Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Tajuplné světy, podivná stvoření a ujeté příběhy. Třetí pokračování animované antologie od Tima MilleraDavida Finchera, která už posbírala pěkných pár cen Emmy. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (74)

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V porovnání s předchozí sérií o trochu konzistentnější. Jasně, zase bych zde našel díly, které mě nezaujaly tak, jak jsem si v ideálních snech představoval, na druhou stranu mě pár epizod opět dokázalo naplno pohltit. Jako nejlepší díl mohu bezpochyby označit díl číslo dva zvaný DĚSIVÁ VÝPRAVA. Strašně moc v tom byl vidět perfekcionalismus Finchera, počínaje bezchybnými výkony (jasně, jedná se o animaci, ale takto přesvědčivě to natočit? to klobouk dolů) a konče neskutečně propracovaným příběhem, kde se nešetří kvalitními zvraty (doprovázené dosti brutálním nádechem). I pár dalších přírůstků do univerza LDR překvapilo, nejvíce asi MASONOVY KRYSY, tak zábavnou epizodu tahle série potřebovala. Dost mě zklamal poslední díl JIBARO, ta animace je totiž jedním slovem dechberoucí, ale zápletka se nevydařila, dosti slabý odvar. Rozhodně jsem pro další sérii (opět s účastí Finchera). Za mě dávám nadprůměrných (ale naprosto zasloužených) 8/10 ()

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vytratilo se kouzlo jednotlivých příběhů a různorodé animace. Příběhy 3 série mi přišly dost podobné, ukončené zbytečně brzo a bez hlubší pointy. Zaujal mě jen jeden jediný… a ani ten nebyl žádná extra třída. Mrzí mě, že se i tato série začala ubírat cestou kvantity a né kvality (kterou první série rozhodně měla!) ()

Reklama

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nová nálož poviedok Love, Death & Robots ponúkla oproti minulej sezóne kvalitatívne jednotnejšie i lepšie epizódy, no zato mi prišla omnoho slabšia ako jej predchodca. Prečo? Dôvod je jednoduchý. Keď si nové príbehy porovnám s náložou minulých dielov sú takmer nezapamätateľné. Nič okrem úvodných troch príbehov nenesie v sebe žiadne známky pocitu zapamätateľnosti, alebo nejakého hlbšieho príbehu, ktorý by nebol len na jedno posedenie, alebo by nebol taký hlboký a absurdný, že by sa vám v tom ten hlbší zmysel vôbec hnusil hľadať. K poslednej epizóde sa odmietam vyjadrovať, k tej som už komentár napísal predtým. Jedinú vec, čo k tomu poviem je, aby si Fincher láskavo nechával svoje kontroverzné názory pre seba, pretože žvásty typu "ak sa ti toto nepáči, nebudem ťa brať vážne" absolútne nikoho nezaujímajú.  Overall som síce sklamaný, no nemôžem popierať, že som sa nebavil. ťahač tretej sezóny je podľa mňa Bad Travelling. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najväčším problémom tretej série je repetitívnosť motívov. Áno, ľudstvo ničí zem, áno vyspelé technológie sú dakedy na škodu a samozrejme chyby čo sme robili v dejinách, robíme aj v budúcnosti. Nič nové. Tvorcovia sa snažia byť aktuálny ale pravdou je, že dakedy je to v rámci príbehu na škodu. Animácia vo všetkých poviedkach je ale výborná. Hoci najviac rezonuje prevedením posledná Jibaro. Mňa osobne bavili tie poviedky ktoré sa na nič nehrali ako Kill Team Kill, Bad travelling alebo Lovecfarftovské In Vaulted Halls Entombed. V zásade prevládajú pozitívne pocity. Bavil som sa. Ale to neznamená, že predchádzajúce série nemali v sebe viac originality a túžby vypovedať aj niečo iné ako agitku. Ale tento Netflixovský projekt mám rád a v zásade som bol potešený. 3. séria 75% ()

Sawy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední tři díly jsou splněným snem každého fandy krátkých, stručných a výstižných sci-fi / fantasy povídek. Buranská miniatura o deratizaci, lovecraftovská military řež a středověká mytologická romance stojící na kontrastu expresivního obrazu a specifické práce se zvukovou stopou činí závěr třetího svatku zatím nejsilnější pasáží celého od začátku fascinujícího seriálu. I tady jsou slabší kousky (Tep toho stvoření je totálně nedotažený a Tým zabijáků je vyložená komická výplň), ale která povídková knížka nemá slabší kousky? A potom je tady Fincherova Děsivá výprava. Doufám, že nás ještě čeká hodně svazků, je radost sledovat hravost a nápaditost, kterou na krátké ploše, za pomoci animace a tří definujících slov v názvu dokážou tvůrci vykazovat. ()

Galerie (60)

Reklama

Reklama