foto

Peter Mensah

  • nar. 27.8.1959 (57 let)
    Accra, Ghana
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Pochází z akademické rodiny. Narodil se v Ghaně, západní Africe. Jeho rodiče pocházejí z rodu Ashanti. Jako malý se přestěhoval se svými rodiči do Hertfordshire v Anglii. Už v šesti letech začal provozovat bojová umění. Jeho otec byl architekt a matka spisovatelka. Má dvě mladší sestry.

Bývalý inženýr Peter se před 11 lety přestěhoval do Kanady. Pracoval pro britskou plynovou společnost Morecomb Bay. Z Británie emigroval, aby viděl svět a byl to hod mincí, který rozhodl o jeho osudu, zda se vydat do Kanady či Austrálie. Peter se objevil ve filmech jako 300, HIDALGO, JASON X, BLESS THE CHILD, ale také se objevil v seriálech STAR TREK: ENTERPRISE, RELIC HUNTER, HIGHLANDER: THE RAVEN. Momentálně hraje postavu "Doctora" v seriálu SPARTACUS: BLOOD AND SAND.

Jindrich "kailik" Kriz

Herecká filmografie

Filmy

2014 300: Vzestup říše
2013 Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising (TV film)
2009 Avatar
2008 Neuvěřitelný Hulk
2006 300: Bitva u Thermopyl
2004 Ohnivý oceán
2003 Slzy slunce
2002 Blázni k pronajmutí
By Any Means Necessary: The Making of 'Jason X'
Cypher
Rozsudek (TV film)
2001 Harvard Man
Jason X
2000 Dotek zla
Drtič
Golden Spiders: A Nero Wolfe Mystery, The (TV film)
Perfect Son, The
Zotročení: Příběh Fanny Kembleové (TV film)
1999 Zaujmi pózu
1998 Lví past (TV film)

TV seriály

2017 Midnight, Texas (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Riders on the Storm (E09)
Last Temptation of Midnight (E08)
další epizody (10)
2016 Ospalá díra (TV seriál)
Ragnarok (S03E18)
Delaware (S03E17)
Dawn's Early Light (S03E16)
další epizody (10)
2015 Ospalá díra (TV seriál)
Novus Ordo Seclorum (S03E08)
The Art of War (S03E07)
2013 Spartakus (TV seriál)
Vítězství (S03E10)
Nepřátelé Říma (S03E01)
2012 Spartakus (TV seriál)
Hněv bohů (S02E10)
Zrůdy (S02E09)
Vyrovnání (S02E08)
další epizody (10)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Soumrak (S05E11)
Vše je pryč (S05E10)
Někdo koho znám z minulosti (S05E08)
další epizody (8)
2011 Spartakus: Bohové arény (TV seriál)
Hořký konec (E06)
Zúčtování (E05)
Pod maskou (E04)
další epizody (6)
2010 Spartakus (TV seriál)
Zabte je všechny (S01E13)
Prozření (S01E12)
Staré rány (S01E11)
další epizody (12)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
2005 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Terra Jedna (S04E21)
Přízraky (S04E20)
2001 Torontské stíny (TV seriál)
Tracker (TV seriál)
Witchblade (TV seriál)
2000 Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)
The City (TV seriál)
1998 Highlander: Havran (TV seriál)
Twitch City (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Dobrodružná kriminalistika (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 Nancy Drew (TV seriál)

Dokumentární

2006 Making of "The Seed", The

TV pořady

2009 The Mo'Nique Show (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace