Reklama

Reklama

Epizody(14)

Postava pana Beana, jejímž tvůrcem a představitelem je Rowan Atkinson, vyvolala v oblasti komediálního žánru skutečnou senzaci. Panu Beanovi se dostalo četných mezinárodních ocenění, mezi kterými nechyběly ani Emmy za populární tvorbu, cena za komedii města Montreux a Mezinárodní cena kritiky z Montreux. Svými kousky, které ho přivádějí do prekérních situací, si získal publikum na celém světě. Velký podíl na tom má také skutečnost, že jeho humor je zcela vizuální. Doprovází ho sice zvuk, avšak jen minimum dialogů. Naprosto nemožný, občas roztomilý a vždy v dobrém rozmaru, pan Bean zastává výjimečné postavení v žánru televizní komedie po celém světě. (Česká televize)

(více)

Recenze (817)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Totální >mašíbl< za všechny vindry a zlámaný grešle... :oD))) . . . Fazula ve vlastní šťávě. Pokaždé v (h)růném nálevu, sebestředně nechutná, těžce stravitelná! Prostě ryze britsky pikantní, výživné, nakažlivé. Tenhle bob(ek) vám zaručeně zaskočí v krku! V tomto případku ovšem nebušit do zad, nýbrž do hlavy... ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Mr. Bean je skvělý , úžasný , nenapodobitelný a našel bych ještě více superlativ , ale myslím si že to není ani zapotřebí. Všichni jistě znají podivně vyhlížejícího chlapíka středního věku , v saku se záplatami na loktech , mimořádně úchvatnou mimikou , jezdícího v malém autě připomínajícího plechovku od sardinek , který je pohromou pro všechna místa , na kterých se ukáže , protože do čeho se tento chlapík pustí , to dopadne katastrofou! A ty scénky s jeho "plyšovým" medvídkem Teddym.... no co bych říkal, kdo viděl zná a kdo ne ať se podívá. Geniální postavu stvořil a také nezapomenutelně ztvárnil komik Rowan Atkinson , kterému tímto vzdávám hold a děkuji mu za všechny ty nádherně strávené chvíle při sledování příhod jeho mr. Beana , při kterých jsem měl , mám a budu mít bránici v plné permanenci a vždy mě dostala do dobré nálady a skvělého rozpoložení , děkuji za vše pane Atkinsone! 95% ()

Reklama

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Atkinson je docela zajímavý týpek i ve skutečnosti. Jedna z nejnamyšlenějších britských celebrit, která se kdysi vyjádřila, že by vyřešila všechny problémy světa, kdyby byli všichni jako on, a proto zřídí special-Atkinson sperma banku. Nevím, jestli k tomu došlo, ale trochu více excentriky by na tomhle světě rozhodně neuškodilo. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

14*25 minut čistého humoru. Mr. Bean jako postava začínal jako one man show po hospodách, které Atkinson s Driscollem objížděli a dopracoval to nejspíš na nejznámějšího komika na světě s desítkami legendárních gagů, při kterých se prostě musí smát každý. A to i když nějaký díl vidí poněkolikáté. Absolutní vrchol britského humoru a to většinou beze slov. 100% ()

nascendi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pamätám si, ako pred jedným Silvestrom riaditeľ Novy s radosťou oznamoval, že zakúpili scénky nového a výborného anglického komika s takým smiešnym menom. Po ich uvedení už nebolo čo riešiť. Bolo jasné, že sa zrodila nová veľká hviezda. Očakávanie premiéry ďalšej zo 14 grotesiek bolo rozvinutím Einsteinovej teórie v tom, že čas sa pri čakaní na Mr. Beana predlžuje. Pre mňa, ako milovníka starých nemých grotesiek, bolo každé stretnutie s Mr. Beanom veľkým sviatkom. Vrátane skečov uvádzaných pod názvom Rowan Atkinson live. Preto som ako ozajstnú katastrofu pociťoval jeho celovečerné filmy. Nuž čo? ()

Galerie (55)

Zajímavosti (79)

  • Premiéru této epizody sledovalo 18 500 000 diváků. (don corleone)
  • Když si Bean (Rowan Atkinson) obléká bílou košili, má na sobě pyžamové kalhoty. V následujícím záběru zezadu má na nohou již své typické hnědé kalhoty. V dalším záběru má ale opět pyžamové kalhoty. (SONY_)

Reklama

Reklama