Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se newyorský policajt Cliff Garret stane obětí zrady a je zdánlivě usmrcen podlým kolegou, rozhodne se vedení protidrogové agentury fingovat jeho smrt, aby se mohl po třech letech tvrdého výcviku vrátit - jako neúprosný likvidátor Danny Grogan. Při plnění svého nového, tajného poslání se musí dostat nepoznán do nejsilnějšího rodinného klanu, který organizuje zločin v Seattlu, aby mohl působit v lokálních válkách francouzské mafie. Když však vstoupí nečekaně do hry íránský gang a karty se otočí, jeho mise je nebezpečně ohrožena. Oklamaný rodinný klan vyhlásí Groganovi krevní mstu. (Intersonic)

(více)

Recenze (47)

Sunwheel 

všechny recenze uživatele

Chuckovo kryštalické 90-kové béčko, ktoré ponúka hlavného hrdinu v štýle Clintovho Dirty Harryho a zároveň otcovsko-mentorského ochrancu slabých, ktorého plne rozvinul Norris v jeho ďalšom filme Sidekicks. Vyššie hodnotenie by bolo, keby tá druhá časť aj chýbala a pribudlo viac akčných scén. Na nič sa to vlastne nehrá, príjemne zabaví a na záver ponúkne epickú bitku. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Od tohoto snímku nastala pro Chucka Norrise ve světě filmu změna. Charaktery jeho postav se sice nijak zvlášť nezměnily, ale v ději se již objevovalo výchovné moralizováni a rodinné etudy. Scéna se šikanovaným chlapcem vrstevníkem od naproti, na kterého si zase došlápl pro neschopnost jeho agresivní otec, byla dokonce zopakována v jednom z dílů pozdějšího TV seriálu ´Walker Texas Ranger´. Jinak klasický příběh neustále používaný o zkorumpovaném policejním kolegovi už asi dnes také nenadchne. Ryzý videosnímek s dobře odvedenými akčními scénami, ale bohužel už s poněkud nudným dějovým průběhem. Jsou tu vlastně dvě dějové linky. Chuck jako mstící se zabiják a zároveň jako přítel chlapce, který to v životě nemá jednoduché. Na atmosféře snímku je ale takovéto spojení dosti rušivé. Vedle akce nudná část a vedle rodinné záležitosti naprosto zbytečná akce. Tohle skloubení nebyl dobrý nápad. Ani námět vlastně není nijak originální. Mohli jsme to vidět již ve snímku ´Těžko ho zabít´ se Stevenem Seagalem byť s jiným příběhem. ()

Reklama

Yarwen 

všechny recenze uživatele

Chuck je zrazen a (téměř) zastřelen svým policejním parťákem. Po vyléčení se vrací na scénu, infiltruje se drogového klanu, rozehraje válku s ostatními klany a nakonec se utká i se svým zrádcem. Děj je akční, rychle ubíhá, ale je tak neuvěřitelně hloupý a plný logických kiksů, že si druhou hvězdu prostě nezaslouží. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Film na úrovni Seagaloviek spred desiatich rokov. Nezáživný príbeh, znudený hlavný hrdina, absolútne minimum akcie (zopár kratučkých prestreliek a Seagal, pardon Chuck sa bije dokopy tak 30 sekúnd). Nenapadá ma nič, čo by som pochválil. To že film nevyzerá úplne podfinancovane beriem za samozrejmosť. Výsledok je nudný akčniak s minimom akcie mizernej kvality. Chuck správne vycítil, že s takýmto prístupom môže uspieť maximálne tak v Texaskej TV. 1/10. ()

martins 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris znovu ve formě. Další z béčkových vhs produkcí, které se objevili i v našich videopůjčovnách. Pod režijní taktovkou svého bratra Aarona se zde vyskytuje jako znovu narozený policista, kterého postřelil jeho parťák a tvrdě účtuje s podsvětím, kde právě probíhá válka mezi Francouzi a Italy o nadvládu v Seattlu. Do toho se připlete Íránská mafie s jeho bývalým parťákem, film vzdáleně připomíná film Špinavá dohoda s A. Schwarzenegerem. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Upilovaná brokovnice, kterou ve filmu používá Grogan (Chuck Norris), je tzv. kozlice, vyznačující se dvojící hlavní nad sebou. (HectorHagman)
  • Scenáristi písali film s tým, že hlavnú úlohu si zahrá Charles Bronson, no spoločnosť Cannon ju nakoniec ponúkla Chuckovi Norrisovi. (m.a.t.o.)
  • Príbeh o týraní, ktorý postava Garret (Chuck Norris) rozpráva je pravdivý. Chuck bol v detstve týraný svojím otcom. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama