foto

Tim Miller

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tim Miller je americký animátor, scenárista, režisér i specialista vizuálních efektů. Podílel se na vzniku řady animovaných filmů či videoher. Natočil dvě krátká animovaná díla Teta Luisa (Aunt Luisa, 2002) a Rockfish (2003), za scénář ke krátkému animovanému snímku Gopher Broke (2004) režiséra Jeffa Fowlera byl nominován na Oscara. Debutoval celovečerní akční komedií Deadpool (2016), na jejímž dalším pokračování v současné době pracuje.

Zlín Film Festival

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Džentlmenský duel
2003 Rockfish

Herecká filmografie

TV seriály

2011 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Delinquent (S12E23)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Confidential (S11E15)
Savior (S11E14)
2009 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Perverted (S11E09)
Sugar (S11E02)
Selfish (S10E19)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Persona (S10E08)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
Married with Children (S14E13)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Identity (S14E06)
Sheltered (S13E22)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
Shangri-La (S13E02)

Dokumentární

2017 Odhalení superhrdinové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace