foto

Emma Mackey

  • nar. 4.1.1996 (25 let)
    Le Mans, Francie

Biografie

Emma Mackey je francouzská a britská herečka. V roce 2013 odmaturovala. V 17 letech se přestěhovala do Velké Británie, kde studovala v letech 2013 až 2016 na britské Univerzitě v Leeds anglický jazyk a literaturu. Po ukončení studia se přestěhovala do Londýna a začala se věnovat herectví. Proslavila se díky seriálu Sexuální výchova, kde ztvárnila postavu studentky Maeve Wiley.

danielsaf2

Herecká filmografie

Filmy

2022 Smrt na Nilu
2021 Eiffel
2020 The Winter Lake
2016 Badger Lane (TV film)

TV seriály

2021 Sexuální výchova (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2020 Sexuální výchova (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2019 Sexuální výchova (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)