Reklama

Reklama

The Devil Conspiracy

  • USA Devil
Trailer

Obsahy(1)

Mocná biotechnologická společnost disponuje průlomovou technologií, která jí umožňuje klonovat nejvlivnější osobnosti historie pomocí několika málo fragmentů DNA. Nyní draží klony Michelangela, Galilea, Vivaldiho a dalších za desítky milionů amerických dolarů nejbohatším lidem světa. Když však ukradnou relikvii „Turínské plátno“ a naklonují DNA Ježíše Krista, rozpoutá se peklo. Archanděl Michael (Peter Mensah) přichází na zem a nezastaví se před ničím, aby ďáblovo spiknutí ukončil. (JasonCZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

Miseet 

všechny recenze uživatele

Ten plakát mi přišel jak z Mortal Kombat, takže jsem to potřebovala nutně vidět. Ale moc nevím, co si mám o tomto snímku myslet. Je to hrozně velké scifi. Přijde mi, že tvůrci za každou cenu potřebovali mít něco originálního, tak zkombinovali všechno možný dohromady. I to co je naprosto nekombinovatelné. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kresťanská mystika je niečo, čo sa dá filmovo skvele spracovať, ale netreba miešať plno výjavov a žánrov. Toto je nejaký mix Leonardovej šifry a Rosemarynho dieťaťa, v ktorom však neexistuje tá hororová stránka. Peklo, démoni, to všetko je znázornené v takom až akceptovateľnom obraze, pretože peklo je miestom, v ktorom by ste síce nechceli byť, ale vyzerá to tam stále lepšie než na nejakých miestach na Zemi, napríklad v osadách. Atmosféra strachu je zcela nefunkčná. ()

Reklama

Johny M. 

všechny recenze uživatele

35%.... tady je to vážně samej idiot?  The Devil Conspiracy je naprosto v pohodě horor, tak ze 70ti% český produkce - nejsem žádnej velkej vlastenec a P.Kříž mě sere, ale námět je OK, žádný low-cost provedení, parádní hudba (možná ukradená?) a krásný záběry na místní hrad Vranov (Pantheon; obr. č. 6 v galerii). 4,5* ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Plakát k filmu je vskutku lákavý, ale hezké plakáty mají třeba i Asyláci, tak abyste pak nebyli zklamaní. Třeba proto, že archanděla Michaela nehraje onen výrazný plakátový ašant, ale jakýsi nanicovatý ocas. Nebo proto, že forma filmu i jeho triky jsou brutálně televizní. Ale pozitiva převažují. Zpočátku to vypadá na mdlou béčkovou nudu s béčkovými herci, ale ke konci se děj slušně rozjede, jako kdyby snad scénárista svištěl na tripu. Zápletka je natolik fantasmagorická, až je vlastně skvělá, no posuďte sami: Šlohnout turínské plátno, seškrábnout z něj Jéžíškovu DNA, naklonovat jí lidské vajíčko a do vylíhlého plodu vtělit samotného Lucifera, toť přece opravdu originální plán! A to je jen hrubá dějová kostra, pokud vydržíte, dočkáte se ještě mnoha vytříbeně bizarních výjevů. Nejvíc mě asi pobavila scéna, ve které budoucí ďáblorodičce praskne voda. Zaujaly mě i nějaké ty české lokace (Praha, Maloskalsko). A nejzajímavější herečkou vyhlašuju charmantní babiznu smrtonošku, která se narodila ještě za Dritte Reichu, ale energie má zjevně na rozdávání. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Už jen ten samotný nápad, že by Lucifer mohl posednout naklonované Ježíšovo tělo, je super a samotný začátek se svržením z Nebes mě docela navnadil, No a pak došlo na obvyklé blbnutí s Ďáblovými přisluhovači, kterým je v patách kněz posedlý archandělem Michaelem, který chce získat zpět nejen ukradené Turínské plátno, ale i zachránit svojí kámošku, která se má stát bránou pro Satanův příchod. Nejedná se o kdovíco, ale já mám podobné křesťansko-démonické pitomosti rád, takže dokážu ledacos přejít. Mělo to slušné tempo, řada hloupostí byla z ranku roztomilých, potěšily české lokace a navrch tu vyteklo i trošku krve, ačkoliv jí mohlo být víc. Líbila mi i vizualizace Pekla, byť nebyla nijak originální. Průšvihem je hlavní hrdinka. A je to fest průšvih. Tak nesympatickou osobu museli hledat fakt dlouho. Pokaždé, když se objevila v záběru, jsem jí přál jen to nejhorší. Navíc ta holka ani neumí pořádně hrát. Je to o to větší škoda, že k dispozici byla Natalie Germani, kterou tu omezili jen na pár štěků. S jinou herečkou bych nejspíš hodnotil výš. 50% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film bol natočený v Českej republike, v Prahe a na ďalších miestach. Pár scén sa natočilo aj v Turíne (Taliansko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama