humoru tady opět funguje na jedničku, všichni herci jsou opět naprosto excelentní (a Gillian je opět královna), jen prostřední díly byl tentokrát trochu slabší a občas to ztrácí náboj i v rámci celé série. Ale furt je to celé strašně boží. Jen mě štvaly TQ+ postavy. Nic proti těmto osobám, ale občas toho bylo malinko moc. Na čtvrtou sérii se ohromně těším! Stále klenot. 85%. ()

Reklama

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je už výrazně slabší. Otisova sexuální poradna tu vážně moc chybí. Chápu, že to stále nemůže být to samé, ale bylo to prostě originální. Je tu taky bohužel o dost víc buzerantů. Jediný vztah, který mě zajímal, byl Otis a Ruby. Jinak ostatní byly spíše otravné. Nová ředitelka je strašně nesympatická, ale na druhou stranu její nová pravidla jsou moc fajn, taková pěkná změna. Povedla se tu i složená hudba. A aspoň se vyřešil vztah s tím otravným vozíčkářem. Celkově mě nejvíc bavily jenom dva díly, od kterých jsem se nemohl odtrhnout. Jinak vážně takový průměr. ()

Tereza_T 

všechny recenze uživatele

Tuhle sérii jsem si užila zatím nejvíc a to díky tomu, že ústřední postavy Maeve a Otis jsou lehce sesazení ze svých trůnů a prostor se dostal i ostatním, za mě mnohem zajímavějším postavám. Dvojice Maeve a Otise mi k sobě neseděla už od první série a tím pádem nejsem tím šíleným fandou, co na to celé kouká jen aby viděl, kdy už se ty dva dají konečně dohromady. Upřímně, Otise s Olou jsem nedávala ještě víc než Otise s Maeve a proto jsem byla v téhle sérce nadšená z Ruby, která se mi k Oťáskovi líbila nejvíc ze všech... škoda. Co musí na tomhle seroši bavit všechny jsou ty jejich hadry, který obdivuju už od první série a hlava mi jde kolem z těch šílenejch, přesto prostě pěknejch kombinací. V téhle sérii mi teda šel i sluch kolem, protože co se týče výběru hudby to byl přesně můj šálek kávy a shazam na mém telefonu se nezastavil. Na konci se mi dostala i kýžená dávka dojetí a to z Adamovo úsměvu při psí soutěži. V příští sérii to dá dohromady s Rahimem, vsadím se a i v to doufám... Adam je pro Erika moc dobrej, prove me wrong. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I ve třetí řadě stále vrchol netflixácké produkce. Stále největší klenot ve feel good žánru a ačkoliv chápu výtky a přílišné tlačení do popředí nejrůznějších minorit, já si to i tentokrát strašně užil a moc se těším na čtvrtou sérii.  PS : Jsem tým Ruby a nejen já, ale nejspíš ani tvůrci netušili, jak se ta postava stane oblíbenou (něco jako Steve Harrington ve druhé řadě Stranger Things), proto v druhé půlce třetí si ji už moc neužijeme, nicméně pevně doufám, že ve čtvrté to bude do sytosti. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (23)

  • Maeve tvrdí, že nevie po francúzsky. Emma Mackey, ktorá ju hrá, je Francúzka a v skutočnosti hovorí plynule po francúzsky. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama