Reklama

Reklama

Želví nindžové 2: Tajemství kapaliny

  • Česko Želví nindžové II (více)
Trailer

Obsahy(1)

Díky záhadné tekutině je možné vytvořit nové zmutované tvory. Zlý Trhač je chce použít proti želvím nidžům. Mladý chlapec Keno rozváží pizzu. Při jedné rozvážce přistihne bandu lupičů, kteří kradou zboží. Jelikož dobře ovládá bojová umění, postaví se neohroženě proti nim, a než se vzpamatuje, má po boku tři želví nindži, s jejichž pomocí lupiče porazí. V téže době se probouzí k životu Trhač, který nindžům přísahá pomstu. Mezitím urychleně pokračuje likvidace odpadu na skládce podniku TGRI; právě tekutina, která odtamtud kdysi unikla, způsobila mutaci želv a krys a stále ještě ohrožuje vše živé. Profesor Jordan Perry už zlikvidoval prakticky všechny láhve, zbývá jen jedna jenomže ta se dostane do rukou Trhače a jeho pěšáků, Trhač navíc zajme i samotného profesora, jehož donutí, aby vytvořil další příšerné zmutované tvory, kteří by mu pomohli nindži zprovodit ze světa (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Z akého-takého kúzla pôvodného filmu mnoho nezostalo, ale nejaké tie hlášky stále fungujú. Celé je to však o triedu nižšie ako minule, čo je výsledkom najmä nijakého finále. A vážne dnes sledovať v "akcii" Vanillu Iceho práve v týchto okamihoch robí z filmu céčkovú záležitosť a podľa tržieb to nebolo cool ani vtedy. Korytnačky musia komentovať aj to, čo vidí divák, čo je možno nejaká vtipná sebereflexia blbosti, možno len výsledok blbosti samotnej. Je síce fajn, že sa osvetlí pôvod korytnačiek, ale mohlo to byť rozvedené trochu viac. Potkanove filozofické kecy (možno ide tiež o paródiu žánru) ohľadom toho, že nie je dôležité...ale...no veď to poznáte, ma múdrejšieho neurobili. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Tak som si znovu pozrel tento môj obľúbený film z detstva (jeden z mnohých - ako krpca ma zvykli prezývať "televízny maniak") a môžem s istotou prehlásiť: Je to neskutočne trápna kravina. Zároveň však môžem dodať, že je to jedna z tých kravín, ktorá ma stále absolútne baví a dokážem sa pri nej výborne zabávať. Niet sa čomu čudovať - máme tu ninja korytnačky, ktoré stále čosi melú, žerú pizzu, originálne (diplomaticky zvolené slovo) sa mlátia, premôžu dve monštrá na ktorých sa dá len smiať, Shreddera zlikvidujú sólom na klávesovej gitare a na konci si ešte stihnú zarapovať s Vanilla Ice. Jediný rozdiel je v tom, že kedysi som sa bavil s filmom a dnes sa bavím na filme samotnom. Cynický výsmech to však nie je, na to mám korytnačky príliš rád. Skôr ide o také nostalgické pousmiatie nad tým, z akých blbín sme boli kedysi hotoví. ()

Reklama

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Plati vpodstate uplne to same co pro prvni dil. Opet nostalgie a vizuelni styl puvodniho klas. serialu z 80. let. Alespon co se tyce designu zelv (to minim jako pozitivum). Jejich kostymy mi sedi a pusobi zkratka fyzicteji a realneji nez dnesni CGI triky - Bayovy Zelvy Ninja "verze 2014". Humor je opet vice detsky zameren, ale vylozene trapne mi to neprislo. Naopak to pusobilo odlehcene a nenarocne, coz se sem hodi. April hraje jina herecka (P. Turco) a osobne mi pasuje vic. Asiat E. Reyes (Keno) byl tehdy tusim obsazovan i do nejakych kung-fu serialu, takze proc ne, jde mu to a jako "nahrada" Casyeho Jonese z jednicky funguje obstojne. Trhac je opet stejne divne designovany, cili hubenour s obri helmou - proc tohle nezmenili, to nechapu...az Supertrhac, ktery se objevi na konci a hraje ho jiny herec, je takovy, jak bych si ho predstavoval. Jako nepratele zelv tu tvurci stvorili nove mutanty (pes a zelva) - Rahzar a Tokka. Nevim proc ani ve dvojce nevyuzili klasicke Trhacovy sidekicky ze serialu - Rocksteadyho a Bebopa - holt asi chteli byt inovativni...skoda, ale da se to prezit. Celkove tedy prumer a nenarocna podivana opet za zvuku disca "devadesatek" v cele s Vanilla Icem a jeho "Ninja Rapem" :) Uz jen pro to pokoukani, jake byly tehdy "trendy" kosile, kalhoty a ucesy...za to druhy dil zelv stoji :) ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Klasický příklad, jak nemá vypadat pokračování. Tvůrci spoléhají, že to samé bude fungovat i podruhé, takže se toho opravdu moc nezmění. A to je nuda. Navíc humor mi zde přišel infantilnější než v předchozím díle (a to už samo o sobě dá práci :-)) a většina akčních sekvencí byla udělená naprosto rutinně. Naštěstí to uteče rychle a dá se to přežít bez trvalejších následků. Typický průměr, který stačí vidět jednou. 50 %. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 6/10/// +staří známí želvácí, April, Tříska a Trhač -hodně špatná choreografie bojů, žádné výrazné hudební téma, masky/// Rád jsem viděl opět svoje milované hrdiny z dětství. Konkrétně tento film mi vždy utekl, protože jej vysílali o prázdninách v době kdy jsem vždy odjížděl (a už je jedno jestli k moři nebo k babičce), prostě nikdy jsem ho ještě neviděl. Jedničku si pamatuju ještě z kina a trojku už jsem kdysi taky viděl, proto mám pocit, že tento díl je nejslabší (i když nevím jak bych hodnotil v dnešní době ty 2 zmiňované). Nejvíc mi asi vadilo, že kvarteto hrdinů se chovali jak nadržení a nevychovaní puberťáci. Dokonce i Don a Leo, což mě moc netěšilo. Jedinej Mistr byl fakt perfektní, prostě takovej jak ho mám rád. Příběh mírně navazuje na jedničku, jen není příliš výraznej. Prostě dnes už průměr a nostalgie tady nefunguje./// Celkem 54%/// ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Během natáčení scény, kde jsou želvy chycené v síti a pádají na zem, si jeden z kaskadérů zlomil kotník. (JORDY)
  • Herec Ernie Reyes Jr., ktorý si zahral Kena, sa podieľal aj na prvom dieli z roku 1990 ako kaskadér. (donnie22)

Reklama

Reklama