Reklama

Reklama

Mařenka a Jeníček v lese hrůzy

  • USA Gretel & Hansel
Trailer 2

VOD (1)

Kdesi daleko v zemi pohádek vede mladá dívka svého malého bratra do temného lesa. Zoufale shání jídlo i dřevo. Narazí ovšem na děsivé ztělesnění zla. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (182)

Wade 

všechny recenze uživatele

Obrovské překvapení, protože takovou atmosférickou pecku s nádherným vizuálem jsem opravdu nečekal. Hltal jsem každou minutu filmu a prostě se kochal. Dám s klidem plnou palbu 5* a je opravdu škoda ratingu PG-13, protože bych chtěl vidět jak by film vypadal bez něho. 90% --- 9/10 IMDb Druhé zhlédnutí bylo ještě lepší puštěno po půlnoci v úplné tmě a se zvukem ve sluchátkách. Doporučuji :-) ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Po 4x počas karantény sme si dali kino na dvoch rozličnych miestach, prvykrát online a veľky filmovy fanúšik zo susedného historického mesta dopozeral o 33 minút skôr ako ja. A to mám najlepší dostupný internet u nás...Aj keď by som chcel byť viac zhovievavý po tom akym spôsobom preťažený server a superrýchly internet u nás tento film prehrali, som rád že ho mam za sebou. V prvej polovici sa film strašne hľadá a lepsie zvladnuta druha polovica filmu už pokazeny dojem nenapraví, najmä ak ju vidíte v takom komforte ako to vyšlo mne dnes. ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Vizuálně neuvěřitelně vypiplaný film, v podstatě každý záběr se mi strašně líbil a celkově jsem z toho byl prostě nadšený - nejvíc asi z obydlí čarodějnice a celkové delikátní atmosféry. Dětský představitel Hansela se sice moc nepředvedl, ale ta holka je coby Gretel fajn a samotná čarodějnice je absolutně bezchybná, běhal mi z ní mráz po zádech. Jinak mi to ale moc strašidelné nepřišlo a mnohem víc jsem se třeba bál u tematicky podobné Čarodějnice. Každopádně za mě je myšlenka točit horory podle pohádek strašně super a příště bych si v tomto duchu dal třeba takovou pohádku o Smolíčkovi, která je za mě ideální adept pro horor. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Koprodukční snímek „Gretel & Hansel“ rozhodně dovede zaujmout, protože se jedná o film, který má velmi dobrou, tíživou atmosféru, ale přiznám se, v jiných ohledech mě tohle novátorské zpracování klasické pohádky nenadchlo. Kdyby se tvůrci rozhodli pro natočení originálního filmu, byla by to jiná, ale tady dělají z něčeho známého cosi naprosto jiného, co za mě až tak dobře nefunguje. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Co mě udeřilo do očí byly krásné výtvarné obrazy. Je to stylové, ale pro mě ne strašidelné. Příjemný pobyt v lese. Mám kamarádku studentku, která absolvovala kurs spaní osamoceně v přírodě a občas se vyspí v horách v lese samotná. Tu by film nevyděsil už vůbec. Potěšily mě tři minuty hudby Marilyna Mansona a Ozzy Osbourna jestli se nepletu. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama