Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Milhouse se ztratí v paralelní dimenzi, Homer dostává po smrti další a další šance a Selma potkává životní lásku... (TV Prima)

Recenze (14)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"The Simpsons" (Simpsonovci) sú na prvom mieste v rebríčku mojich obľúbených televíznych seriálov. Americká animovaná rodinka zo Springfieldu ma dokáže už dlhé roky veľmi dobre pobaviť. Obzvlášť rád mám špeciálne horrorové epizódy - "Treehouse of Horror". Prvýkrát sa tento špecifický strašidelný diel objavil v druhej sérii v roku 1990. Odvtedy sa to stalo pravidelnou tradíciou. Je vždy zložený z troch krátkych samostatných príbehov. Horrorová epizóda z tridsiatej prvej série z roku 2019 obsahuje tituly: "Toy Gory", "Into the Homerverse", "Be Kind, Rewind". **** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čarodejnícky diel je čarodejnícky diel, ale na plný počet to už po tridsiatich sezónach nie je. Parodovať je čo, Danger Things sa veľmi vydarili, naopak Tvár vody by si zaslúžila viac prepracovať, ale to finále ako romantická prechádzka dvoch krásnych párikov na ďalekej planéte je očarujúce. No a Homer má možnosť si v nebi vybrať, v akom tele prežije zvyšok života a ak sa to náhodou nebude Marge páčiť, tak sa dá vybrať ďalšie telo. Potenciál bol využitý tak na 80%... ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem milé překvapení, po tolika příšerných epizodách. Na nové Simpsny sice už kouknu jenom občas a ne na všechny díly, nicméně čarodějnický díl zachránil už nejednu z nových sérií a jsem rád, že tady to alespoň ušlo. Parodie na Stranger Things (nakolik ten seriál nesnáším) se docela povedla, prostřední epizoda je příšerná a ta závěrečná parodie na Tvář vody byla poněkud krátká a odfláknutá, ale zase to nebyla vyložená katastrofa. Na nějaké 3* se to vyšplhá - a to je u nových dílů sakra málokdy. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naše verze Simpsonových bezesporu kraluje českému dabingu a extrémně dlouho jsem si budoval silnou averzi vůči původnímu znění. Doslech o tom, co všechno se tvůrci vydali parodovat v nejnovějším čarodějnickém díle mě ale přesvědčil, abych pro jednou originální dabing překousl. Úžasné satirické podání Stranger Things a Tváře vody udělalo z jubilejního 30. strašidelného dílu jeden z vůbec nejlepších. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (11)

  • Když v příběhu „Danger Things“ hraje Bart videohru „E.T. the Extra-Terrestrial“, tak prohlásí, že tuhle hru nic nepřekoná. Jde přitom o videohru, která je považována za jednu z nejhorších videoher a za jeden největších videoherních propadáků v historii. (Mat_de_Mar)
  • Když si Homer vybírá nové tělo, tak jde zahlédnout v telefonu profesora Huberta ze seriálu Futurama (od r. 1999). (Duoscop)

Reklama

Reklama