Reklama

Reklama

Mistr kickboxu

  • Česko Parťáci (více)
Trailer

Teenager Barry Gabrewsky je nemotorný samotář, který trpí astmatickou chorobou. Kvůli svému neduhu se stává terčem posměchu svých spolužáků, zejména pak školního rváče Randyho. A tak si Barry, aby unikl svým problémům, představuje sám sebe jako partnera svého bojového hrdiny z dobrodružných seriálů - Chucka Norrise. Jako mistři bojového umění se spolu dostanou do dusných džunglí Vietnamu a na vyprahlé pouště jihozápadu, kde překazí lotrovské úklady a sranou se zachránci krásné ženy. Ve škole nemají pro Barryho fantazírování pochopení - kromě učitelky Noreen Chen. Ta jej seznámí se svým strýcem, který začne Barryho učit karate. Barry pomalu získává sebedůvěru. Nakonec přijímá i výzvu svého spolužáka Randyho, aby změřili své síly na vrcholném turnaji karate, kterého se osobně účastní i Chuck Norris... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris a Berry nakopou všem prdel a komu se to nelíbí ať si de stěžovat Chuckovi on mu to svojí nožní otočkou vysvětlí. Jako malý byly pro mě Mistr kickboxu společně s Karate Kidem a Karate tigerem 1 pohádkově inspirujícími vzorovými filmy a i kdybych Chucka Norrise proklínal do nekonečna ve všech jeho filmech, za tento film kde stvárnil sebe sama v sebeironickém hávu mu děkuji. "Vždycky jsem chtěl vědět jestli jseš fakt dobrej" "Zažiješ to jenom jednou Stone" Film určený především mladšímu publiku, ve kterém jsou dobré hlášky, vtip, fantazie, chytlavá hudba, efekty i příběh. Od tréninku, až po Turnaj skvělá zábava a zapálené cihly na přeražení, stejně jako Nunchaku představení nemělo chybu. 65 % ()

Jimclark 

všechny recenze uživatele

Asi je to nostalgie nebo co, ale v dětství jsem si koupil videokazetu a shlédl ji nejmíň desetkrát. Proto nejspíš hodnotím až přehnaně vysoko. Ještě dnes jsem schopný odrecitovat některé pasáže z dialogů. Možná si toho někdo nestihl na jedno letmé shlédnutí všimnout, ale ten film je vlastně děsně vtipný a Joe Piscopo jako hlavní záporák i s jeho hláškama (v těch "snových" pasážích) je skvělý. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Po mnohých rokoch zhliadnutý film a jedno mu nejde uprieť, stále má štavu a ja som ho zhltol na jeden šup. Síce nenáročný a iba s priemernými akčnými súbojmi, ale zato veľmi zábavný a nevliezavý snímok - pre celú rodinu a na hranici s komédiou. Super postavy, hlavne tá s Makom, ktorý sa s Chuckom zahral aj v o 11 rokov staršom filme Oko za oko. Chuck je hviezda, ktorá má svoju charizmu, a ani cameo rola s minimom akčných súbojov mu problémy nerobia. Pripúšťam však, že na hodnotení má svoj vplyv aj nostalgia. Jediný, kto mi nesadol je Jonathan Brandis, ale tak je to s ním asi v každom filme, v ktorom som ho videl. ()

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: Kelly Stone: - "Chuck Norris? Chuck Norris? Ten už nezápasí a hlavní důvod, jeden z hlavních důvodů, proč už nikdy nebude zápasit, jsem já. Nezápasí, protože bych mu nakopal zadek!" & (Jerry cití pití, který dal Mr. Lee Barrymu.) Jerry Gabrewski: - "Co to tu tak hrozně smrdí?" Barry: - "Já nevím." Jerry Gabrewski: - "To musí někde čistit kanály." & Randy Cellini: - "On si začal." Horn: (na Berryho) - "Jestli je to pravda, tak máš míň rozumu, než datel na hliníkovým telefonním stožáru." ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Ty pohádky, kde se nějaký kluk outsider naučí karate, všechny porazí, získá respekt a lásku jsem v dětství zbožňoval a tak byl Mistr kickboxu mým milovaným filmem. Dnes je to spíše úsměvná nostalgie. Nechybí tu nic z toho co jsem popsal, hrdina je loser k pohledání, dívka naopak totální šereda. Jsou tu sympatičtí herci (Brandis, Mako, Bridges), Chuck Norris tu "hraje" sám sebe. A tradiční příběh je ozvláštněn tím, že si klučina přestavuje sebe po boku Chucka Norrise v akčních scénách. Bohužel je tu humor, který je stupidní a infantilní až běda a tomu odpovídá i záporák a hrdina podobně jako v Karate Kid nic neumí, nemá ani finální souboj. Z nostalgie 3*, dnes by to bylo i za míň. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Natáčalo sa od 18. novembra 1991 do 20. januára 1992 v Houstone. (m.a.t.o.)
  • Autor hudby Alan Silvestri už predtým spolupracoval s Chuckom Norrisom na filme Delta Force (1986). (m.a.t.o.)
  • Chuck Norris urobil tento film ako láskavosť pre svojho brata Aarona, ktorý ho režíroval. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama