Reklama

Reklama

VOD (1)

Na planetě ve vzdálené galaxii drží mocichtivý skřet v zajetí krásnou princeznu. S jejím titulem a svým bohatstvím bude moci vládnout celému vesmíru. Zhatit plány tohoto maniaka a zachránit princeznu - to je úkol pro vesmírnou jednotku. Proti nim však stojí nejen zkušený intrikán, ale také gigantická krvežíznivá obluda - pavoučí muž. V příběhu plném napětí a zvratů musí posádka bojovat nejen s vychytralým padouchem, ale navíc musí zneškodnit časované zařízení, které má zničit celou kosmickou loď. (Butterfly E.G. s r.o.)

(více)

Recenze (31)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

I v saku to tomu skřetu sluší. 4 díl o nezbedném skřítkovi nás zavede do vesmíru,buhužel se tentokrát jedná o video film a my se tak dočkáme příšerných počítačových efektů,které byly spíše vytaženy z nějaké počítačové hry. Leprechaun 4 neztratil naštěstí nic ze svého ducha a tak pokračuje v vraždění s čeným smyslem pro humor. Máme tu odkaz na Hvězdé války,kdy skřítek zeleným leisrovým mečem zabije jednu ze svých obětí. A tentokrát se neopavažujte si z něj dělat sranddu z jeho malé výšky,tentokrát nám ho tvůrci ke konci filmu naservírovali až do gigantických rozměrů. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je přesně ten typ filmů které jsou "Tak blbé až zábavné". Všechno co čekáte od hororu je pryč. Jediné co tu je trochu horor je Leprechaun. Který se vůbec od předchozích dílů vůbec nezměnil, je cinyckej, hnusnej a je to prstě hajzl se vším všudy. Ale teď k samotnému filmu, nejdřív čeho si všimnete jsou zatraceně levné kulisy, které jsou fakt děsné a je vidět ta levnost, film samotný nemá k amatérismu daleko. Ke kulisám bych přiřadil efekty, je pravda že jich tu nějak extra moc není, ale když se objeví stojej za prd. Ale jak jsem řekl naneštěstí jich je málo. Déle tu jsou naprosto příšerný herci a jejich masky, Warwick Davis je furt dobrej jako vždy ale co se týče ostatních? Ty jsou ještě víc na prd než kulisy. Kromě Davise se tu objeví celkem známý Núnez Jr. kterýho si jakž takž pamatuju z Pátku 13 part 5 a Carnosaura 2. Zábavnost filmu je na snesitelné úrovni, ale nevím jestli to tvůrci zamýšlely nebo ne, protože tohle by jako horor neobstálo vůbec totálně nikde.Trechard-Smth který natočil 3 díl, nám představuje ještě levnější, ale zábavnější ptákovinku, na kterou brzo zapomenete. ()

Reklama

Andersis 

všechny recenze uživatele

Takový čistý průměr. Viděl sem čtyři díly zatím. Moje pořadí je L3, L1, L4, L2 .Malí rozpočet šel vidět dost. triky sou chabé. Ale podle mě změna prostředí Leprechaunovi prospěla a navíc není jenom on kdo bude škodit ve vesmíru. Je tu taky mutant který vznikl spojením pavouka a škorpiona. Ikdyž je špatně udělanej, nepříjemný pocit vzbuzuje. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejpodivnějších hororových sérií přichází se svým vesmírným příspěvkem. Leprikón tentokrát zatápí vesmírné jednotce vymletých zelených mozků a ujetých vědců. Dá se ten zcela nahodilý děj vůbec nějak komentovat? Pro sebemrskačské a otrlé diváky, kteří si rádi dávají ztřeštěné hororové komedie, je tohle ideál. [FOD 2020] ()

Astaroth12 odpad!

všechny recenze uživatele

Hneď ten začiatok keď sa to chcelo tváriť ako votrelec,len to vôbec nevyšlo lebo votrelec je oveľa lepši vo všetkých bodoch.Rozum mi hovoril ze tuto sériu pozri do tretej časti ale ako to u mňa býva zvykom dal som prednosti ctižiadosti dokončiť sériu ako rozumu a teraz už viem ze to bola chyba.Veľmi mizerný herci,ešte mizernejší príbeh a triky tiež neboli Bohvie aké.Film aj tu chcel byt zábavný ale vôbec mu to nevyšlo.Tie hlášky zlých hercov mi pripadali trápne,režisér je primitív a scenáristovi to tiež dobre drbe.Ako stvoriť takúto sračku,radšej netvoriť nič. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (4)

  • Warwick Davis, hrajúci škriatka, používa vo filme svetelný meč. Nebola to pre neho žiadna novinka, v minulosti totiž hral v niekoľkých filmoch zo série Star Wars. (beso74)
  • Úlohu Dr. Mittenhanda si mal pôvodne zahrať Erik Avari. (beso74)
  • Podľa Dava Tripeta, ktorý sa podieľal na produkcii prvých troch dielov série, nápad na tento diel vznikol ako reakcia na úspech filmu Apollo 13 (1995). Keď uvidel plagát k filmu, jednoducho nahradil tvár Toma Hanksa tvárou škriatka a onedlho sa už pracovalo na scenári. (beso74)

Reklama

Reklama