Reklama

Reklama

Brahms: Chlapec 2

  • USA Brahms: The Boy II (více)
Trailer 3

VOD (1)

Poté co se rodina přestěhuje do Heelshire Mansion, spřátelí se jejich syn s panenkou Brahmsem. Tato hračka vypadá jako živá. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (107)

borec999 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia a scenáristi sa rozhodli ignorovať parádny dejový twist z jednotky a nepracovať s ním ďalej. Čo je dosť veľká škoda a dvojka Chlapca dosť pravdepodobne aj preto skončila len ako tuctový horor o posadnutej bábike, ktorý síce z hľadiska logiky a príbehu neponúka žiadne nezmysly, ale ani nič prekvapivé alebo inovatívne. Herci sú v pohode(Katie Holmes,Ralph Ineson), prostredie vidieku zaujímavé, tempo pomalšie, atmosféra v pár momentoch slušná. Podobné typy hororov osobne môžem a Brahms 2 ma ako taká jednohubka na 1 pozretie nijako zvlášť neurazila, takže preto bez výčitiek svedomia 3*. 55% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie „The Boy“ z roku 2016. Z hľadiska žánru je to film s klasickou štruktúrou a neobsahuje nič také, čo by sme už nepoznali. Celkovo je však trochu menej výrazný ako prvé dielo. Tá začiatočná scéna ma trošku vytočila – lúpež v dome nie dotiahnutý do konca. Scéna sa náhle skončí – nevieme , že čo sa stalo, čo odniesli, ako to matka a jej syn prežili. Viem, že z hľadiska príbehu niektoré časti tejto scény sú „irelevantné“, ale aj tak – je to trošku školácka chyba (pán W. B. Bell nie dneska začal točiť filmy). K. Holmes hrá celkom dobre, podobne ako aj Ch. Convery (malý Jude). Oni dvaja nesú celý film na svojich pleciach. To, že film má otvorený záver pre prípadné tretie pokračovanie už asi nikoho neprekvapí. P.S.: Za tú nedotiahnutú úvodnú scénu mierne nižšie hodnotenie. Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Prvního Boye jsem vychválil do nebes za originalitu, atmosféru, všechno a celkem mě zajímalo, jak přistoupí ke dvojce. Prostě ke dvojce, ne pokračování, mohli opět zabodovat s něčím zajímavým a nikdo by se nezlobil, ale bohužel k tomu přistoupili, jako k dětský demonologii a to prostě velkou část populace neuspokojí. "Atmosféra" tu fungovala jenom do doby, než jsme zjistili, která bije, čímž to pak dorazili. Opravdu vzhledem k úspěchu jedničky, tohle bylo odfláknutý a kéžby radši nic takovýho nevzniklo. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

První The Boy je výjimkou v celé dosavadní filmografii Williama Brenta Bella, totiž jediným filmem, na který se dalo bez většího brblání koukat. Toho si byl vědom asi i samotný Bell, a tak se rozhodl na svůj jediný povedený film navázat a natočit pokračování, a to bohužel ve stylu svých předchozích filmů, tedy totálně lemplácky. V prvé řadě, způsob navázání je nesmysl, který do jisté míry zpětně škodí i prvnímu filmu, respektive tomu, co na něm bylo zajímavé. The Boy II je vlastně přesně to, co se čekalo od prvního The Boy - tedy v případě, kdyby tehdá před čtyřmi lety Bell příjemně nepřekvapil. Generické, nudné, líné, jasně nalajnované a bez překvapení. Nudim se, jen si na ten film vzpomenu. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Sexuální pomůcka, eeeh teda, porcelánová panenka jakoby z oka vypadla píče Annalbel, s partičkou mongoloidních vyznávačů tubery a sílných záchodových duchů, s čelem s otravným frackem Čakym. Přiznám se asi hned, ale nikdy jsem nestrčil svého pelikána do ponožky, a následně ho pak vyhodil do koše k prádlu, teda, chtěl jsem říct, že jsem jedničku neviděl, ono, než jsem se k tomu mohl i určitým způsobem dostat, už někdo prdelí porodil Brahmse, a podzimní sklizeň už hnije ke svému začátku, přijdu já, nemytý kocour co rád ocmrdá poklopy popelnice, jestli nenajde tučný smradlavý bobek v hororovém ladění. Asi jako každej rok, i letos jsem si musel vylovit horor s panenkou, a mimo frustrujících prkotin, jako třeba pošahaných malých zmrdů, co z toho neustálýho orálu, pardon kraválu, už mu hlasivky vypověděli službu, ale místo vozíčku a robota, co za něho bude šprechtit, má pořád ještě tužku s papírem, a abysme smrada museli pořád luštit jako křížovku, a neustále mu projevovat pozornost, bude si dělat ještě prdel s posedlým Béthovnem. Bude blikat vypínačem, vypínat stoupačky, nahlas práskat dveřma, vrzat podlahou a rozbíjet okna, a nejlepe ještě rozvracet stoly. Paranoidní matce to dá nějaké trauma z násilnění z toluenu, a brzy ji mrdne k pojistkám. Určitě si přivolá nějaké vymítače, cikánské média, poloprofesionály s tajemnem a po konzultaci zjistí, že celou dobu si z ní dělal prdel ten kudrnatý smrad. Už jen čekám kdy se objeví titulek založeno podle skutečných událostí, nebo obvázanou mařku v kazajce, v Bohnicích. Když se možná bude chystat trojka, vymyslel jsem už dopředu svůj název - Bach: Hrůza za tóny ve verších. Ty duchařiny, by se měli už pomalu vymítit ze zemského povrchu, kurva. #podzimnisklizen [2021] ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Film měl být původně vydán 26 .7 .2019, následně posunut až na 6. 12. 2019. (TheEvilTwin)
  • Natáčelo se od 28. ledna do 7. března 2019 v kanadské provincii Britská Kolumbie, konkrétně ve městech Victoria a Vancouver. (BMW12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno