Reklama

Reklama

Šťastný Luke - Bratři Daltonové na svobodě

  • Česko Lucky Luke - Daltonovi na útěku (více)

Obsahy(1)

Bratři Daltonové utečou z vězení a chtějí se vydat do Kanady, kde nejsou hledáni, tudíž je tu nikdo nemůže zatknout. Lucky Luke je však chce dostat zpět za mříže, než se vůbec do Kanady dostanou. Podaří se mu to? (kyLuke)

Recenze (6)

kyLuke 

všechny recenze uživatele

Původně jsem to viděl jen ve slovenštině a i když byl dabing skvělý ( Maroš Kramár a jiní ) , tak teď když to dávala "Česká televize" , tak soudím , že má dabing mnohem lepší . Původně se mi to líbilo na 80% , ale teď musím přitvrdit , protože jako film pro děti a vůbec podle slavného komiksu z roku 1983 to vážně nemá chybu . V dabingu České televize zde zářil výborně obsazený Lukáš Hlavica , skvělý Tomáš Juřička v roli Joea a prostě všichni byli skvělí . Film má navíc skvělou příjemnou hudbu Claude Bollinga a velmi dobrý scénář pospojovaný vlastně ze tří příběhů . Takže tohle je můj názor , na tento alespoň pro mě výborný kreslený film , který možná nedosahuje kvality "Daisy Townu" , ale já mu prostě musím dát plné hodnocení - je to vážně skvělé !! ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pri 30 rokov starom animovanom filme (a vlastne pri všetkých komédiách naprieč celou históriou kinematografie mi úplne ku šťastiu stačí, keď sa zopár krát nahlas zasmejem. Tu sa to stalo a pri dnešných animákoch, ktoré už vlastne ani nepozerám, sa mi to nestáva. Nielen verbálny, ale najma skvelý vizuálny humor Pattersona a slávnej animačnej dvojky poteší ako deti, tak dospelých a pre mňa je to o niečo lepšia zábava, ako konkurenční Asterix a Obelix. Zhodou okolností som videl včera úplne vážny film o tom, že zlí ľudia sa nikdy nezmenia a teraz pozerám bláznivú komédiu primárne pre deti, ktorá je o tom istom. A bola omnoho zábavnejšia a umelecky hodnotnejšia. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Nedosahuje to úrovni predchádzajúcich dvoch celovečerákov, ale mám pre neohrozeného pištolníka slabosť. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tretie pokračovanie už nedosahuje kvalít prvých dvoch dielov. Animácia je aj tu veľmi sympatická a pekne spracovaná, ale po invenčnej stránky to už je iba obohratá platňa. Je to fajn, ale už to nepobaví. Príbeh sa iba akosi sunie, bez nejakých zásadnejších momentov - z basy na slobodu, zo slobody do basy a tak ďalej. Ani hlášky už nie sú originálne, či dokonca extra vtipné. Silnejšie 3 hviezdy za príjemne strávených 80 minút. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama